Belépés
Szent-Györgyi Albert: Psalmus Humanus Ötödik zsoltár: A FÖLD
... nyomán,
Hogy bolygónk a bőség, a boldogság
És az összhang erős otthona legyen.
Nagyrápolti Szent-Györgyi Albert (Budapest, 1893. szeptember 16. - Woods Hole, Massachusetts, 1986. október 22.) Nobel-díjas és Kossuth-díjas magyar orvos, biokémikus.

Kép: Szent-Györgyi Albert szobra Szegeden a SZTE főépülete előtt. Bíró Lajos szobrászművész alkotása. (2...
2021-09-16 08:15:20
Világvége: valóra válhat egy 50 éves jóslatVILÁGVÉGE: VALÓRA VÁLHAT EGY 50 ÉVES JÓSLAT


A Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói 1972-ben készítettek egy számítógépes modellt, amely az emberiség jövőjét vizsgálta. Eredményeik A növekedés határai címmel láttak napvilágot, a modell World3 névvel vált ismertté, megalkotás...
2021-07-21 21:50:06
Koronavírus és az immunrendszer
Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazság a koronavírusról
Fordította:Szendi Gábor
Forrás: Dr. Shiva Ayyadura videóbeszéde
Dr. Shiva Ayyadurai a Massachusetts Institute of Technology-n 4 PhD szerzett kutató professzor egy videóban fejtette ki nézeteit a koronavírus helyzetről.

A videó eredetiben is megtekinthető, én csak röviden összefoglalom a professzor mondandój...
2021-04-15 10:15:04
Köhögésük hangzása alapján
... - adta hírül a BBC hírportálja.
A szakemberek szerint az emberi fül képtelen meghallani a különbséget a tünetmentes koronavírus-fertőzöttek köhögésének hangzásában.
A Massachusettsi Műszak Egyetem (MIT) kutatói az IEEE Journal of Engineering in Medicine and Biology című tudományos folyóiratban mutatták be fejlesztésüket.
Az MIT kutatói mintegy 70 ezer hangmint...
2020-11-05 21:19:37
Koronavírus - Az Egyesült Államokban kedden több mint 52 ezer új fertőzést diagnosztizáltak
... fertőzést diagnosztizáltak.
Donald Trump amerikai elnök keddi sajtótájékoztatóján bejelentette: a kormányzat 100 millió adag kísérleti vakcina megvásárlásáról állapodott meg a massachusettsi Moderna biotechnológiai céggel. A vásárlás költségeit teljes egészében a szövetségi kormányzat fedezi.
Az elnök bejelentette azt is, hogy a kormányzat partnerkapcsolatot létesített ...
2020-08-12 07:12:23
Jézus-szobrot fejeztek le az Egyesült Államokban
... Ocalában a napokban felgyújtották a Béke Királynőjének ajánlott katolikus templomot, miközben bent a hívek a misére készülődtek. Az amerikai Catholic News Agency (CNA) híradása szerint a massachusettsi Bostonban a napokban Szűzanya-szobrot és két katolikus templomot gyújtottak fel. Még a múlt héten a brooklyni egyházkerület jelentette be, hogy New York Queens negyedében egy katoli...
2020-07-17 22:03:22
Koronavírus - Rekordot döntött az újonnan fertőzöttek száma az Egyesült Államokban, utolsó szakaszban egy vakci
... számára.
A Moderna Therapeutics gyógyszergyártó cég szerdán bejelentette: mivel utolsó szakaszában tart a vakcina kipróbálása, az oltóanyagot várhatóan az ősszel engedélyeztethetik. A massachusettsi székhelyű Moderna fejlesztését az amerikai kormányzat jelentős összegekkel támogatja.
Szerdai sajtókonferenciáján Mike Pompeo amerikai külügyminiszter ismételten kitért Kína...
2020-07-15 22:27:09
Koronavírus - Az amerikai bevándorlási hivatal visszavonta a külföldi diákokra vonatkozó rendeletét
... mintegy egymillió külföldi diákot érintett volna.
Ötvenkilenc felsőoktatási intézmény vasárnap este közös levélben fogalmazta meg és csatolta támogatását a Harvard Egyetem és a massachusettsi MIT korábban benyújtott keresetéhez. Hétfőn délutántól újabb egyetemek és főiskolák csatlakoztak a támogatók leveléhez, és csaknem 200 felsőoktatási intézmény támogatta a Harvard és az ...
2020-07-15 19:26:53
Koronavírus - Mintegy 60 amerikai egyetem támogatja a Harvard és az MIT perkeresetét a külföldi diákokra vonatk
... kell, hogy az oktatás részben személyesen folyik.
Ötvenkilenc felsőoktatási intézmény vasárnap este, közös levélben fogalmazta meg és csatolta támogatását a Harvard Egyetem és a massachusettsi műegyetem, az MIT korábban benyújtott keresetéhez.
A két neves egyetem a múlt szerdán nyújtotta be közös perkeresetét egy bostoni szövetségi bíróságon. "A kormányzat politikája h...
2020-07-13 21:22:43
Koronavírus - Meghaladta a hárommilliót a fertőzöttek száma az Egyesült Államokban
... kórházakat, mert - mint kiderült - a fertőzöttek közül sokan nem mentek el orvoshoz, és ezért életveszélyes állapotba kerültek.
Szerdán egyébként két amerikai egyetem - a Harvard és a massachusettsi műegyetem, az MIT - szövetségi bírósághoz fordult,és azt kérte, hogy függesszék fel DonaldTrump elnök kormányzatának a külföldi hallgatókat érintő intézkedését.
Az amerikai b...
2020-07-08 21:34:26
1 2 3 .....................65 66 ...........98 99 ..........130 131 132 
Címkék: Szent-Györgyi Albert, Psalmus Humanus Ötödik, Egyesült Államokban, Nagyrápolti Szent-Györgyi Albert, Woods Hole, Bíró Lajos, VALÓRA VÁLHAT EGY, ÉVES JÓSLAT, Massachusettsi Műszaki Egyetem, Eredményeik, Shiva Ayyadurai, Szendi Gábor, Shiva Ayyadura, Massachusetts Institute, Massachusettsi Műszak Egyetem, IEEE Journal, Donald Trump, Béke Királynőjének, Catholic News Agency, Moderna Therapeutics, Mike Pompeo, Harvard Egyetem, újonnan fertőzöttek, amerikai bevándorlási, külföldi diákokra, fertőzöttek száma, összhang erős, számítógépes modellt, emberiség jövőjét, növekedés határai, modell World3, videóban fejtette, koronavírus helyzetről, videó eredetiben, professzor mondandój, szakemberek szerint, massachusettsi Moderna, vásárlás költségeit, szövetségi kormányzat, elnök bejelentette, napokban felgyújtották, misére készülődtek, amerikai Catholic, massachusettsi Bostonban, napokban Szűzanya-szobrot, múlt héten, brooklyni egyházkerület, vakcina kipróbálása, oltóanyagot várhatóan, massachusettsi székhelyű,
© 2013 TVN.HU Kft.