Belépés
-Húsvéti KOCSONYA


Hozzávalók:

malacfül,
farok,
füstölt köröm,
illetve fokhagyma,
fűszerek,
sonka,
petrezselyem

Elkészítés:

Ha van vállalkozó kedvű Önök között, javaslom, készítsenek a kocsonyából valami igen mutatósat, valami különlegeset....
2011-04-22 11:28:13
Nugátos malacfül
... elkészül, és nagyon finom!!

Tippek: - A töltött és felcsavart leveles tésztát megkenhetjük egy kis tojássárgájáv...
2010-12-30 08:41:00
Húsvéti kocsonya
... nem akart megdermedni a ,,leves".
Ezért nagyon fontos tudni: a kocsonyát nagyon lassan főzzük, mint az erőlevest, de sokkal kevesebb ételízesítőt teszünk bele. Minél több a malacfül, farok, füstölt köröm, illetve fokhagyma, annál könnyebben kocsonyásodik meg a lé. Ha ezeket, és a minimum 6 órás főzési időt betartjuk, akkor nagy meglepetés nem érhet bennünket.
...
2010-06-15 21:31:55
1 
Címkék: kocsonyából valami, kocsonyát nagyon, tojássárgájáv, kocsonyásodik, gasztrostudio, petrezselyem, megkenhetjük, különlegeset, ételízesítőt, megdermedni, nagynegyzet, kocsonyából, készítsenek, elkészítés, meglepetés, hozzávalók, vállalkozó, könnyebben, felcsavart, kocsonyát, bennünket, mutatósat, erőlevest, fokhagyma, betartjuk, malacfül, kocsonya, javaslom, receptek, elkészül, kevesebb, fűszerek, minimum, töltött, illetve, teszünk, füstölt, húsvéti, leveles, tésztát, nugátos, főzzük, tippek, nagyon, fontos, sokkal, ezeket, főzési, valami, lassan, között, farok, köröm, minél, érhet, annál, kedvű, finom, akkor, tudni, leves, sonka, akart, ezért,
© 2013 TVN.HU Kft.