Belépés
Brexit - Brit belügyminisztérium: az új bevándorlási szabályok előnyben részesítik az angolul jól beszélőket és
... megszűnésének (Brexit) pillanatában kezdődött, 2020. december 31-éig terjedő átmeneti időszak végéig törvényesen és életvitelszerűen letelepednek az Egyesült Királyságban, továbbra is maradhatnak az országban megszerzett összes jogosultságuk megtartásával, ha meghatározatlan időre szóló tartózkodási engedélyért - hivatalos elnevezéssel letelepedett jogi státusért - folyamodnak....
2020-07-13 18:42:14
Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete: fejlődés előtt áll a kisüzemi sörfőzés a kereskedelmi törvény módosítása követke
... is kell tartaniuk.
A köztársasági elnök által a törvénymódosítás aláírását követően már nem köthető a régi feltételekkel szerződés, illetve a törvény szerint 2021. július 31-ig maradhatnak érvényben azok a szerződések, amelyek jelenleg élnek a nagy sörgyártók és a vendéglátóhelyek között - fűzte hozzá.
Bukovinszky Béla, a Szent András Sörfőzde tulajdonosa hozzátette, hog...
2020-07-07 16:52:17
Koronavírus - Drasztikus korlátozásokat vezetnek be Izraelben a járvány megfékezésére
... korlátozását, valamint a nyári táborok és az iskolák nyári foglalkozásainak esetleges megszüntetését is. A buszokon ezentúl legfeljebb húszan utazhatnak, és csak a negyedik osztályig maradhatnak nyitva a nyári gyermekelhelyezést szolgáló táborok, foglalkozások.
A koronavírus-járvány terjedésének aggasztó adatai nyomán Benjámin Netanjahu miniszterelnök az értekezleten figyelme...
2020-07-06 17:03:43
Fidesz: a baloldal megbecsülés helyett elüldözte az egészségügyi dolgozókat
... egészségügyi dolgozók számára - áll a Fidesz közleményében.
A Demokratikus Koalíció (DK) szakpolitikusa a nap folyamán sajtótáj...
2020-07-06 16:02:11
A csók világnapja
... baktérium cserél gazdát egy-egy- alkalommal, így aktivizálva a szervezet védekező rendszerét és erősítve az immunrendszert. Azoknak, akik sokat csókolóznak a fogaik is egészségesebbek maradhatnak, mert több nyál termelődik, amely a zománcot erősítő kalciumot tartalmazza.

Jól csókolsz?
Kutatások alapján a férfiak és nők 60%-a állítja, hogy az első csóknak döntő hatá...
2020-07-06 15:26:27
DK: százezrek maradhatnak háziorvosi ellátás nélkül
...
Komáromi Zoltán, a párt egészségügyi szakpolitikusa hétfői, online sajtótájékoztatóján a Népszava cikkére hivatkozott, miután a lap azt írta, hogy a koronavírus-járvány idején a házi gyermekorvosok közel fele nem praktizálhatott, mivel elmúlt 65 éves, és így a veszélyeztetett kategóriába tartozott.
Komáromi Zoltán azt mondta, hogy az alapellátásban dolgozó orvosok jelent...
2020-07-06 13:11:23
Koronavírus - Meghosszabbíthatják a korlátozásokat az angliai Leicesterben
... Priti Patel belügyminiszter azonban már előző nap, a BBC televízió magazinműsorában utalást tett arra, hogy Leicesterben helyi intézkedésként az országosnál hosszabb ideig érvényben maradhatnak a korlátozások.
Boris Johnson miniszterelnök hétfőn, ugyancsak a BBC televíziónak nyilatkozva szintén kilátásba helyezte ezt.
Johnson úgy fogalmazott: a brit kormányt aggasztják ...
2020-06-29 15:14:37
Lengyel elnökválasztás - Elemzők szoros küzdelmet várnak a második fordulóban
... táboraiból. A radikális nemzeti és az újliberális pártok koalícióját, a Konföderációt képviselő Krzysztof Bosak (6,75) hívei - akik Duda lehetséges támogatóinak számítanak - részben otthon maradhatnak a július 12-i szavazáskor, miután Bosak vasárnap este kijelentette: a Konföderáció egyik befutó politikust sem fogja támogatni.
Miziolek szerint Trzaskowskinak is nehéz lesz új ...
2020-06-29 13:01:37
Uniós főtanácsnok: a magyar menekültügyi szabályozás jelentős része sérti az uniós jogot
... nem derül ki világosan és egyértelműen, hogy a menedékkérőket ténylegesen megilleti-e az a jog, hogy kiutasításuk elleni fellebbezésük elbírálásának ideje alatt a tagállam területén maradhatnak. A magyar jogszabály tehát a menedékkérőket megfosztja a kiutasítási eljáráshoz fűződő biztosítékoktól, ezért sérti az uniós irányelvet.
A felsorolt indokok alapján a főtanácsnok azt j...
2020-06-25 11:51:41
Időjárás-jelentés
... időjárás az ország területén szerda estig:
------------------------------------ --------------
Éjszakára keleten a felhők jobbára feloszlanak, ugyanakkor főleg a Tiszántúlon maradhatnak erősebben felhős körzetek is, míg a Dunántúlon felhőtlen lesz az ég. Számottevő csapadék már nem valószínű. Szerdán is a Dunántúlon süthet a legtöbbet a nap - keleten lesz több a gomolyfel...
2020-06-23 22:00:02
1 2 3 ..............................97 98 ................146 147 ...............193 194 195 
Címkék: Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete, Egyesült Királyságban, Bukovinszky Béla, Szent András Sörfőzde, Benjámin Netanjahu, Demokratikus Koalíció, Komáromi Zoltán, Priti Patel, Boris Johnson, Krzysztof Bosak, kisüzemi sörfőzés, kereskedelmi törvény, járvány megfékezésére, baloldal megbecsülés, egészségügyi dolgozókat, csók világnapja, angliai Leicesterben, második fordulóban, magyar menekültügyi, uniós jogot, országban megszerzett, köztársasági elnök, törvénymódosítás aláírását, régi feltételekkel, törvény szerint, nagy sörgyártók, vendéglátóhelyek között, nyári táborok, iskolák nyári, buszokon ezentúl, negyedik osztályig, értekezleten figyelme, szervezet védekező, zománcot erősítő, első csóknak, párt egészségügyi, házi gyermekorvosok, veszélyeztetett kategóriába, alapellátásban dolgozó, országosnál hosszabb, brit kormányt, radikális nemzeti, újliberális pártok, július 12-i, menedékkérőket ténylegesen, tagállam területén, magyar jogszabály, menedékkérőket megfosztja, kiutasítási eljáráshoz,
© 2013 TVN.HU Kft.