Belépés
Receptek
... tálalom.

Csángó gulyásleves
Elkészítés: Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, é...
2011-01-27 17:46:12
Cs betűs receptek
... tálalom.


Csángó gulyásleves
Elkészítés: Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesít...
2011-01-10 15:30:04
Csángó gulyásleves
...

Elkészítés: Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük....
2010-12-13 06:04:46
Csángó gulyás
Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük. Ekkor hozzáadunk negyed ki...
2010-11-17 19:32:02
Csángó gulyás:
...
Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük. Ekkor hozzáadunk ...
2010-11-16 20:55:12
Csángó gulyás
...


Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük. Ekkor...
2010-11-15 18:50:29
Csángó gulyásleves
...
Elkészítés: Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük. Ekkor...
2010-11-08 04:18:13
Savanyú tokány
...
Megforrósítunk két evőkanál olajat, átsütünk rajta 60 deka félujjnyi vastag. ujjnyi hosszú csíkokra vágott marhapacsnit, és egy deci száraz fehérborral engedjük fel.
Sóval, késhegynyi gyömbérporral, kis-kanálnyi mustárral meg egy darabka citromhéjjal fűszerezzük. Fedő alatt, lassú tűzön, az elfőtt levét kevés vízzel pótolva puhára pároljuk. Tálalás előtt egy kevés cit...
2010-10-23 15:51:10
Csángó gulyásleves
Elkészítés:
Két evőkanál olajon, fedő alatt aranyszínűre pirítunk egy fej összevagdalt vöröshagymát, átsütünk rajta 35 deka kockára vágott marhapacsnit vagy lábszárat, meghintjük egy csapott evőkanál piros paprikával és leöntjük fél liter vízzel. Két gerezd fokhagymával, egy kávéskanál - lehetőleg őrölt - köménnyel meg sóval ízesítjük, és lefedve másfél óráig főzzük. Ekkor...
2010-08-30 20:24:44
Magyar Recepttár
...


DPG Recepttár 271.




















Barangolás Nagy-Magyarországon






















Tartalomjegyzék

DPG Recepttár 271. 1
B...
2009-07-10 17:49:01
1 
Címkék: Magyar Recepttár, Barangolás Nagy-Magyarországon, csapott evőkanál, deci száraz, darabka citromhéjjal, elfőtt levét, tartalomjegyzék, megforrósítunk, magyarországon, gyömbérporral, marhapacsnit, fokhagymával, vöröshagymát, összevagdalt, aranyszínűre, citromhéjjal, fűszerezzük, gulyásleves, fehérborral, hozzáadunk, kávéskanál, paprikával, meghintjük, elkészítés, barangolás, késhegynyi, ízesítjük, recepttár, félujjnyi, köménnyel, lehetőleg, lábszárat, mustárral, csíkokra, receptek, átsütünk, pirítunk, evőkanál, leöntjük, kanálnyi, pároljuk, engedjük, csapott, lefedve, savanyú, darabka, kockára, tálalom, tálalás, pótolva, csángó, vízzel, főzzük, puhára, gerezd, vágott, olajon, elfőtt, másfél, hosszú, gulyás, olajat, ujjnyi, tokány, vastag, száraz, ízesít, magyar, negyed, liter, őrölt,
© 2013 TVN.HU Kft.