Belépés
Medvehagyma felismerése! FONTOS!!!


Ha piacon vásárolunk medvehagymát, a leveleket egyenként mossuk meg és fonákjával fölfele rakjuk egymásra, azonnal feltűnik ha gyöngyvirág levél van közte, mert az bőrszerű és fényes mint a fotón. Ma egy ember meghalt mert, gyöngyvirág levél keveredett a medvehagyma le...
2013-05-08 08:24:27
Zsírégető egészségvédő fűszerek
Petrezselyem
...
2013-05-03 16:04:27
Vadzöld pizza Erdőkóstoló
... másfél evőkanál olaj, kávéskanálhegynyi só. Ezeket jól összegyúrjuk, tepsibe nyújtjuk. Picit elősütjük. A zöld szószhoz: három maroknyi vegyes aprított, fiatal, vadzöld levél (pl. csalán, medvehagyma, podagrafű, salátaboglárka, tyúkhúr, kányazsombor, mezei sóska, stb.) 1-2 gerezd aprított fokhagyma, kevés olajon párolva, hozzá 3 dl tej, majd két ek. zabpehellyel/lisztel sűrítés, s...
2013-04-27 10:35:13
Medvehagyma
...
2013-04-24 19:25:48
Medvehagymás, juhtúrós palacsinta



"Végre Medvehagyma" ....... írja az egyik színes hetilapunk, amelyik tegnap landolt a postaládában.
Tegnap még fogalmam nem volt, hogy ma mi lesz az ebédünk, így aztán teljesen kapóra jött az ötlet.
Minden volt itthon hozzá, így el is ké...
2013-04-20 22:51:51
Medvehagymás mustáros húskuglóf


Leírom azokat az összetevőket, amelyek az újságban voltak, de ha valaki szeretné elkészíteni, akkor egy kicsit változtatni kell rajta. Én kissé merészen tettem a változtatást, de a végén rájöttünk, hogy ez így volt jó.

Jöjjön az eredeti (újsá...
2013-04-20 22:49:09
Medvehagymás túróval töltött spenótos palacsinta....



Medvehagymás túróval töltött spenótos palacsinta

Hozzávalók
palacsinta (21 db igen nagy/25 cm körül)
300 gr spenót
3 db tojás
300 ml tej
150 gr rétesliszt
250 gr finomliszt
ízlésnek megfelelően medvehagyma
te...
2013-04-20 10:13:18
❤MEDVEHAGYMÁS JÓ TANÁCSok ❤
Medvehagymaszezon van, ezért nem árt, ha vigyázunk is a medvehagymára, és a többi ehető vadnövényre, később is szükség lesz rájuk. Hiszem, hogy lehet úgy gyűjteni, hogy nem ártunk a növénynek és az életközösségeknek, erdőnek, rétnek sem.
A régi emberek gyakorlati tudásában századok tapasztalat halmozódott fel. gondoltak a jövő évre, és az azt követő évre és gondoltak a gyer...
2013-04-18 05:50:57
Divat, nem divat . . .


Most nálunk a medvehagyma igen nagy sláger, rengeteg lehetőséget találtam, és alkalmazom is.

Sokféle medvehagymás >>

http://erdokostolo.blogspot.hu/2012/ 0...
2013-04-16 01:07:59
Medvehagymás palacsinta, vadzöldes sajtszósszal,


A két tojásból bekevert palacsintatésztába, 3 teáskanál előzetesen hidegensajtolt olajban, botmixerrel pépesített medvehagymát tettem. A palcsintákat megsütöttem. A felső, másodszorra sütött odala lesz szép zöld a palacsintáknak. Megtöltöttem tejföllel kikevert juhtúr...
2013-04-12 10:57:32
1 2 3 ...14 15 16 .22 23 ..29 30 31 
Címkék: MEDVEHAGYMÁS JÓ TANÁCSok, Végre Medvehagyma, leveleket egyenként, ember meghalt, zöld szószhoz, egyik színes, újságban voltak, kicsit változtatni, végén rájöttünk, többi ehető, régi emberek, jövő évre, medvehagyma igen, palcsintákat megsütöttem, palacsintáknak, hidegensajtolt, salátaboglárka, medvehagymára, medvehagymás, megtöltöttem, sajtszósszal, zabpehellyel, postaládában, változtatást, összetevőket, medvehagymas, medvehagymát, kányazsombor, egészségvédő, petrezselyem, összegyúrjuk, palcsintákat, változtatni, medvehagyma, elkészíteni, gyöngyvirág, erdőkóstoló, felismerése, aaaaaaaajam, lehetőséget, halmozódott, erdokostolo, aaaaaaaaano, megsütöttem, botmixerrel, tapasztalat, másodszorra, megfelelően, vadnövényre, pépesített, rétesliszt, előzetesen, palacsinta, hozzávalók, keveredett, finomliszt, aaaaaaaajz, hetilapunk, alkalmazom, gyakorlati, dbhtjjbgxt, vásárolunk, fonákjával, húskuglóf, podagrafű, huskuglof, leveleket, fokhagyma, lbvhswwzz, vigyázunk, egyenként,
© 2013 TVN.HU Kft.