|
|
|
Hozzávalók:
malacfül,
farok,
füstölt köröm,
illetve fokhagyma,
fűszerek,
sonka,
petrezselyem
Elkészítés:
Ha van vállalkozó kedvű Önök között, javaslom, készítsenek a kocsonyából valami igen mutatósat, valami különlegeset.... |
2011-04-22 11:28:13 |
|
|
|
|
|
|
... elkészül, és nagyon finom!!
Tippek: - A töltött és felcsavart leveles tésztát megkenhetjük egy kis tojássárgájáv... |
|
2010-12-30 08:41:00 |
|
|
|
|
|
|
... nem akart megdermedni a ,,leves".
Ezért nagyon fontos tudni: a kocsonyát nagyon lassan főzzük, mint az erőlevest, de sokkal kevesebb ételízesítőt teszünk bele. Minél több a malacfül, farok, füstölt köröm, illetve fokhagyma, annál könnyebben kocsonyásodik meg a lé. Ha ezeket, és a minimum 6 órás főzési időt betartjuk, akkor nagy meglepetés nem érhet bennünket.
... |
2010-06-15 21:31:55 |
|
|
|
|