Belépés
Kásler: megkezdődött az egészségügyi struktúra átalakítása
... arról is, hogy egyszeri 15,7 milliárd forintot a járóbeteg-szakellátás finanszírozására fordítanak. Ezzel kapcsolatban jelezte, az elmúlt tíz évben átlagosan 6 napról 5,5-re csökkent a kórházban töltött napok száma, a szakrendelők forgalma pedig ezzel párhuzamosan nőtt, hiszen az ellátás korszerűsödésének köszönhetően egyre kevesebben és egyre kevesebb ideig szorulnak fekvőbeteg-e...
2020-01-06 17:31:52
Hogyan

HOGYAN "LOPTA MEG" AZ ORBÁN KORMÁNY 2010 Ó...
2018-03-10 17:00:46
Tízéves az Egészséges Vásárhely Program
... gazdaságfejlesztés után a helybeliek az egészségügyet, az egészségvédelmet tartják a második legfontosabb területnek.
Hódmezővásárhelyen az elmúlt években komoly fejlesztések valósultak meg a kórházban, új járóbeteg szakrendelő épült, és az önkormányzat döntött az összes orvosi rendelő felújításáról is - közölte a politikus.
Az országban elsőként Hódmezővásárhelyen indul...
2018-02-01 14:53:06
Kanyaró - Öt gyereket ápoltak a nyíregyházi kórházban
...
A megyei kórház közleményében hangsúlyozta, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nincs kanyarójárvány, és jelenleg a gyógyintézmény egyetlen tagkórházában sem kezelnek beteget a kanyaró tüneteivel.
Közleményük szerint július 29-én négy gyermeket vittek szüleik a Jósa András Oktatókórház gyermekosztályának sürgősségi részlegére, a gyermekek típusos kanyarós megbetegedés tünete...
2017-08-08 17:34:01
4. Magyarországra tervezik Európa energia-központját...
... példaként azt a tényt, hogy a csernobili reaktorrobbanással Magyarországon megnőtt az akkori serdülők körében a fehérvérűségben szenvedő gyerekek száma.
1986-ban, a budapesti László Kórházban külön osztályokat kellett megnyitni. Sok volt a nyirokrendszeri megbetegedés is: a nagyon súlyos esetektől az átmeneti tünetekig.
Ismertem egy fiút, akit 13x operáltak kóros nyiro...
2017-07-04 04:17:42
- József Attilára emkékezünk -
...- József Attila -

Életrajz

József Attiláról szólva nem elég azt mondani, hogy ellentmondásokban bővelkedő életútja volt, mert az volt szinte nemzedéke valamennyi jelentősebb tagjának is - ezt mérte rájuk a sors: a nagy világégést követő kiútkeresés összes kényszerességével és bizonytalanságával. A korán árvaságra jutó József Attila azonban mintha a többieknél ...
2017-04-11 09:41:52
Ónod-Szűcs Zoltán: Magyarországon jó a járványügyi helyzet
... 16-ban igazolódott a betegség, 28 esetben kizárták a fertőzést, 23 esetben pedig folyamatban van a laboratóriumi vizsgálat.
Az országos tisztifőorvos beszámolt arról is, hogy a makói kórházban 94-en kötelezetően megkapták a kanyaró elleni oltást, míg 137 ember önkéntes alapon kért védőoltást. A Szegedi Tudományegyetemen 154 embert oltottak be kötelezően, és húszan önként vett...
2017-03-29 15:43:18
Kanyaró - A gyulai kórházba is szállítottak egy kanyarógyanús beteget
... ebből 15 esetben igazolták is a betegséget. A gyanús esetek közül hármat kizártak, 34 esetben p...
2017-03-17 16:36:40
Kanyaró - OEK: tíz új kanyarógyanús esetet jelentettek
... kanyarómegbetegedést továbbra is csak 13 embernél igazolták a laboratóriumi vizsgálatok. Közülük tíz makói, egy szegedi egészségügyi dolgozó, egy a szegedi klinika betege, és köztük van az a makói kórházban ápolt román állampolgár is, aki behurcolta a betegséget - sorolta a főigazgató.
A makói kórházból is van új bejelentett kanyarógyanús egészségügyi dolgozó, de egyelőre nem...
2017-03-13 16:42:45
Kanyaró - Kórházigazgató: megtették a szükséges járványügyi intézkedéseket Makón és Hódmezővásárhelyen
...
Kallai Árpád, a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátóközpont Hódmezővásárhely-Makó vezetője sajtótájékoztatóján elmondta: a makói kórházban, ahol az első fertőzéseket igazolták, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal március 4-én a fekvőbeteg osztályokon és a sürgősségi részlegen felvételi zárlatot rendelt el.
A járványügyi szakemberek azonnal megkezdték azoknak az embereknek ...
2017-03-13 16:32:31
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Egészséges Vásárhely Program, József Attilára, Ónod-Szűcs Zoltán, LOPTA MEG, ORBÁN KORMÁNY, Jósa András Oktatókórház, László Kórházban, József Attila, József Attiláról, Szegedi Tudományegyetemen, Kallai Árpád, Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátóközpont Hódmezővásárhely-Makó, Országos Tisztifőorvosi Hivatal, egészségügyi struktúra, nyíregyházi kórházban, járványügyi helyzet, gyulai kórházba, kanyarógyanús beteget, szükséges járványügyi, kórházban töltött, szakrendelők forgalma, ellátás korszerűsödésének, egészségvédelmet tartják, második legfontosabb, elmúlt években, önkormányzat döntött, összes orvosi, országban elsőként, megyei kórház, gyógyintézmény egyetlen, kanyaró tüneteivel, gyermekek típusos, akkori serdülők, fehérvérűségben szenvedő, budapesti László, nyirokrendszeri megbetegedés, nagyon súlyos, átmeneti tünetekig, volt szinte, nagy világégést, korán árvaságra, laboratóriumi vizsgálat, országos tisztifőorvos, makói kórházban, kanyaró elleni, gyanús esetek, laboratóriumi vizsgálatok,
© 2013 TVN.HU Kft.