Belépés
Szép napot mindenkinek!
... magyar vezérigazgató/ügyvezető éves jövedelme az idén mintegy 30 millió forint!

A vállalati alkalmazottak 42 százaléka dolgozik minimálbérért vagy garantált bérminimumért Magyarországon
Az "aktív Magyarországért felelős kormánybiztos"szerint sokan azért mennek külföldre dolgozni, mert itt nem túlórázhatnak eleget
Az összes államtitkár fizetését havi 1,3 millió...
2019-07-22 11:32:12
Jézus Szent Vérének ünnepe
Jézus Szent Vérének ünnepét Magyarországon korábban augusztus 8-án ülték.
Miért júliusban van a Szent Vér tisztelete?
Jézus Szent Vérének ünnepét Magyarországon korábban augusztus 8-án ülték. A helyi jelentőségű ünnepet IX. Piusz pápa 1849-ben az egész Egyház számára előírta - július 1-jére. Így július a Szent Vér hónapja lett.
..............
2019-07-21 22:39:06
Gulyás: a kohéziós források elosztásánál vegyék figyelembe a nemzeti régiókat!
... az Európai Unióban, akkor ennek egyik legfontosabb vonatkozása éppen a nemzetiségeket megillető egyéni és kollektív jogok" - fejtette ki.
A miniszter fontosnak nevezte, hogy Magyarországon is minél többen támogassák a kezdeményezést, aminek legegyszerűbb módja az internetes aláírás a www.nemzetiregiok.eu oldalon.
Gulyás Gergely emellett minden magyarországi párttól és c...
2019-07-21 15:41:48
Kurkuma gyógyhatásai
... növekedését.

Serkenti a véráramlást, méregteleníti a szervezetet, fogyasztásával megelőzhető az epekőképződés, fokozza az anyatej-kiválasztást, ciszta és menstruációs fájdalom esetén is alkalmazzák. Magyarországon a legtöbb élelmiszerüzletből beszerezhető, az ételek ízesítésekor érdemes bátrabban használni, mivel számtalan pozitív élettani hatással rendelkezik.
...
2019-07-20 23:09:39
Szakember: minden negyedik házaspárt érint a meddőség Magyarországon
...
Kifejtette, világszinten is nagyon nagy arányban küzdenek az emberek a meddőséggel, és miközben általában női problémának tekintik, 40-40 százalék az esélye a rendellenességnek a két nem között, 20 százalékban pedig valamilyen külső okra vezethető vissza.
A férfiakat érintő meddőség hátterében általában a rossz táplálkozás áll; a tartósítószerek, a konzervált ételek, és ...
2019-07-20 11:31:24
Erdélyi ízek, táncház a bukovinai folklórfesztiválon
... negyven hagyományőrző csoport több száz tagja vesz részt, a határon belüli és túli bukovinai székely együttesek mellett lengyel, ukrán és román csoportok.
Az eseményen huszonnégy Magyarországon működő egyesület, valamint Erdélyből a Csernakeresztúri Hagyományőrző Egyesület, a marosludasi Hajdina Kulturális Egyesület, a Pancsovai Petőfi Sándor Kulturális Egyesület népdalköre é...
2019-07-20 10:31:21
Szép napot mindenkinek!
... esztétika, a történet- és kultúrfilozófia, valamint a filozófiai antropológia kérdései. A Budapesti Iskola egyik jelentős személyisége. megszámlálhatatlan könyve és tanulmány jelent meg Magyarországon és külföldön is, számtalan hazai és nemzetközi kitüntetést kapott, több egyetem díszdoktora. Közéleti tevékenysége miatt sok támadás érte jobboldalról.

Saját önéletrajz...
2019-07-20 08:22:09
KSH: külföldre és belföldre is többet utaztak a magyarok tavaly
... és Nyugat-Dunántúlon élők turizmusban való részvétele meghaladta az 50 százalékot, az ország más területein élők esetében azonban annak ellenére is elmaradt attól, hogy az Észak-Magyarországon és az Alföldön élők is nagyobb arányban indultak útnak, mint a megelőző évben.
A magyar lakosság 2018-ban az előző évit 12 százalékkal túlszárnyalva 23 millió külföldi utazást tett. Az ...
2019-07-20 07:04:24
Szív- és érrendszer gyógyítása
... csökkentheti, illetve a testsúlyra, vérnyomásra és koleszterinszintre is kedvezően hat.

A probléma, hogy míg az éves halfogyasztás európai átlaga fejenként 20 kg, addig Magyarországon ez csupán 6 kg-ot tesz ki. Ezzel a rangsor legutolsó helyén állunk! Emellett egy átlagos magyar nagyon sok, a szívre rendkívül veszélyes transzzsírt is fogyaszt, ami évente több ezer halál...
2019-07-19 15:40:14
Új töltősort adtak át a Hell szikszói gyárában
... ünnepségen egyebek mellett azt mondta: a kormány arra törekszik, hogy a munkát terhelő adók csökkentése, a szakképzés fejlesztése és a javuló befektetési környezet révén tovább erősítse a Magyarországon működő vállalkozásokat.

Hangsúlyozta: a kabinet az adócsökkentés kormánya kíván maradni a jövőben is, ezért tovább folytatja az adóterhek mérséklését és az adórendszer e...
2019-07-19 15:11:36
1 2 3 .............3917 3918 ......5876 5877 .......7834 7835 7836 
Címkék: Jézus Szent Vérének, Szent Vér, Európai Unióban, Gulyás Gergely, Csernakeresztúri Hagyományőrző Egyesület, Hajdina Kulturális Egyesület, Pancsovai Petőfi Sándor Kulturális Egyesület, Budapesti Iskola, kohéziós források, nemzeti régiókat, meddőség Magyarországon, magyarok tavaly, idén mintegy, vállalati alkalmazottak, összes államtitkár, helyi jelentőségű, egész Egyház, nemzetiségeket megillető, miniszter fontosnak, internetes aláírás, ételek ízesítésekor, férfiakat érintő, rossz táplálkozás, konzervált ételek, határon belüli, eseményen huszonnégy, marosludasi Hajdina, filozófiai antropológia, megelőző évben, magyar lakosság, előző évit, éves halfogyasztás, rangsor legutolsó, átlagos magyar, szívre rendkívül, kormány arra, munkát terhelő, szakképzés fejlesztése, javuló befektetési, adócsökkentés kormánya, adóterhek mérséklését, csernakeresztúri, tartósítószerek, kultúrfilozófia, magyarországért, vállalkozásokat, magyarországon, fogyasztásával, kezdeményezést, nemzetiségeket, túlórázhatnak,
© 2013 TVN.HU Kft.