Belépés
Világbajnokság helyett kajak-kenu világkupa lehet szeptemberben Szegeden
... városával, hogy amennyiben lehetséges, a hozzájárulás a világkupaversenyre is érvényes legyen. Úgy véljük, a magyar válogatott versenyzőinek nagyon jó, ha idén is van mire készülniük, Magyarországnak pedig ugyancsak előnyös, ha újabb rangos viadalnak adhat otthont" - fogalmazott az MKKSZ elnöke.
Hétfőn az európai szövetség vezetőtestülete is ülésezett, majd bejelentették, hog...
2020-06-29 20:33:06
Érseki szentmise Szent László ünnepén Mezőkövesden
... mennénk, az örök élet igéi nálad vannak".

Egy régi himnusz szavaival zárta szentbeszédét Ternyák Csaba egri érsek:
Idvez légy, kegyelmes Szent László kerály!
Magyarországnak édes oltalma,
Szent kerályok közt drágalátus gyöngy,
Csillagok között fényességes csillag!
Szentháromságnak vagy te szolgája,
Jézus Krisztusnak nyomdoka követi;...
2020-06-28 21:00:26
Potápi: a határon túli magyaroknak érezniük kell, hogy van egy anyaországuk
... feldarabolták az országukat 1920. június 4-én tette hozzá.
"Nem csak a történelmi tájaink, így a Drávaszög is, hanem a magyar nemzet egyharmada a határon kívülre kerültek. Azóta Magyarországnak nem csak a Magyarországon élőkkel, hanem a határon túli magyarokkal is foglalkoznia kell" - húzta alá.
Horvátországban július 5-én előrehozott parlamenti választások tartanak....
2020-06-28 18:50:35
Az önfenntartásra tanítanak az idei Krisna-völgyi búcsún
... alkalommal megrendezendő háromnapos eseménye a koronavírus-járvánnyal összefüggésben arra hívja fel a figyelmet, hogy az önfenntartás alternatívát kínál a rohanó életstílussal szemben és Magyarországnak minden olyan erőforrása, természeti kincse megvan, amelyre ehhez a lakosságnak szüksége van - írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott tájékoztatójukban.
Jelezték, hogy szeret...
2020-06-28 10:39:42
LMP: le kell állítani a paksi bővítést a zöld fordulathoz
...
Kendernay János úgy fogalmazott a paksi projekt az évszázad legrosszabb magyarországi beruházása, hiszen az soha nem térül meg és közben az ország felesleges kockázatot vállal.
Magyarországnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy egy zöld fordulattal 100 százalékra emelje a megújuló energiaforrások arányát - hangsúlyozta, majd hozzátette, az LMP igyekszik minél több válas...
2020-06-27 12:51:26
Varga: több száz millió forint értékű piaci árut foglalt le a NAV a felderítő kutyák segítségével
... intézményt.
A pénzügyminiszter szólt arról, hogy az elmúlt években az adószabályozást és az adóhatóság működését átalakították, a lényegi és tartalmi változások révén olyan adóhivatala van Magyarországnak, amely a maga sajátos eszközeivel képes segíteni a gazdaság fejlődését.
Varga Mihály elmondta, a NAV hatékonyságát jelentősen emelik az elmúlt években bevezetett elektr...
2020-06-26 10:41:22
Varga Judit: az Európai Uniót közelebb kell hozni az állampolgárokhoz
... kettő nem zárja ki egymást.
Az Európai Uniónak "meg kell védenie sokszínűségét, beleértve zsidó-keresztény gyökereit és értékeit" - tette hozzá.
Varga Judit kiemelte: Magyarországnak nagy tapasztalata van az állampolgárokkal folytatott közvetlen demokratikus párbeszédben, miután 2010 óta számos nemzeti konzultációra került sor.
"Határozottan hiszünk abban, hogy az ...
2020-06-25 12:31:24
Uniós főtanácsnok: a magyar menekültügyi szabályozás jelentős része sérti az uniós jogot
... valamint a magyar menekültügyi és idegenrendészeti eljárásokkal összefüggésben.
Az uniós szerződések betartásának őreként is fellépő brüsszeli végrehajtó testület azt rója fel Magyarországnak, hogy megsértette a nemzetközi védelem iránti kérelmekhez, a menedékkérők tranzitzónákban történő jogellenes őrizetben tartásához és az unión kívüli országok jogellenesen az EU-ban tartó...
2020-06-25 11:51:41
Koronavírus - Szijjártó: komoly kockázatot jelentene egy újabb migrációs hullám
...
Szijjártó Péter arról számolt be, hogy Magyarországnak és Spanyolországnak helyzetéből fakadóan eltérő a látásmódja a migráció kérdésében, de vannak közös pontok is, Arancha González Layával egyetértettek például abban, hogy könyörtelenül fel kell lépni az embercsempész-hálózatok ellen, valamint a segítséget kell odavinni, ahol a baj van.
Ezzel kapcsolatban elmondta, hog...
2020-06-24 15:22:03
ITM: a gazdaság sikeréhez szükséges az exportkereslet és a versenyképes kínálat
... kilábalás elindult, és 2021-ben elérheti a gazdaság azt a szintet, ahonnan a csökkenés elindult.
Parragh László szerint a 2021-2027. évi európai uniós források felhasználásában Magyarországnak a versenyképességet és a konvergenciát kell erősítenie.
Szepesi Balázs, az ITM gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára elmondta, hogy folyamatban van a 2021-2027-es id...
2020-06-24 13:41:54
1 2 3 ...............551 552 .......827 828 ........1102 1103 1104 
Címkék: Szent László, Varga Judit, Európai Uniót, Ternyák Csaba, Jézus Krisztusnak, Azóta Magyarországnak, Kendernay János, Varga Mihály, Európai Uniónak, Szijjártó Péter, Arancha González Layával, Parragh László, Szepesi Balázs, határon túli, önfenntartásra tanítanak, idei Krisna-völgyi, paksi bővítést, zöld fordulathoz, felderítő kutyák, magyar menekültügyi, uniós jogot, újabb migrációs, gazdaság sikeréhez, versenyképes kínálat, magyar válogatott, európai szövetség, örök élet, régi himnusz, országukat 1920, történelmi tájaink, magyar nemzet, határon kívülre, önfenntartás alternatívát, rohanó életstílussal, lakosságnak szüksége, paksi projekt, évszázad legrosszabb, ország felesleges, zöld fordulattal, megújuló energiaforrások, pénzügyminiszter szólt, elmúlt években, adóhatóság működését, maga sajátos, gazdaság fejlődését, állampolgárokkal folytatott, uniós szerződések, nemzetközi védelem, menedékkérők tranzitzónákban, unión kívüli, migráció kérdésében, segítséget kell, csökkenés elindult, konvergenciát kell,
© 2013 TVN.HU Kft.