Belépés
A cégek sikere a jól képzett IT-szakemberek megtalálásán múlik egy kutatás szerint
... Group közös, 2018-ban kés...
2019-02-17 08:41:00
Izer Norbert: még vonzóbb befektetési célpont lehet Magyarország
... nemzetközi adózás, ezért itt is szükség van az újító szemléletre, hiszen a kedvező szabályok nemcsak a magyar székhelyű vállalkozásokat segíthetik, hanem egyre több külföldi cég is dönthet magyarországi beruházás mellett. Hozzátette, hogy a Pénzügyminisztérium épp azért hívta össze a második Adó-tanácskozást, hogy a legnagyobb nemzetközi szakértelemmel bíró adótanácsadók tapasztal...
2019-02-17 07:10:47
Varga Mihály: ideje volt felminősíteni az országot
... miközben a magyar gazd...
2019-02-16 15:41:53
MSZP-kongresszus - Timmermans: igazságos bérek kellenek az EU-ban
... Magyarországon, hogy a fiatalok ne távozzanak külföldre.
Ki kell állni a fiatalok mellett, ahogy az MSZP tette Nagy Blanka esetében - hangoztatta.
A politikus szerint a magyarországi munkaerőhiányra nem a rabszolgatörvény a megoldás, a kormánynak tisztességes munkakörülményeket, megfelelő béreket és jó oktatást kell teremtenie.
Hangsúlyozta, ha megválasztják az EB e...
2019-02-16 13:41:13
Átadták a Dizseri Tamás szeretetszolgálati díjat
...
Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Protestáns Fórum vezetője köszöntőjében ismertette: az elismerést 2004-ben alapította a Bethesda Kórház, a Magyarországi Református Egyház (MRE) zsinata, a Dunamelléki Református Egyházkerület és a németajkú protestáns gyülekezet fóruma, mert fölismerték, hogy "Dizseri Tamás élete és halála olyan üzenet és tanítás, amelyet nem szabad hag...
2019-02-16 13:01:15
Médiadíjat kapott az M1 sportszerkesztősége a Szóvivő Bálon
... produkciókat állít elő, hanem a rádiós sporthíreket is ez a szerkesztőség gyártja, sőt ugyanehhez a csatornaigazgatósághoz és így az M1 sporthoz tartozik a hírügynökségi munka is.
A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete a korábbi években az MTVA különböző csatornáinak műsorvezetői és szerkesztőségei közül Olajos Gergőt, Süveges Gergőt, Bényi Ildikót, Borbás Máriát, Sipos...
2019-02-15 20:51:59
Erdő Péter: nagyszerű lenne, ha az Eucharisztikus Kongresszust boldoggá avatás is kísérhetné Sárközy Júlia az M
... megállapítása orvosi bizottságra vár, de "ne szabjunk határt a kegyelemnek".
Erdő Péter elmondta, vatikáni látogatása alatt számos bíboros és egyházi vezető is jelezte már, hogy a magyarországi Eucharisztikus Kongresszusra készül, és szívesen tart majd katekézist is a nagy nemzetközi közönség számára.
Erdő Péter a magyarországi püspöki kar nevében Ferenc pápának örömét f...
2019-02-15 18:31:44
Szijjártó: Magyarország érdeke a gazdasági együttműködés növelése Thaifölddel
... is támaszkodna Magyarországra mint kapura Európa felé.
A miniszterelnök-helyettes köszönetet mondott Magyarországnak, amiért eddig 29 thaiföldi hallgatónak adott ösztöndíjat magyarországi tanulmányokhoz, mert - mondta -, az itt szerzett tudásuk a kétoldalú kapcsolatokat gazdagítja.

Szijjártó Péter kérdésre arról is beszélt, hogy bekérették a budapesti svéd nagyköv...
2019-02-15 16:51:53
A McDonald's Scheer Sándor vállalkozóra ruházza magyarországi érdekeltségét
...
A magyarországi üzlet további működtetéséhez és növekedéséhez szükséges tőkét Scheer Sándor fogja biztosítani. Scheer Sándor a Market Építő Zrt. alapítója, részvényese és vezérigazgatója, emellett a Unione Group ingatlanfejlesztő cég, valamint a Hotel Clark tulajdonosa.
A tranzakció várhatóan 2019 első negyedévében zárul majd le, pénzügyi feltételei nem publikusak.
...
2019-02-15 15:31:35
Az EU két magyarországi környezetvédelmi kezdeményezést támogat
... Magyarországon mintegy tízmillió euróval támogatja azt a közel 16 millió euró összköltségvetésű projektet, amely fő célkitűzése egy átfogó levegőminőségi terv végrehajtása. A program 8 magyarországi régióban kívánja fenntartani a megfelelő környezeti állapotot és javítani a levegő minőségét az egészséges környezethez és a tiszta levegőhöz való emberi jognak megfelelően.
A pan...
2019-02-15 15:11:35
1 2 3 ..........2062 2063 .....3093 3094 .....4123 4124 4125 
Címkék: Izer Norbert, Varga Mihály, Dizseri Tamás, Szóvivő Bálon, Erdő Péter, Eucharisztikus Kongresszust, Sárközy Júlia, Scheer Sándor, Nagy Blanka, Balog Zoltán, Protestáns Fórum, Bethesda Kórház, Magyarországi Református Egyház, Dunamelléki Református Egyházkerület, Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete, Olajos Gergőt, Süveges Gergőt, Bényi Ildikót, Borbás Máriát, Eucharisztikus Kongresszusra, Szijjártó Péter, Market Építő Zrt, Unione Group, Hotel Clark, cégek sikere, kutatás szerint, gazdasági együttműködés, újító szemléletre, kedvező szabályok, magyar székhelyű, második Adó-tanácskozást, legnagyobb nemzetközi, magyar gazd, fiatalok mellett, politikus szerint, magyarországi munkaerőhiányra, kormánynak tisztességes, elismerést 2004-ben, németajkú protestáns, rádiós sporthíreket, szerkesztőség gyártja, hírügynökségi munka, korábbi években, magyarországi Eucharisztikus, nagy nemzetközi, magyarországi püspöki, kétoldalú kapcsolatokat, budapesti svéd, magyarországi üzlet, tranzakció várhatóan,
© 2013 TVN.HU Kft.