Belépés
Párizsi randevú - Vacsorával egybekötött előadás az Operettszínházban
... világával, a francia életérzés egybeszövődik a gasztronómiával és a szórakoztatással - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.
Mint írják, a műsor részét képezik nemzetközi artisták látványos produkciói, vérpezsdítő táncok, az Operettszínház művészei által előadott világslágerek és a mesterszakácsok által készített vacsora.
Az előadás rendezője Richter Józ...
2019-11-07 13:12:05
Tokió 2020 - Budapesten rendezik a 3x3-as kosárlabda utolsó kvalifikációs tornáját
...
A nemzetközi szövetség (FIBA) honlapjának beszámolója szerint Japánban, Ucunomijában jelentették be a tokiói ötkarikás játékokon már biztos résztvevő, nemenként négy csapatot, a márciusi indiai selejtezőtornán induló 20-20 válogatottat, valamint a záró kvalifikációs viadal mezőnyét.
A férfiaknál ranglistahelyezése alapján tokiói induló Szerbia, Oroszország, Kína, valamin...
2019-11-01 17:02:18
Temerin lovasa nyerte a 12. Nemzeti Vágtát
... Somogyi József, Kaposvár versenyzője félmillió forintos jutalmat kapott, a további két döntős, Kecskemét és Zirc lovasa 300-300 ezer forintot vihetett haza.
Délután megrendezték a nemzetközi futam döntőjét is, amelynek győztese az Egyesült Királyság lovasa, Liana Nicholas lett. Másodikként Csehország, harmadikként Ausztria lovasa ért a célba. Negyedik, ötödik és hatodik hely...
2019-10-20 18:22:34
A Dirtmusic és az Úzgin Űver koncertjével indul a Müpa világzenei sorozata
...
A Müpa közleménye szerint a világzene legismertebb magyar és nemzetközi zenészeit vonultatja fel az idei évadban is a Dupla W című sorozata.
Október elsején két olyan együttes lép fel, amelyekre a rock és a népzene egyaránt hatott, legújabb lemezüket pedig erőteljes közel-keleti hatás jellemzi.
Az ausztrál Hugo Race nemcsak arról ismert, hogy korábban Nick Cave mell...
2019-09-29 11:21:25
Krónika 5. rész (határozathozatalok)
... világkiállításon az a törvényjavaslat, amelyet kivételes eljárásban fogadott el a parlament.
A jogszabály - amely 124 igen, 40 nem szavazatot és 13 tartózkodó voksot kapott - emellett két nemzetközi, Magyarországon megrendezendő sportesemény megvalósítását is könnyíti: a városi világjátékokét (World Urban Games), amelyet ősszel Budapesten tartanak első ízben, valamint a 2022....
2019-03-05 14:06:39
PM: újabb magyar vállalkozásokat érintő lehetőségekről tárgyalt a pénzügyminiszter Kazahsztánban
... előmozdításában - tette hozzá a tárcavezető megemlítve, hogy az üzleti kapcsolatok fejlődését a Budapest-Asztana közötti 2017 nyarán elindított közvetlen légi járat is segíti.
Az Asztanai Nemzetközi Pénzügyi Központot 2015-ben alapították azzal a céllal, hogy Közép-Ázsia, a Kaukázus, az Eurázsia Gazdasági Együttműködés (EAEU), a Közép-Kelet országai, Kína, Mongólia és Európa ...
2019-02-04 11:41:44
Női ökölvívó-vb - Juhász Adrienn is kikapott
...
A nemzetközi szövetség közvetítése alapján a Juhásznál jobb fizikumú, nála egy fejjel magasabb Guzal Ismatova végig nagy fölényben volt. A magyar versenyzőre a második menet végén egy tiszta jobbegyenest követően rászámoltak, majd Juhász jelezte ugyan, hogy kész a folytatásra, a mérkőzésvezető nem engedte tovább a meccset.
A vb-n mindössze két magyar szerepelt, akik klub...
2018-11-18 17:15:00
Birkózó-vb - Kubai, orosz, amerikai és georgiai aranyérmek vasárnap
...
A helyosztókat látványos műsor vezette fel, melyen Nenad Lalovic, a nemzetközi szövetség (UWW) elnöke hivatalosan is megnyitotta a vb-t.
A nap végén egyértelműen az amerikai válogatott örülhetett a legjobban, ugyanis a 86 kilóban David Morris Taylor győzött, míg a másik három kategóriában egyaránt bronzérmet szereztek a csapat versenyzői.
Az esti mérkőzések többségü...
2018-10-21 22:02:27
Két magyar is bejutott a Matton Éva énekverseny döntőjébe
... szerda estig zajlott, majd csütörtökön huszonhárom fiatal énekes mérte össze tudását a középdöntőben.
A több mint ötvenezer euró (16,5 millió forint) összdíjazású 3. Marton Éva Nemzetközi Énekverseny szombati döntőjében az énekesek két-két áriát adnak elő a Magyar Állami Operaház Zenekara kíséretével, Kocsár Balázs vezényletével. A győztes, a 15 ezer eurós nagydíj nyertesének...
2018-09-14 09:41:39
Cselgáncs GP - Ungvári arany-, Szabó bronzérmes
... akciót, földre teremtette riválisát, s a bíró rövid gondolkodás után ippongyőzelmet ítélt a javára.
Ugyanebben a súlycsoportban a leányvári Szabó Frigyes - aki előzőleg komolyabb nemzetközi eredmény nélkül állt - a vigaszág végküzdelmeiben a bronzéremért lépett tatamira a mongol Odbayar Ganbaatar ellen. A tavalyi, budapesti világbajnokságon bronzérmes ázsiai dzsúdós meglepően...
2018-08-11 17:24:53
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Nemzeti Vágtát, Úzgin Űver, Juhász Adrienn, Matton Éva, Cselgáncs GP, Richter Józ, Somogyi József, Egyesült Királyság, Liana Nicholas, Másodikként Csehország, Dupla, Hugo Race, Nick Cave, World Urban Games, Asztanai Nemzetközi Pénzügyi Központot, Eurázsia Gazdasági Együttműködés, Guzal Ismatova, Nenad Lalovic, David Morris Taylor, Marton Éva Nemzetközi Énekverseny, Magyar Állami Operaház Zenekara, Kocsár Balázs, Szabó Frigyes, Odbayar Ganbaatar, 3x3-as kosárlabda, pénzügyminiszter Kazahsztánban, francia életérzés, színház MTI-hez, műsor részét, mesterszakácsok által, előadás rendezője, nemzetközi szövetség, tokiói ötkarikás, márciusi indiai, záró kvalifikációs, nemzetközi futam, világzene legismertebb, idei évadban, népzene egyaránt, ausztrál Hugo, városi világjátékokét, tárcavezető megemlítve, üzleti kapcsolatok, fejjel magasabb, magyar versenyzőre, második menet, tiszta jobbegyenest, vb-n mindössze, helyosztókat látványos, amerikai válogatott, másik három, csapat versenyzői, esti mérkőzések,
© 2013 TVN.HU Kft.