Belépés
Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok magyar közösségeit támogassák
... folyamatos kétoldalú kormányközi tárgyalások rendszere egyedülálló példája a jószomszédi viszonyoknak és együttműködésnek.
A tanácskozás résztvevői bíznak abban, hogy Ukrajna Magyarországgal való jószomszédi viszonyának helyreállítása megtörténik, ennek pedig egyik fontos eleme a kisebbségi jogok teljes körű biztosítása - olvasható a dokumentumban.
A Magyar Állandó Ért...
2019-11-15 15:51:34
Gyöngyösi Márton: révbe ért a Jobbik néppártosodása
... ha megválasztják az Európai Unió bővítésért felelős biztosává, hiszen biztosként a tagjelölt tagállamoknak a jogállamisággal kapcsolatos felkészültségét igazolnia kell, miközben Magyarországgal szemben a hetes cikkely szerinti eljárás van folyamatban, amelyet pont a jogállamiság megsértése miatt indítottak el.
Gyöngyösi Márton megjegyezte azt is, hogy nagyon nem tenne jót Mag...
2019-11-11 16:52:15
Erdogan Budapesten - Török elnök: továbbra is ilyen jó kapcsolatokra van szükség Magyarországgal
...
A török elnök Orbán Viktor kormányfővel tárgyalt, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: csaknem 4 millió menekült tartózkodik Törökországban, közülük sokan mennének tovább Európába, de "az együttműködés miatt mi türelmesen feltartóztattuk ezt a tömeget". Biztonsági zónára van szükség, hogy visszaküldhessék őket a hazájukba - mondta. Hozzáfűzte: az ENSZ főtitkárával abban...
2019-11-07 17:42:18
Alapjogokért Központ: válsághelyzetben van az Európai Unió
... családokhoz - emelte ki. Hozzátette: ha ez a nézet lesz többségben az Európai Unióban, akkor egyre több szankciót alkalmazhatnak a velük szemben álló "két legrenitensebb" országgal, Magyarországgal és Lengyelországgal szemben. Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy meddig érdemes fenntartani az uniós tagságot - mondta.
Második verziónak Fricz Tamás azt nevezte, hogy megmar...
2019-11-05 13:48:28
Afrikai sertéspestis - Újabb 13 ezer állatot ölnek le Romániában a fertőzés terjedésének megelőzése érdekében
... romániai megyék számát, amelyekre korlátozásokat szabott meg - az ASP jelenléte, vagy fertőzési kockázata miatt - a sertéshús-kereskedelem terén.
Továbbra is jelen van az ASP két, Magyarországgal szomszédos romániai megyében: Szatmár megyében 22, Bihar megyében pedig 18 aktív fertőző gócot tartanak nyilván.
A betegség 2017. július 31-án jelent meg először Romániában, az ...
2019-11-01 19:42:45
Illegális bevándorlás - Völner: a távozóban lévő Európai Bizottság még mindig ragaszkodik a migránsok magyarors
... döntés miatt korábban az Európai Bírósághoz fordult, vitatta a kvótahatározat jogszerűségét és elutasította a kettős mércét, amiért az Európai Bizottság csak három tagállammal - Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal - szemben indított kötelezettségszegési eljárást, holott számos más uniós tagállam sem teljesítette a kvótahatározatot. Valójában a ténylegesen áthelyezet...
2019-10-31 15:22:12
Nagy István: az agrárium versenyképességének erősítéséhez további intézkedések szükségesek
... 8,3 százalék volt.
A miniszter szerint az ország termelékenységének jó mutatója, hogy Magyarországon 1519 euró az egy hektárra jutó kibocsátás, az új tagállamokban - amelyek Magyarországgal együtt kerültek az unióba - 1380 euró, a régiekben pedig 2593 euró.
Nagy István elmondta, hogy a versenyképesség javítása érdekében a szaktárca kiemelten kezeli az előleg támogatások...
2019-10-29 15:45:04
Szijjártó: 2021 januárjától érkezhet katari földgáz Magyarországra
... több gázt exportálnak, és ezt a következő években 145 milliárd köbméterre tervezik növelni.
"A katariak kifejezték egyértelmű nyitottságukat arra, hogy tárgyalásokat kezdjenek Magyarországgal a Horvátországon keresztül Magyarországra irányuló szállításokról. 2021-től akár a katari gáz is megjelenhet majd a magyar energiamixben, hozzájárulva ezzel a magyar energiaellátás bizto...
2019-10-22 12:01:14
Lengyel választások - Szijjártó: Magyarország szempontjából kulcsfontosságú, hogy a lengyel Jog és Igazságosság
... hozzá.
Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország szempontjából ezért kulcsfontosságú volt, hogy a Jog és Igazságosság párt megnyerje ezt a választást. Mind Lengyelországgal, mind Magyarországgal szemben nagyon komoly eljárások folynak az Európai Unióban, és úgy tűnik, hogy ezen eljárások során továbbra is lesz "olyan szövetségesünk, akire mindig számíthatunk" - mondta a mini...
2019-10-14 07:22:20
Önkormányzat 2019 - Karácsony: eljött a mi időnk
... fityiszt lesz beleszólása abba, milyen fejlesztéseket kapnak a városok a jövőben" - fogalmazott.
Szerinte október 13-án meg kell mutatni, hogy az Orbán-kormány nem egyenlő Magyarországgal, hogy a magyarok többsége demokrata, európai, szabadságszerető. "Orbánék meg menjenek a pokolba!" - mondta.
A rendezvényen felolvasták Mark Ruffalo amerikai színművész Facebookon is ol...
2019-10-11 21:21:57
1 2 3 ...............................189 190 ................284 285 ...............378 379 380 
Címkék: Gyöngyösi Márton, Erdogan Budapesten, Alapjogokért Központ, Európai Unió, Európai Bizottság, Nagy István, Ukrajna Magyarországgal, Magyar Állandó Ért, Orbán Viktor, Európai Unióban, Fricz Tamás, Európai Bírósághoz, Szijjártó Péter, Mind Lengyelországgal, Mark Ruffalo, magyar politikai, szomszédos államok, fertőzés terjedésének, távozóban lévő, migránsok magyarors, jószomszédi viszonyoknak, tanácskozás résztvevői, kisebbségi jogok, tagjelölt tagállamoknak, jogállamisággal kapcsolatos, hetes cikkely, jogállamiság megsértése, török elnök, együttműködés miatt, nézet lesz, velük szemben, esetben felmerül, uniós tagságot, betegség 2017, kvótahatározat jogszerűségét, kettős mércét, ténylegesen áthelyezet, miniszter szerint, régiekben pedig, versenyképesség javítása, szaktárca kiemelten, előleg támogatások, következő években, katariak kifejezték, magyar energiamixben, magyar energiaellátás, magyarok többsége, rendezvényen felolvasták, válsághelyzetben, lengyelországgal, visszaküldhessék, szabadságszerető,
© 2013 TVN.HU Kft.