Belépés
Az IMF tovább javította a magyar gazdaság idei és jövő évi növekedési prognózisát
... Ugyanakkor a növekvő külső bizonytalanságra, a továbbra is magas államadósságra és a bruttó finanszírozási igényre tekintettel, az IMF a költségvetési konszolidáció folytatására ösztönzi Magyarországot, amivel tovább erősíthető a gazdaság ellenálló képessége, és fenntartható a növekedés.
Az IMF elégedett a kormány középtávú költségvetési célkitűzéseivel. Ez ugyanis szélesíti ...
2019-12-05 16:42:49
Ellenzék: ki kell hirdetni a klímavészhelyzetet
... társadalmi vitát a klímastratégiáról, majd kezdje el az egyes ágazati klímastratégiák vitáit is.
Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese azt sürgette, hogy mondják ki: Magyarországot 2050-re klímasemlegessé kell tenni. Be kell zárni a Mátrai Erőművet, fel kell oldani a szélerőművekre kivetett "létesítési tilalmat", a napelemes rendszerek áfáját 27-ről öt százalékra...
2019-12-05 14:22:23
Magyar művekből rendezett kiállítást nyitott meg a miniszterelnök Japánban
... Tsuguko hercegnő felidézte: 2008-ban járt utoljára Magyarországon, és máig emlékszik a főváros Duna-partjára, a Halászbástyára, a Lánchídra és a múzeumokra. A most megnyíló kiállításon Magyarországot képviselő művek lesznek láthatók, olyan alkotások, amelyeket Japánban még nem láttak - közölte. Hozzáfűzte: a tárlat tovább erősíti a magyar-japán kapcsolatokat.
Baán László, a S...
2019-12-05 12:31:35
Varga Judit a Die Weltben: két politikusnak van víziója Európa számára, az egyik Orbán Viktor
... illetékes bíróságok döntéseit és a Velencei Bizottság tanácsait.
Rámutatott: "megvan a megfelelő európai keret a jogállamisági kérdések megvitatásához, méghozzá anélkül, hogy Magyarországot általánosító módon pellengérre állítanák". Hozzátette, hogy a jogállamiságnak nincs általános érvényű meghatározása. Példaként említette, hogy Nagy-Britanniában nincs alkotmány, Finnország...
2019-12-04 15:31:11
Palkovics László: a kormány gazdaságpolitikája a fiskális fegyelmen alapul
... javítása, ennek érdekében ösztönzik a cégeket a digitális technika alkalmazására.
Palkovics László kitért arra, hogy a közúti és a vasúti közlekedési infrastruktúra fejlesztésével Magyarországot bekötik a nemzetközi vérkeringésbe.
Rámutatott arra, hogy a felnőtt- és szakképzési rendszer átalakítását a vállalatok igényeinek figyelembe vételével végzik. Példaként említette...
2019-12-03 21:03:04
Orbán: Sir Roger Scruton előre látta az illegális migráció veszélyeit és megvédte Magyarországot az igazságtala
... kormányfő, aki a NATO alapításának 70. évfordulójára összehívott vezetői találkozóra érkezett Londonba, a kitüntetéshez fűzött méltatásában kiemelte: eddig Sir Roger tüntette ki Magyarországot barátságával, ám most Magyarország tüntetheti ki őt a magyar nép nevében.
"Szeretett professzorunktól megtanulhattuk: a konzervativizmus minden, csak nem ideológia, sőt valójában az ide...
2019-12-03 17:52:01
Krónika 8. rész (kérdések, tárgysorozatba vételi kérelmek, bizottsági jelentések vitája, napirend után)
... ahhoz, hogy a magyar hadsereg jól felkészült gárdával rendelkezzen.
Varga-Damm Andrea (Jobbik) ezzel szemben úgy vélte: az előterjesztés sok olyan rendelkezést tartalmaz, amely Magyarországot "honvédelmi tereppé" nyilvánítaná. Szerinte a bevándorlás miatti potenciális nehézségek ezt nem indokolják.

A fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításával és a nemdohányzók v...
2019-12-02 22:42:36
Szájer: reménykedünk, hogy változást hoz az új Európai Bizottság
... ügyekben pedig nem szabad elvenni a tagállamok vétójogát.
Varga Judit igazságügyi miniszter a tanácskozáson azt hangoztatta, hogy a nemzeti jelleg nem zárja ki az európaiságot. Magyarországot senki sem vádolhatja azzal, hogy nem Európa-párti - tette hozzá.
Úgy fogalmazott: a föderalisták hetven év alatt azt érték el, hogy az EU mindenkire tekintettel van, kivéve az európ...
2019-12-02 19:12:52
Krónika 5. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... mi magunk fizetjük ki, akkor minden rendben van?" - firtatta.
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára kijelentette: a beruházások Magyarországot és a magyar embereket szolgálják, megvalósulásukat pedig a magyar gazdaság teljesítménye teszi lehetővé.
Soha nem látott mértékben van lehetőség saját erőből megvalósítani ezeket. Hogy...
2019-12-02 17:52:49
Könyv jelent meg a nemrég elhunyt Dömötör Zoltánról
... és világbajnokok - a többi között Balczó András, Varga János, Gedó György, Rejtő Ildikó és Wladár Sándor - elénekelték a Himnuszt Dömötör Zoltán és minden sportoló emlékére, akik Magyarországot világversenyen képviselte.
"Ritkán fordul elő, hogy egy könyvbemutatón ilyen sokan vannak, mint amennyien most megtöltöttétek a termet" - állapította meg Schmitt Pál olimpiai bajnok pá...
2019-12-02 15:52:39
1 2 3 .................856 857 .........1284 1285 .........1712 1713 
Címkék: Varga Judit, Orbán Viktor, Palkovics László, Roger Scruton, Európai Bizottság, Dömötör Zoltánról, Tordai Bence, Mátrai Erőművet, Baán László, Velencei Bizottság, Varga-Damm Andrea, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Balczó András, Varga János, Gedó György, Rejtő Ildikó, Wladár Sándor, Himnuszt Dömötör Zoltán, Schmitt Pál, magyar gazdaság, miniszterelnök Japánban, egyik Orbán, fiskális fegyelmen, illegális migráció, nemrég elhunyt, növekvő külső, bruttó finanszírozási, költségvetési konszolidáció, gazdaság ellenálló, kormány középtávú, egyes ágazati, szélerőművekre kivetett, napelemes rendszerek, főváros Duna-partjára, most megnyíló, tárlat tovább, magyar-japán kapcsolatokat, megfelelő európai, jogállamisági kérdések, jogállamiságnak nincs, digitális technika, vasúti közlekedési, nemzetközi vérkeringésbe, vállalatok igényeinek, kitüntetéshez fűzött, konzervativizmus minden, magyar hadsereg, bevándorlás miatti, fiatalkorúak dohányzásának, tagállamok vétójogát, nemzeti jelleg, föderalisták hetven,
© 2013 TVN.HU Kft.