Belépés
Vízilabda Eb - Gálamérkőzésen lett csoportelső a magyar férfi válogatott
... 1-1
Magyarország:
-------------Nagy V. - Vámos, Zalánki, Varga Dé., Pohl, Erdélyi, Hárai - cserék: Mezei, Angyal, Manhercz, Hosnyánszky, Jansik Sz.
Ritka feladat elé állította a magyarokat, hogy csütörtökön 11-11-re végződött a spanyolok elleni csoportrangadó, így ugyanis a gólkülönbség döntött a két csapat között. A világbajnoki ezüstérmesnek a törökök felett arato...
2020-01-18 20:22:36
Számos programmal várja a közönséget a Magyarság Háza
... történelemmel, néprajzzal foglalkozik. "Sokfajta megközelítésben szeretnénk ugyanarról beszélni, hogy mi az, ami megtart bennünket, magyarokat" - mondta, hozzátéve: a szabadegyetem minden héten csütörtökön 18 órától várja az érdeklődőket.
Kiemelte, hogy további sorozatokkal is várják a közönséget. Folytatódik a havonta jelentkező, értéktárakat bemutató sorozat, az Útikalauz m...
2020-01-17 13:11:52
Orbán Viktor: Soros a világ első számú oligarchája
... helyzetéről szóló határozatot a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Orbán Viktor azt mondta: egy centiméterre volt a Fidesz attól, hogy kilépjen az Európai Néppártból (EPP) csütörtökön, mert a pártcsalád többsége "elárult bennünket".
A kormányfő, a Fidesz elnöke azt mondta, csak azért nem léptek ki, mert a franciák, a spanyolok és az olaszok "egyértelműen v...
2020-01-17 10:11:03
Férfi kézilabda Eb - Bánhidi Bence: támadásban fog eldőlni a magyar-norvég mérkőzés
... erőviszonyok alapján kilógnak felfelé a mezőnyből. Olyan gyors, sok futásos, agresszív kézilabdát játszanak, amit nem sokan tudnak, ők viszont képesek erre" - nyilatkozta az MTI-nek csütörtökön a MOL-Pick Szeged játékosa.
Hozzátette, ha támadásban okosan és türelmesen játszanak, akkor lehet esélyük a világbajnoki ezüstérmes skandinávok ellen is.
"Támadásban fognak eldőln...
2020-01-16 17:42:16
Apponyi Albert száz éve mondott trianoni védőbeszéde a Kossuth Rádióban
...
Pásztor Zoltán közölte: az idénre meghirdetett nemzeti összetartozás éve keretében csütörtökön, a 14 órai Krónika után adásba kerülő műsor apropója, hogy Apponyi Albert gróf híres beszédét éppen száz évvel ezelőtt mondta el Párizsban.
Az eredetileg mintegy 70 perces, magyarul, franciául és angolul elmondott beszédet - amelyben Apponyi Albert a többi között bírálta a béke...
2020-01-15 16:52:53
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: emberfeletti teljesítmény kell
... szombaton 16 órától Oroszország legjobbjai ellen kezdik meg szereplésüket a malmői E csoportban. A csapat szerda este érkezett a svédországi kikötővárosba, de a tervekkel ellentétben csütörtökön nem tudott a mérkőzések helyszínén edzeni, mert a szervezők még a pályaborítás lehelyezésével sem készültek el időben.
A válogatott így először egy tornateremben gyakorolt, majd pénte...
2020-01-10 16:12:29
Női kosárlabda Euroliga - Soproni vereség Isztambulban
... egyáltalán nem volt hatékon...
2020-01-08 19:32:56
Könyörgés az életért és a megújulásért.
... karizmatikus, társadalmi és szociális tevékenységet végző keresztények beszélnek arról, amivel foglalkoznak. Itt lesz Böjte Csaba testvér, az Actio Catholica és a 72 Tanítvány Mozgalom is. Csütörtökön lesz a roma mise, melynek a zenei része már elkészült, az ordináriuma pedig jóváhagyásra vár.
Sok más program is várható. Hétfőn a Csík zenekar játszik, kedden egy vonatos eszte...
2020-01-06 09:58:20
Hat Nemzet jégkorong felkészülési torna - Ötödikként végzett a magyar válogatott
...
A magyarok csütörtökön a japánoktól 2-1-re, pénteken a franciáktól 5-2-re kaptak ki, ezzel harmadikak lettek csoportjukban.
Jarmo Tolvanen szövetségi kapitány együttese a szombati helyosztón két góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél.

Eredmény (a magyar szövetség honlapjáról):
az 5. helyért:Magyarország-Ukrajna 4-2 (2-1, 2-1, 0-0)-------------------------...
2019-12-14 14:51:34
Hat Nemzet jégkorong felkészülési torna - A franciáktól is kikapott a magyar válogatott
...
A magyarok csütörtökön 2-1-re kaptak ki a japánoktól, ám sikerük esetén körbeverés alakult volna ki, amellyel akár a csoportelsőségre is lett volna esélyük.
A franciák azonban - akárcsak a nyitányon a távol-keletiek - kétgólos előnyre tettek szert az első húsz percben. A második harmadban előbb Madácsi Benedek, majd - újabb francia találat után - Kiss Roland faragta egyg...
2019-12-13 22:04:51
1 2 3 ............................88 89 ..............132 133 .............175 176 177 
Címkék: Vízilabda Eb, Magyarság Háza, Orbán Viktor, Bánhidi Bence, Apponyi Albert, Kossuth Rádióban, Balogh Zsolt, Varga Dé, Jansik Sz, Európai Néppártból, MOL-Pick Szeged, Pásztor Zoltán, Böjte Csaba, Actio Catholica, Tanítvány Mozgalom, Jarmo Tolvanen, Madácsi Benedek, Kiss Roland, magyar férfi, világ első, magyar-norvég mérkőzés, magyar válogatott, spanyolok elleni, gólkülönbség döntött, világbajnoki ezüstérmesnek, törökök felett, szabadegyetem minden, havonta jelentkező, centiméterre volt, pártcsalád többsége, világbajnoki ezüstérmes, idénre meghirdetett, eredetileg mintegy, többi között, csapat szerda, svédországi kikötővárosba, tervekkel ellentétben, mérkőzések helyszínén, pályaborítás lehelyezésével, tornateremben gyakorolt, roma mise, zenei része, ordináriuma pedig, vonatos eszte, magyarok csütörtökön, japánoktól 2-1-re, franciáktól 5-2-re, szombati helyosztón, magyar szövetség, franciák azonban, első húsz, második harmadban, csoportelsőségre, megközelítésben, csoportrangadó, gálamérkőzésen, lehelyezésével,
© 2013 TVN.HU Kft.