Belépés
Szijjártó: 39 magyar-osztrák határátkelőből 10 sorsa kérdéses
... kapcsolat, gazdasági, társadalmi és kulturális szinten is. A kormány álláspontja az, hogy ezt a kapcsolatrendszert ne korlátozzák, hanem bátorítsák és támogassák. Ehhez az kell, hogy a magyarok és az osztrákok át tudjunk járni egymáshoz.
Hangsúlyozta, hogy Közép-Európa számára komoly versenyhátrányt jelent, hogy a határátlépési lehetőségek között átlagosan 30-40 kilométer táv...
2018-11-07 16:31:46
Krónika 7. rész (tanácsi határozat az EP-választásról)
... megfelelően a kormány átadja a határon túl regisztrált szavazók adatait a román és a szlovák hatóságoknak. Szlovákiában tilos a kettős állampolgárság és retorzió fenyegeti ezért az ottani magyarokat - mutatott rá.


Az LMP támogatja a határozatot

Ungár Péter (LMP) közölte, támogatják a határozat kihirdetését és az azzal összefüggő törvénymódosítást is. É...
2018-10-31 15:52:15
Szijjártó: szoros együttműködésre van szükség Európa középső, keleti és déli részén az energiabiztonság terület
... azt állítani, hogy nem akarunk többé vesztesek lenni" - fogalmazott a tárcavezető.
Hozzátette: Magyarország nem Oroszország vagy Amerika mellé akar állni a döntéshozatalkor, hanem a magyarok érdekei mellé. A lényeg az, hogy egyensúly legyen Kelet és Nyugat között, ehhez pedig kölcsönös tiszteletre van szükség - húzta alá.
Közölte, fennáll a lehetősége annak, hogy hamaros...
2018-10-26 11:51:09
Szijjártó: jelentősen romlott a helyezet Ukrajna vonatkozásában
... elmondta, a főtitkárt arról tájékoztatta, hogy az ukrán elnöki hivatal és a parlament honlapján még tegnap délután is megtalálható volt az az aláírásgyűjtő petíció, amely a kárpátaljai magyarok deportálására hívott fel és gyűjtött aláírásokat.
"Nyilvánvaló, hogy ezen körülmények közepette nem tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy NATO-Ukrajna bizottsági ülés legyen a következő külü...
2018-10-25 13:11:37
Szijjártó: Magyarországot és Lengyelországot valódi barátság köti össze
... magyar parlament hozott a nemzeti kisebbségeket hátrányosan érintő nyelvtörvényt. A miniszter megengedhetetlennek nevezte, hogy az ukrán parlament honlapján elérhető volt a kárpátaljai magyarok deportálását sürgető petíció, hogy az interneten közzétették a kettős állampolgárságú kárpátaljai magyar tisztviselőket fenyegető listát.
Aláhúzta: Ukrajnának az európai szabályoknak m...
2018-10-25 12:41:44
Október 23. - MSZP-Párbeszéd: Nagy Imre független és szabad Magyarországot akart
... büszke lenne és amely az ő szellemi örökségére épül, és szöges ellentéte annak, amit a Fidesz képvisel.
A zuglói polgármester közölte, az 1956-os forradalmárokkal ellentétben a mostani magyarok szerencsések, mert vannak szövetségeseik Nyugaton. De Orbán Viktor - mint ahogy az elmúlt 150 évben minden "zsarnok" - most is "Nyugat helyett inkább Keletre kacsintgat" - mondta....
2018-10-23 15:11:09
Érdekesség
HONNAN TUDOD, HOGY MAGYAR VAGY? INNEN!

Külön Istened van: a magyarok Istene

Úgy tudsz káromkodni tíz percig, egy levegővel, hogy nem használod ugyanazt a szót kétszer, sőt, még rokon értelmű szavakat se

Büszke vagy rá, hogy a magyar lányok a legszebbek, dacára annak, hogy még soha egyetlen Miss World-öt se nyertek

Már minden, a környék...
2018-10-09 22:03:27
Krónika 2. rész (napirend előtt: migráció, letelepedési kötvények)
... Sargentini-jelentésben. Szerinte a "triumvirátus" mérhetetlen hatalmával, arroganciájával és helytartóival ránk akarja kényszeríteni a migránsok kötelező befogadását. Mi ez ha nem nyílt támadás a magyarokkal szemben, az őshonos európai népekkel szemben és az Európa gyökerét képezőkeresztény civilizációval szemben? - tette fel a kérdést.
Hangsúlyozta: Nyugat-Európa mára destab...
2018-10-08 14:42:09
Bocskor Andrea: meg kell állítani a kárpátaljai magyarok elleni támadásokat!
...
A kárpátaljai politikus felháborítónak nevezte, hogy az ukrán államhatáron egyre gyakoribbá vált a kárpátaljai magyar értelmiségiek, újságírók, képviselők és közalkalmazottak elleni önkényes zaklatás. Az átvizsgálások hivatali felhatalmazás és jegyzőkönyvek nélkül történnek, s a magyar közösség megfélemlítésére irányulnak - húzta alá.
Arra hívta fel a figyelmet, hogy egy...
2018-09-26 17:38:18
Krónika 7. rész (azonnali kérdések: droghelyzet, Czeglédy-ügy, ajkai kórház, sportfejlesztések, szegénység)
...
Párbeszéd: tragikus a Hős utcai drogprobléma

Évek óta meglévő, tragikus helyzetként beszélt a kőbányai Hős utca környékének drogproblémájáról Burány Sándor (Párbeszéd), aki szerint "a rendőrség csak kullog a dílerek után", miközben nincsen prevenció, nem működik a szociális ellátórendszer.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára azt hangsúl...
2018-09-24 16:34:09
1 2 3 .....................128 129 ..........193 194 ..........256 257 258 
Címkék: Nagy Imre, Bocskor Andrea, Ungár Péter, Orbán Viktor, HONNAN TUDOD, HOGY MAGYAR VAGY, Külön Istened, Miss World-öt, Burány Sándor, Kontrát Károly, energiabiztonság terület, helyezet Ukrajna, kárpátaljai magyarok, kormány álláspontja, határátlépési lehetőségek, kormány átadja, szlovák hatóságoknak, kettős állampolgárság, ottani magyarokat, határozat kihirdetését, azzal összefüggő, magyarok érdekei, lehetősége annak, főtitkárt arról, ukrán elnöki, parlament honlapján, következő külü, nemzeti kisebbségeket, ukrán parlament, interneten közzétették, kettős állampolgárságú, európai szabályoknak, zuglói polgármester, 1956-os forradalmárokkal, mostani magyarok, magyarok Istene, szót kétszer, magyar lányok, migránsok kötelező, magyarokkal szemben, őshonos európai, kárpátaljai politikus, ukrán államhatáron, kárpátaljai magyar, átvizsgálások hivatali, magyar közösség, rendőrség csak, dílerek után, szociális ellátórendszer, döntéshozatalkor, megfélemlítésére, energiabiztonság, közalkalmazottak, képezőkeresztény,
© 2013 TVN.HU Kft.