Belépés
Elhunyt Hegedüs Judit balett táncosnő 85 évesen
... érzem, jól sikerült itt, hasznot hajtottunk a kertészetben, erdőt tisztítottunk, gyógynövényeknek csináltunk helyet. Sokan szeretnének is visszajönni. Simándi Judit 74-ben került el Magyarországról.
- Ott a német iskolában tisztában vannak vele, kinek a lánya Ön?
- Az egyik kislány épp ma reggel jött hozzám, mondván, jé, tanárnő nem is tudtam, hogy a papája ennyire hír...
2019-11-14 17:07:51
Elhunyt Hegedüs Judit balett táncosnő
... érzem, jól sikerült itt, hasznot hajtottunk a kertészetben, erdőt tisztítottunk, gyógynövényeknek csináltunk helyet. Sokan szeretnének is visszajönni. Simándi Judit 74-ben került el Magyarországról.
- Ott a német iskolában tisztában vannak vele, kinek a lánya Ön?
- Az egyik kislány épp ma reggel jött hozzám, mondván, jé, tanárnő nem is tudtam, hogy a papája ennyire hír...
2019-11-13 23:19:19
Idén először magyar stand is lesz a Diplomata Vásáron
... kifejezetten erre az eseményre érkeznek a magyar fővárosba.
Ebben az évben a látogatókat 11 ország fellépői szórakoztatják többek között Albániából, Azerbajdzsánból, Ciprusról és Magyarországról. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz gyermeksarok és tombola is.
A vásár fővédnöke, Herczegh Anita, Magyarország köztársasági elnökének felesége, díszvendég lesz Szijjártó-...
2019-11-11 14:01:28
PTE: elindult az európai felsőoktatás megújítását célzó nemzetközi együttműködés
... konzorciumokba tömörült felsőoktatási intézmények témacsoportokban munkálkodnak.
A Pécsi Tudományegyetem öt magyar intézmény egyikeként vesz részt e folyamatban. Az első körben Magyarországról tagja még a szövetségeknek az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE), a Közép-európai Egyetem, a Magyar Képzőművészeti Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem.
A PTE a potsdami egyetem...
2019-11-08 10:20:58
Krónika 2. rész (napirend előtt: nemzeti gyásznap, jászberényi választás, imareggeli)
... miniszterelnök ezzel "szembeköpi" az 1956-os hősöket. Ha azzal nincs probléma, hogy Szíriába szíreket telepítenek be, akkor azzal sem volt probléma, hogy svábokat telepítettek ki Magyarországról és magyarokat telepítettek be Magyarországra - kérdezte.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kifogásolta azt, hogy a képviselő párhuzamot von...
2019-11-04 15:51:38
A bankok már több száz milliárd forint babaváró hitelt folyósítottak a házaspároknak
... és mintegy 16 000 hitelt már folyósított a bank. Az átlagos kölcsönösszeg 9,5 millió forintra rúgott.
Kitértek arra: az OTP-hez Budapest és környékéről, valamint Északkelet-Magyarországról érkezik a legtöbb igénylés. Ha minden dokumentum rendben van, akkor néhány munkanapon belül az ügyfél számláján lehet a babaváró kölcsön - tudatta az OTP Bank.
Az Erste Banknál október...
2019-11-03 07:04:26
Horváth Ildikó: az amerikai magyar orvosok figyelik és segítik a magyar egészségügyet
... gyümölcsöző kapcsolatokat eredményezett az óhazával. A HMAA évek óta rendszeresen konferenciákat, tanácskozásokat, szakmai eszmecseréket rendez, s az Egyesült Államokban élő és a Magyarországról érkező orvosok minden év kora őszén a floridai Sarasotában gyűlnek össze tanácskozásra. Horváth Ildikó - aki maga is orvos - az MTI-nek úgy fogalmazott: őt is nyitott szívvel, bizalommal, ...
2019-11-01 10:11:47
Szijjártó Hágában: elutasítunk mindenféle bírálatot a jogállamiság helyzetével kapcsolatban
... külpolitikáját, megadja a tiszteletet másoknak, és ezt fordítva is elvárja.
Elfogadhatatlannak nevezte a hangnemet, ahogyan néhány holland politikus, köztük a kormányfő beszél Magyarországról, hozzáfűzve, hogy az egyet nem értés még nem ad felhatalmazást a magyar demokrácia állapotának kritizálására.
Mint mondta, egyes konkrét ügyekkel kapcsolatos bírálatokra mindig kész...
2019-10-31 16:12:14
Kilenc országból tizenöt előadást mutatnak be az idei szabadkai Desiré fesztiválon
... András-rendezés zárja. A cetinjei Zetski Dom Királyi Színház Tőke című produkciója Karl Marx fő művének felhasználásával készült.
A szabadkai színházi rendezvényre Szerbiából, Magyarországról, Szlovéniából, Franciaországból, Horvátországból, Törökországból, Romániából, Észak-Macedóniából és Montenegróból érkeznek színészek, rendezők és társulatok. Az esti produkciók mellett ...
2019-10-31 14:51:41
Stagnált az euróövezeti munkanélküliségi ráta szeptemberben
... szeptemberivel összevetve az EU-ban889 ezerrel, az euróövezetben pedig 738 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma.
A szeptemberi adatsor nem teljes. Észtországból, Görögországból, Magyarországról és Nagy-Britanniából még nem érkeztek meg az adatok.
A legalacsonyabb munkanélküliségi rátát szeptemberbenCsehországban regisztrálták, 2,1 százalékosat, majd Németország követk...
2019-10-31 13:21:17
1 2 3 .................410 ........615 .........819 820 
Címkék: Elhunyt Hegedüs Judit, Diplomata Vásáron, Horváth Ildikó, Szijjártó Hágában, Simándi Judit, Herczegh Anita, Pécsi Tudományegyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Közép-európai Egyetem, Magyar Képzőművészeti Egyetem, Szegedi Tudományegyetem, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, OTP-hez Budapest, Erste Banknál, Egyesült Államokban, Zetski Dom Királyi Színház Tőke, Karl Marx, európai felsőoktatás, amerikai magyar, magyar egészségügyet, jogállamiság helyzetével, idei szabadkai, euróövezeti munkanélküliségi, német iskolában, egyik kislány, papája ennyire, eseményre érkeznek, magyar fővárosba, elmúlt évekhez, vásár fővédnöke, első körben, potsdami egyetem, 1956-os hősöket, képviselő párhuzamot, átlagos kölcsönösszeg, legtöbb igénylés, ügyfél számláján, babaváró kölcsön, floridai Sarasotában, tiszteletet másoknak, kormányfő beszél, magyar demokrácia, cetinjei Zetski, szabadkai színházi, esti produkciók, euróövezetben pedig, munkanélküliek száma, szeptemberi adatsor, legalacsonyabb munkanélküliségi,
© 2013 TVN.HU Kft.