Belépés
Michelisz nagy kihívásokra számít az idei WTCR-szezonban
... tagja, és megfogalmazása szerint elsősorban szakmai szemmel igyekszik felügyelni, hogy a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokat a lehető leghatékonyabban osszák el a tehetséges magyar versenyzők között.
"Egyértelműen látszik, hogy a financiális segítségre bőven van igény, és úgy gondolom, hogy tavaly azt is tapasztalhattuk, hogy a pályázati anyagok elkészítése még finomhangol...
2019-01-15 09:51:06
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Bánhidi: a feladatot sikerrel teljesítettük
...
"Ugyan nincsenek tengerentúli és ázsiai versenyzők, de vannak jó európai gyorskorcsolyázók, akiket le kellett gyűrni és ezt a feladatot most mi sikerrel teljesítettük" - jelentette ki a sportvezető.
Liu Shaolin Sándor összetett Európa-bajnoki címét kifejezetten komoly eredménynek nevezte, amelyért nagyon régóta küzdenek.
"Azért a végén kellett számolgatni, mert volt...
2019-01-14 08:41:33
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Liu Shaoang győzött 500 méteren, Liu Shaolin második
... legjobb magyar Eb-szereplése, az eddigi csúcsot a 2017-es, torinói viadal jelentette egy arany- és öt ezüstéremmel, míg Dordrechtben már két-két arany- és ezüstérmet nyertek a magyar versenyzők.
Jászapáti Petra a nők kisdöntőjében második lett, így összesítésben hatodikként zárt a legrövidebb távon.
A férfi fináléban a 20 éves Liu Shaoang az első, míg 23 esztendős bátyja...
2019-01-12 18:11:56
Dakar-rali - Szalayék tartják 28. helyüket
... állt elő, hogy vár ránk egy hosszú szakasz pénteken, de nincs pótkerekünk."
A problémát az jelenti, hogy a csütörtök és pénteki etap közötti éjszaka a kiírás szerint kizárólag a versenyzők szerelhették az autóikat, és csupán azokat az alkatrészeket használhatták fel ehhez, amit magukkal vittek a külön erre a célra kialakított tacnai táborba.
A negyedik szakaszt az összet...
2019-01-11 08:51:28
Fölszállott a páva - Befejeződött a Döntők Döntője
... hangszeres szólisták és zenekarok kategóriájában a Fokos Zenekar, a néptáncegyüttesek közül pedig a Jászság Népi Együttes vehette át az OTP Bank egy-egy millió forintos nyereményét, amelyet a versenyzők a műsorban jótékony célokra ajánlottak fel.
A jótékony felajánlásokat követően az OTP Bank további egy-egy millió forintot ajánlott fel a győzteseknek saját célra. Akik nem s...
2018-12-22 07:25:32
Kihirdették a K&H mozdulj! paralimpiai kártyaprogram idei nyerteseit
... 20 millió forintnyi ösztöndíjat.
Urr Anita, az MPB főtitkára jelezte, hogy már több sportágban elkezdődött a kvótaszerzés a tokiói paralimpiára és a bank támogatása hozzájárul a versenyzők magas színvonalú felkészüléséhez.
"A kártyaprogram korábbi nyerteseinek mindegyike paralimpiai résztvevővé vált, többségük paralimpiai érmes lett, vagyis jó helyre kerültek a támogatás...
2018-12-19 11:31:52
Ismét Kozák Danuta az év női kajakosa
... sikertörténet, ezért a gálán a hagyományoknak megfelelően nemcsak az idei esztendő legkiemelkedőbb eredményeit, hanem a világversenyeken 10, 20, 30, 40, 50 és 60 évvel ezelőtt érmes magyar versenyzők sikereit is felelevenítették, továbbá köszöntötték a 75. születésnapját a közelmúltban ünneplő Hesz Mihályt, Mexikóváros olimpiai bajnokát.
Az ünnepség keretében a szövetség legj...
2018-12-18 21:22:46
MotoGP - A 2020-as idényben már betétfutam lehet a női vk
... megszervezett sorozat 2018-as első idényében öt versenyhétvégét rendeztek Mexikóban, hétvégenként két futammal.
A női vk-sorozat mezőnyét meghívásos alapon állították össze a szervezők a versenyzők korábbi tapasztalata és eredményei alapján. Kis Viktória a második hétvégén csatlakozott a sorozathoz, amelynek futamain egységesen beállított, 650 köbcentiméteres Italika Vort-X m...
2018-12-17 13:42:08
Fölszállott a páva - A második középdöntővel folytatódik a tehetségkutató
... el az adásban és ők is zárják le. Emellett az ingyenesen letölthető MediaKlikkPlusz applikáción keresztül is lehet szavazni.
A szavazással kapcsolatos részletes információk és a versenyzők kódjai a www.mediaklikk.hu/pava oldalon is megtalálhatók.
A 2018-as évad több mint tehetségkutató - a versenyzők közös döntéseként, A Döntők Döntőjének győztesei nyereményüket jótékon...
2018-12-13 16:02:12
Megnyílt a kajak-kenu szövetség sportegészségügyi és diagnosztikai központja
... Hangsúlyozta: a sport nemcsak a testet, hanem a lelket is erősíti, fegyelemre, a társak megbecsülésére, nemes versengésre nevel. Hozzátette: igazi öröm számára, hogy ebben a központban a versenyzők egészségileg biztonságban lehetnek, s űzhetik ezt, a magyar identitás részévé vált nagyon szép, nagyon izgalmas és nagyon nemes sportágat.
"Kívánom önöknek, hogy ennek a diagnoszti...
2018-12-10 12:31:49
1 2 3 ............................88 89 ..............132 133 .............175 176 177 
Címkék: Döntők Döntője, Ismét Kozák Danuta, Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Fokos Zenekar, Jászság Népi Együttes, Hesz Mihályt, Italika Vort-X, Döntők Döntőjének, idei WTCR-szezonban, feladatot sikerrel, 2020-as idényben, második középdöntővel, kajak-kenu szövetség, rendelkezésre álló, lehető leghatékonyabban, tehetséges magyar, financiális segítségre, pályázati anyagok, feladatot most, végén kellett, eddigi csúcsot, magyar versenyzők, legrövidebb távon, férfi fináléban, hosszú szakasz, kiírás szerint, versenyzők szerelhették, alkatrészeket használhatták, külön erre, célra kialakított, negyedik szakaszt, néptáncegyüttesek közül, műsorban jótékony, jótékony felajánlásokat, győzteseknek saját, tokiói paralimpiára, bank támogatása, versenyzők magas, kártyaprogram korábbi, hagyományoknak megfelelően, idei esztendő, közelmúltban ünneplő, ünnepség keretében, szövetség legj, versenyzők korábbi, második hétvégén, ingyenesen letölthető, szavazással kapcsolatos, versenyzők kódjai, 2018-as évad, versenyzők közös,
© 2013 TVN.HU Kft.