Belépés
A testté lett Ige dicsősége
... Kezdetben volt az Érzés. De ismét azt kell mondanom, hogy az érzések nem hordoznak semmiféle világos elgondolást, szándékot vagy jelentést. Az érzések, akárcsak a tettek, kétértelműek és magyarázatra szorulnak - szóbeli magyarázatra.
Nos tehát, úgy gondolom, hogy János, amikor Jézust úgy nevezi, hogy ,,az Ige", hangsúlyozni akarja, hogy az Isten Fia elsősorba...
2018-12-20 20:37:28
A dió és a gránátalma - érdekesség
... mindig ismétlődnek. A válaszreakcióul adott jeleket és mintákat meg kell tanulnunk olvasni mind a növényekben, mind az emberekben úgyszintén."

Ha még komolyabb tudományos magyarázatra vágyik a növények és emberek koevolóciójával kapcsolatban, illetve érdekli, hogyan fejlődtek ki bizonyos fitovegyületek az emberek és növények túlélése és együttműködése során, olvassa el ...
2018-10-09 19:24:00
Isten ajándékai és az ő elhívása
... megy. Nem volt okom kétségbe vonni, hogy jó vonatra ültem. Egyszer csak a vonat elindult, de éppen az ellenkező irányba, mint amerre mennie kellett volna. Ez most tolat - jöttem rá a magyarázatra. Hiszen az nem lehet, hogy ha Budapest van ráírva, ne oda menjen!
Ha rajtad van Jézus vére, hiába hogy úgy érzed, nem haladsz előre, vagy éppenséggel hátrafelé tartasz, akkor is célb...
2018-08-06 07:33:17
Isten terve a fájdalmadra
... a mennybe kerülsz, értheted meg, hogy miért történtek meg veled. Isten azonban semmiféle magyarázattal nem tartozik neked.

Van azonban egy jó hír is: Nincs is szükséged magyarázatra! Csak annyit kell tudnod, hogy Isten szeret téged, és van egy terve számodra. Isten majd kiegyenlíti a számlát azzal, aki fájdalmat okozott neked.

Isten soha nem pazarol el egyetl...
2018-07-18 15:03:14
Vb-2018 - Kreml: Putyin Trumpot is szívesen látná a világbajnokságon
... az orosz fővárosba.
Peszkov szerint Putyin múlt héten elhangzott figyelmeztetése egy, a vb idején végrehajtandó ukrán "provokációval" kapcsolatban világos volt és nem szorul magyarázatra.
"Remélem, hogy ilyen provokációkig nem fajul el a dolog, de ha ez megtörténik, úgy gondolom, hogy annak nagyon komoly következménye lesz egészében véve az ukrán államiságra nézve" - je...
2018-06-13 11:41:38
A só és a víz - fontossága, aránya
... mennyiség nélkül a testben nem csökkenti a dehidratációt. Szóval hiába iszol, ha só és kálium hiány van a testedben.

Valamilyen oknál fogva a sófogyasztás fontossága sokaknak magyarázatra szorul, mert nem vagyunk vele tisztában. Évek óta azt halljuk, hogy a só rossz.

Azonban a finomítatlan természetes só számos okból pozitívan hat az egészségünkre, sőt létfon...
2018-05-26 10:18:34
Nincs az a pénz, amiért cserélnék ezekkel az erkölcsi topron
... komplett szétlopása? Kásler professzor ehelyett csúsztat, elken, maszatol, úgyhogy tisztázzuk a kedvéért: kurvára célszerű lenne, ha az emberiség a tízparancsolat szerint élne, de magyarázatra szorul, hogy mi a fasz köze van ennek a halálos betegségekhez? Ja, arról nem sikerült egy árva szót sem ejteni, de már megy az ellenzéki sajtó rugdosása. Gratulálok.

És mert az ör...
2018-05-13 09:18:14
Húsvét!!!
... hagyomány a mai napig él Németország területein. A 17. században vált divattá a húsvéti tojás díszítése különböző motívumokkal, írással, képekkel. Szükség volt a felnőtteknek valamiféle magyarázatra a gyerekekkel ellentétben, mert ugyanis az valahogy világos volt, hogy a tyúk ilyen kincset nem tud tojni, így került a képbe a húsvéti nyúl. A nyulak ugyanis megszenvedtek az életükér...
2018-03-24 11:49:30
Kiterjedt céghálózat segítette az Elios diadalmenetét a közv
... azokat szedtük csokorba, amelyeken szembetűnően gyakran felbukkanó cégek többször szerepeltek, NY betűvel jelölve a nyílt versenyeket.

Utóbbi fontos érv lehet pro és kontra magyarázatra is: tehet-e róla (tett-e érte) a cég, amelyiket meghívják, arról, hogy pont őt hívták meg? Illetve másik oldalról: nyilvános pályázatot is le lehet mutyizni, legföljebb valami véletlen f...
2018-03-14 20:43:04
Szkripal-ügy - Lejárt az orosz magyarázatra megszabott brit határidő
...
Boris Johnson brit külügyminiszter keddi nyilatkozatában közölte: London szerdán válaszintézkedéseket jelent be, ha addig nem kap hiteles magyarázatot Oroszországtól a Salisburyben történtekre.
Theresa May miniszterelnök hétfő este, a londoni alsóház képviselőit tájékoztatva jelentette be, hogy a brit szakértői vizsgálat megállapítása szerint az elkövetők orosz fejleszté...
2018-03-14 07:04:32
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 
Címkék: Putyin Trumpot, Isten Fia, Boris Johnson, Theresa May, testté lett, erkölcsi topron, orosz magyarázatra, válaszreakcióul adott, emberekben úgyszintén, vonat elindult, ellenkező irányba, mennybe kerülsz, terve számodra, számlát azzal, orosz fővárosba, ukrán államiságra, sófogyasztás fontossága, finomítatlan természetes, tízparancsolat szerint, fasz köze, halálos betegségekhez, árva szót, ellenzéki sajtó, húsvéti tojás, felnőtteknek valamiféle, gyerekekkel ellentétben, valahogy világos, tyúk ilyen, húsvéti nyúl, nyulak ugyanis, nyílt versenyeket, londoni alsóház, brit szakértői, elkövetők orosz, világbajnokságon, koevolóciójával, válaszreakcióul, nyilatkozatában, figyelmeztetése, külügyminiszter, együttműködése, oroszországtól, tízparancsolat, miniszterelnök, fitovegyületek, következménye, provokációkig, dehidratációt, egészségünkre, diadalmenetét, betegségekhez, végrehajtandó, megállapítása, magyarázattal, provokációval, megszenvedtek, magyarázatra, felnőtteknek, finomítatlan, kétértelműek, hangsúlyozni,
© 2013 TVN.HU Kft.