Belépés
Szijjártó: lopakodó kísérlet zajlik a megbukott bevándorlási politika visszahozására
... módon beavatkozzon.
Szijjártó Péter kiemelte, hamis hírekkel, vagy a valóságosnál negatívabb hírek terjesztésével komoly károkat lehet okozni egy-egy országnak. Mint elmondta, Magyarországnak van tapasztalata abban, hogy kívülről hamis hírekkel próbálnak beavatkozni belügyeibe, ahogy arról is, hogy az unión belül működő médiumok, vagy intézmények próbálnak ilyen módon nehézsé...
2019-01-21 16:41:51
Benkő: a magyar gazdaság erősödésével a honvédelemre is több pénz jutott
... zajlik.
A helikopterflottába idén két új helikopter érkezik. A meglévő orosz gépek nagyjavításon estek át, így rendszerben tarthatók addig, amíg az új helikoptereket leszállítják Magyarországnak.
A légvédelem kapcsán elmondta, hogy az év első felében egy új rakétakomplexum-rendszer és az ahhoz tartozó rakéták beszerzését tervezik.
Benkő Tibor kiemelte: a szárazföldi...
2019-01-20 08:11:15
Szívmelengető találkozás Törőcsik Marival
... eljátszottam neki kedvenc dalát, a Körhinta című filmből.
Törőcsik Mari azt mondta, hiányzik neki a közönség, és már alig várja, hogy újra színpadra álljon. A rajongóinak és egész Magyarországnak azt üzente, soha el nem múló szeretettel gondoljanak rá és egymásra, hogy a béke és a szeretet országaként őrizzük a kultúránkat és egymást, és egyben boldog új évet kívánt az egész ...
2019-01-19 13:18:40
EP-választás - Mozgalmat indított az ellenzéki együttműködés érdekében a Párbeszéd EP-képviselője
... informatikai nagyvállalkozó, Holoda Attila, aki 2010 és 2014 között volt energetikáért felelős helyettes államtitkár, valamint Ámon Ada környezetvédő.
Jávor Benedek szerint Magyarországnak az EP-választáson arról kell döntenie, hogy aktív részese kíván-e lenni egy sikeres Európa építésének, "vagy annak megfúrása Magyarország projektje".
Mozgósítást szorgalmazott az ell...
2019-01-18 14:02:05
DK: az EU-s pénzek a magyar családoknak járnak, nem pedig az Orbán családnak
... kijelentette, hogy az "európai magyarok" évek óta egyetlen eurót sem láttak az EU-s pénzekből, mert az "Orbán Viktor és bűnszervezeténe...
2019-01-17 16:32:13
A legjobb magyar artistaművészek a Fővárosi Nagycirkusz új műsorában
... részeként az idei évet nyitó Főnix - Tűzcirkusz című előadást Rippel Viktor és Rippel Ferenc rendezi.
"Rendkívül jó magyar artistáink vannak, akik a világban hírnevet szereznek Magyarországnak, és fontos számukra, hogy időnként hazajöjjenek és a magyar közönségnek is bemutassák a tudásukat" - fűzte hozzá.
Rippel Ferenc kiemelte: úgy válogatták össze a produkciókat, hogy ...
2019-01-15 14:52:05
Az ismeretlen Görgei - Kiállítás a Nemzeti Múzeumban
... államtitkára olvasta fel az eseményen.
Kásler Miklós emlékeztetett arra, hogy Görgei ígéretesnek induló tudományos pályáját hagyta el 1848-ban, mert tudta, hogy a szabadságáért küzdő Magyarországnak szüksége van rá.
Így alkalma nyílt kibontakoztatni zseniális hadvezéri képességeit, majd elháríthatta volna magától a politikai felelősséget, de vállalta a fegyverletételt, e...
2019-01-15 11:51:59
Rétvári: az emlékezés az ismétlődés legjobb ellenszere
... németek kitelepítése volt.
1946-tól 1948-ig mintegy kétszázezer németet telepítettek ki Magyarországról.
A parlamenti államtitkár azt mondta: a 20. század konklúziója, hogy Magyarországnak távol kell tartania magát minden birodalomépítő törekvéstől. Úgy fogalmazott: "Bízunk abban, hogy a szabadságot, amelyet mostanra megszereztünk (...), meg is tudjuk őrizni."
1944...
2019-01-13 12:29:08
Sargentini: a kormány bírálata fontos a demokráciában
... Papp Roland olvasta fel, aki hangsúlyozta, közmunkások és túlhajszolt állami dolgozók országa épül, "ez Orbán Magyarországa". Ezt kell megakadályozni, ha "értelmes jövőt akarunk Magyarországnak. A magyarok többsége nem akar olyan országot, amilyet ma Orbán épít" - fogalmazott a képviselő.
Kendernay János, az LMP képviselője beszédében kijelentette, az Orbán-rendszer nem az em...
2019-01-09 07:47:28
A hétvégén rendezik meg az Országos Sasszinkront
... az immár Kárpát-medenceivé bővült felméréshez, így 427 felmérő (347 magyar és 80 szlovák, cseh, osztrák, szerb és román madarász) járta be a sasok legjelentősebb telelőhelyeit, Magyarországnak mintegy tizennyolc százalékát érintve, négy sasfaj 1014-1022 egyedét és tizenhárom további ragadozómadár-faj mintegy 9378 példányát számba véve.
A tavalyi év kedvező tapasztalatai alapj...
2019-01-08 18:02:41
1 2 3 ..............527 528 .......791 792 ........1054 1055 1056 
Címkék: Törőcsik Marival, Párbeszéd EP-képviselője, Fővárosi Nagycirkusz, Nemzeti Múzeumban, Országos Sasszinkront, Szijjártó Péter, Benkő Tibor, Törőcsik Mari, Holoda Attila, Ámon Ada, Jávor Benedek, Orbán Viktor, Rippel Viktor, Rippel Ferenc, Kásler Miklós, Papp Roland, Orbán Magyarországa, Kendernay János, megbukott bevándorlási, magyar gazdaság, ellenzéki együttműködés, magyar családoknak, legjobb magyar, ismeretlen Görgei, ismétlődés legjobb, kormány bírálata, hétvégén rendezik, valóságosnál negatívabb, unión belül, meglévő orosz, légvédelem kapcsán, ahhoz tartozó, szeretet országaként, sikeres Európa, idei évet, világban hírnevet, magyar közönségnek, szabadságáért küzdő, politikai felelősséget, parlamenti államtitkár, magyarok többsége, immár Kárpát-medenceivé, sasok legjelentősebb, magyarországnak, magyarországról, artistaművészek, rakétakomplexum, fegyverletételt, bűnszervezeténe, kibontakoztatni, megakadályozni, birodalomépítő, nagyvállalkozó, visszahozására, helikoptereket, terjesztésével, legjelentősebb,
© 2013 TVN.HU Kft.