Belépés
Hegedűkészítők Szalonja a Fonóban nyolcadszor
... hangszerek mind egyediek, a készítők sajátos vonásait hordozzák magukban. Fontos a különböző részletek alapos kidolgozása egy tökéletes tárgy megalkotásához, ami az emberi érzékeket próbálja maximálisan kielégíteni. Ezzel a gondolkozással igyekszünk a magyar hegedűkészítést újra felvirágoztatni" - idézte a közlemény Faragó-Thököly Márton hegedűkészítőt, a kiállítás szervezőjét....
2019-02-14 10:11:25
Gulyás: Orbán Viktor vasárnapi évértékelő beszédében ismerteti a családvédelmi akciótervet
... legjobbak ezen a területen.
A közigazgatási bíróságokról Budapesten tájékozódó velencei bizottsági delegációval kapcsolatban Gulyás Gergely azt közölte: szerinte a szabályozás maximálisan kiállja az alkotmányosság és a nemzetközi jogi összehasonlítás próbáját is.
Arra a felvetésre, hogy a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás győztese, Karácsony Gergely azzal kam...
2019-02-08 14:01:29
Idén is a Tour de Hongrie lesz a Pannon Cycling Team fő versenye
... Múzeumban tartott szerdai idénynyitó sajtótájékoztatón a kizárólag magyar versenyzőket foglalkoztató együttes alapítója, Bátorfi Béla kiemelte: a 2017 őszén alakult csapat az első idényében maximálisan elérte a kitűzött céljait.
"A nemzetközi kontinentális mezőnyben is helytállt az együttes, s ahhoz képest, hogy teljesen új volt, komoly összeszokottságot mutatott például a To...
2019-02-06 16:03:37
Metalcore - Interjú
... hónapig szabadok leszünk. De mindig hagyunk időt arra, hogy a turnék között tartsunk egy kis szünetet, hogy feltöltődjünk, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mikor turnén vagyunk, maximálisan tudjunk teljesíteni és olyan koncerteket adjunk estéről estére, amik tele vannak energiával.

- Az ilyen hosszú turnékat hogyan képzelje el egy átlagember? Tud ez még szórakozás ...
2019-01-26 20:48:33
Korom Ferenc: a Bocskai dandárt kiemelt figyelem övezi
... részvétel.
"Ehhez példamutató, szigorú, követelménytámasztó, következetes és emberséges parancsnok kell" - mondta Korom Ferenc, annak a meggyőződésének hangot adva, hogy Szloszjár ezredes maximálisan megfelel ezeknek az elvárásoknak.
Papp László (Fidesz-KDNP), Debrecen polgármestere azt emelte ki, hogy a dandár hosszú évek óta a város szerves részévé vált: "része a debre...
2019-01-17 14:42:30
A játékostársak szerint is Varga Dénes az elmúlt év legjobb vízilabdázója
... félpályáról talált be.
"Természetesen örülök, ahogy az összes korábbi elismerésnek, de még egyszer elmondom: ezek akkor érnek valamit, ha a csapat, amelyben játszom, sikeres. Ez maximálisan igaz volt a 2018-as évre, úgyhogy ezzel az utolsó körös elismeréssel le is zárnám a tavalyi évet, kezdődjék a 2019-es esztendő" - idézte a honlap Varga Dénest.
Az év mérkőzése a válog...
2019-01-08 11:31:18
Gyógynövények minden pajzsmirigy problémára
... Láthatjuk, hogy ezek a gyógynövények mennyi mindenre képesek, érdemes róluk az orvosunkkal is konzultálni. A szakember megállap...
2018-12-29 19:22:31
Amerikai sajtóértesülések: az összeesküvéssel vádolt orosz Marija Butyina vádalkut köt
... és az Egyesült Államok politikájára befolyással rendelkező emberekkel".
A vádalku, amelyet december 8-án, szombaton írtak alá, megjegyzi, hogy az összeesküvés bűncselekményéért maximálisan öt év börtönbüntetés szabható ki, de Butyina ennél kevesebbet is kaphat, attól függően, hogy milyen mértékben működik együtt az amerikai hatóságokkal.
A szövetségi ügyészek értesítést...
2018-12-11 07:04:08
MOB-közgyűlés - Kulcsár Krisztián: rendkívül sikeres volt az ifjúsági olimpiai szereplés
... nyert, hármat kajak-kenuban, egyet pedig vitorlázásban.
A hazai rendezésű világeseményekre áttérve kiemelte: a birkózó vb kiválóan sikerült, "de a győri U18-as atlétikai Eb is maximálisan jó hírünket keltette, a vendégek szempontjábólpedig az ifjúsági ökölvívó vb is egy jól lebonyolított esemény volt".
A MOB-elnök bejelentése szerint megérkezett a Nemzetközi Olimpiai Bi...
2018-12-08 16:56:55
Karácsony - A sörpiac forgalma a tavalyihoz hasonló lesz 2018-ban is
... százalékkal afelett alakul majd a forgalom az idén. A hazai, 120 millió korsó feletti éves mennyiség túlnyomó többsége továbbra is magyarországi sörgyárakban és sörfőzdékben készül, maximálisan igénybe véve a meglévő gyártókapacitásokat - ismertette.
A csapolt sörök a teljes belföldi piac 10 százalékát teszik ki, hasonlóan a 2017-es évhez.
A Magyar Sörgyártók Szövetségét...
2018-12-07 13:31:27
1 2 3 ............................172 173 ..............258 259 .............343 344 345 
Címkék: Hegedűkészítők Szalonja, Orbán Viktor, Pannon Cycling Team, Korom Ferenc, Varga Dénes, Marija Butyina, Kulcsár Krisztián, Faragó-Thököly Márton, Gulyás Gergely, Karácsony Gergely, Bátorfi Béla, Papp László, Varga Dénest, Egyesült Államok, Nemzetközi Olimpiai Bi, Magyar Sörgyártók Szövetségét, családvédelmi akciótervet, játékostársak szerint, összeesküvéssel vádolt, ifjúsági olimpiai, sörpiac forgalma, tavalyihoz hasonló, készítők sajátos, különböző részletek, tökéletes tárgy, emberi érzékeket, gondolkozással igyekszünk, magyar hegedűkészítést, közlemény Faragó-Thököly, kiállítás szervezőjét, közigazgatási bíróságokról, szabályozás maximálisan, nemzetközi jogi, kizárólag magyar, 2017 őszén, első idényében, kitűzött céljait, nemzetközi kontinentális, turnék között, ilyen hosszú, meggyőződésének hangot, dandár hosszú, város szerves, összes korábbi, 2018-as évre, utolsó körös, tavalyi évet, 2019-es esztendő, honlap Varga, gyógynövények mennyi, szakember megállap, összeesküvés bűncselekményéért,
© 2013 TVN.HU Kft.