Belépés
Új szövetségesek után kutat a Fidesz Európában
... helyet. Nem mindenhol járt sikerrel: a Finnek Pártja frakcióvezetője lakonikusan annyit mondott hazai közönségének: nincs szándékukban akár csak egyetlen fillért is megszavazni Magyarországnak az uniós büdzséből. A szókaratéban látszólag kiharcolt rövid távú győzelmekért Orbán Viktor és külügyminisztere az elmúlt évtizedben feláldozta Magyarország tekintélyét és mozgásterét.
...
2020-12-16 17:30:04
A glória, avagy a hegyek kísértete Mátra

Ritka légköroptikai fényjelenség, úgynevezett glória volt látható hazánk legmagasabb pontján, Kékestetőn, az Európa több medencéjét, így a Magyarországnak otthont adó Kárpát-medencét is beborító hidegpárna jelenség következtében.
A misztikus természeti jelenséget a da...
2020-11-27 12:09:38
Le a kalappal Magyarország előtt! - Das Tagebuch.at
... érdekében, hogy feltételezett igazolást teremtsenek ellenük. Anélkül, hogy bármit is konkrétan kellene bizonyítania.

Különösen örülök a kettős vétónak, amelyre sor került, bár Magyarországnak és Lengyelországnak is valóban érdeke a pénzügyi csomagot, amelyet most blokkolnak. De a két ország határozott jellemet mutatott, és nem lehet megvető mammonokkal megvásárolni...
2020-11-21 17:23:04
Szabó Tünde a LEN új alelnöke
... Sándor, a MÚSZ elnöke az eseményeket értékelve kiemelte: “Minden úgy alakult, ahogy azt szerettük volna. Szabó Tünde államtitkár asszony révén rendkívül erős képviselete lesz Magyarországnak, és az is fontos, hogy régi barátunk, Paolo Barelli újabb négy éven át irányíthatja a LEN-t, ez sportdiplomáciai szempontból tökéletes végkimenetel. A Magyar Úszó Szövetség jövőre egy fa...
2020-11-10 22:37:13
Mindig az áldozatnak van igaza
... orosz megszállás megszűnte után a legtöbbet tette. Talán Önök nem tudják, az osztrák miniszterelnök, s Bécs legnevesebb színészei járták a császárváros utcáit, s pénzt gyűjtöttek Magyarországnak. Kalapoztak.
Türelmetlenségünk ellenére is be kell látnunk, az elmúlt 64 év szinte semmi történelmi mértékkel mérve, csak egy mély levegőt lehet ennyi idő alatt venni. De elég arra, h...
2020-10-23 18:45:55
Átadták a felújított Szent Cirill és Szent Metód bolgár ....
... Árkay Aladár háromhajós, bizánci alaprajzú, kupolás imaházat tervezett, mely Budapest egyetlen bizánci stílusú épülete.
A bolgár közösség ugyan kicsi, de megmaradása fontos Magyarországnak - hangoztatta Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a magyar-bolgár barátság napján Budapesten, amikor ünnepélyesen átad...
2020-10-20 11:02:04
Kajak - kenu V.B./világ kupa Szeged 2020 szeptember
... városával, hogy amennyiben lehetséges, a hozzájárulás a világkupaversenyre is érvényes legyen. Úgy véljük, a magyar válogatott versenyzőinek nagyon jó, ha idén is van mire készülniük, Magyarországnak pedig ugyancsak előnyös, ha újabb rangos viadalnak adhat otthont" - fogalmazott az MKKSZ elnöke.
Hétfőn az európai szövetség vezetőtestülete is ülésezett, majd bejele...
2020-09-26 14:14:45
809 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
...809 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt hat krónikus beteg
2020. szeptember 19. - 08:57


809 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 16 920 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt hat krónikus beteg, így az elhunytak száma 675 főre emelkedett, 4382-en pedig már meggyó...
2020-09-19 09:34:26
Orbán Viktor: újabb tiltó intézkedések jönnek
... tudjunk gyártani".
Megjegyezte: lélegeztetőgép-gyártásban Magyarország a világ élvonalába tartozik, és eljön majd az idő, amikor minden lélegeztetőgépet itthon gyártanak.
"Magyarországnak jó oka van arra, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lelkiállapotban várjuk a vírus második hullámát, mint tettük márciusban" - jelentette ki a kormányfő.
Orbán Viktor szólt arról, hog...
2020-09-01 13:14:56
Németh Szilárd: a világ sorsát döntően meghatározó összecsapás volt a "visztulai csoda"
... válságba sodort, majd bolsevik terrort elszenvedni kényszerült, idegen megszállás alá kerülő, területileg-emberileg megcsonkított, gazdaságilag kifosztott és katonailag tönkretett Magyarországnak becsületbeli üggyé vált lengyel barátaink szabadságharcának megsegítése".
Kifejtette: a magyar nemzet a kezdetektől fogva kiállt a lengyelek mellett.
A magyar kormány 1918-tól ...
2020-08-15 11:21:19
1 2 3 ...............553 554 ........830 831 .......1106 1107 1108 
Címkék: Fidesz Európában, Szabó Tünde, Szent Cirill, Szent Metód, Orbán Viktor, Németh Szilárd, Finnek Pártja, Paolo Barelli, Magyar Úszó Szövetség, Talán Önök, Árkay Aladár, Soltész Miklós, hegyek kísértete, kalappal Magyarország, felújított Szent, beazonosított fertőzöttek, világ sorsát, uniós büdzséből, szókaratéban látszólag, elmúlt évtizedben, misztikus természeti, kettős vétónak, pénzügyi csomagot, eseményeket értékelve, legtöbbet tette, osztrák miniszterelnök, császárváros utcáit, mély levegőt, bolgár közösség, magyar válogatott, európai szövetség, hazánkban beazonosított, elhunytak száma, világ élvonalába, vírus második, magyar nemzet, kezdetektől fogva, lengyelek mellett, magyar kormány, sportdiplomáciai, lengyelországnak, külügyminisztere, lélegeztetőgépet, magyarországnak, vezetőtestülete, lelkiállapotban, frakcióvezetője, lélegeztetőgép, állampolgárnál, kapcsolatokért, miniszterelnök, beazonosított, következtében, megcsonkított, feltételezett, szövetségesek, versenyzőinek, légköroptikai, magyarország,
© 2013 TVN.HU Kft.