Belépés
Megállapodásra jutottak az európai uniós intézmények a jövő évi költségvetésről
... szánt forrásokat, valamint több pénz fog jutni a digitalizáció, illetve a fiatalokat célzó különböző programok, például az Erasmus+ és a DiscoverEU finanszírozására.
Az előzetes megállapodást még hivatalosan is meg kell erősítenie a két intézménynek, amire akár már jövő héten sor kerülhet.
Hétfőn éjfélkor jár le az egyeztetések határideje: amennyiben addig még nem sikerü...
2019-11-18 23:13:02
Török offenzíva - A török külügyminiszter szerint Washington és Moszkva nem tett eleget a megállapodásoknak Ész
... arról egyezett meg, hogy az YPG öt napon belül 30 kilométeres távolságra vonul vissza a török-szíriai határtól. Az ügyben október 22-én egy 150 óráról szóló török-orosz tűzszüneti megállapodás is született, amelynek a lejártát követően a határövezeti zónában közös orosz-török járőrszolgálat indult.
A török-szíriai határ őrizetét a török hadműveleti területen kívül a szíriai k...
2019-11-18 21:22:48
Krónika 7. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... ideig" - fogalmazott. Hozzátette: el is vettek egyhavi nyugdíjat, megkurtították őket. Ezt önökön kívül ebben a házban még soha senki nem tette meg. Ezzel szemben a kormánynak van egy megállapodása a nyugdíjasokkal, miszerint a nyugdíjak értéke nem csökkenhet, amíg polgári kormány van Magyarországon. Egyetlen évben sem csökkent, és olyan évek is voltak, amikor emelkedtek, és emelk...
2019-11-18 18:32:53
Putyin és Marcon megvitatta a "normadiai négyek" csúcstalálkozójának előkészítését
... említette meg ezt a dátumot.
A Kreml tájékoztatása szerint Putyin és Macron egyetértett abban, hogy a Párizsban megtartandó találkozónak ténylegesen hozzá kell járulnia a minszki megállapodások mielőbbi és maradéktalan végrehajtásához. Az orosz elnöki hivatal ezzel kapcsolatban kiemelte: ezzel kapcsolatban említésre került, hogy Kijevnek végre kell hajtania a rendezéssel kapc...
2019-11-18 18:22:44
Átfogó megállapodást kötött a kormány az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel
... felekezettel külön szerződést is köt.
A Mazsihisszel még a első Orbán-kormány idején megállapodtak, és azt a szerződést aláírta a MAOIH akkori vezetője is, az EMIH-hel kötött megállapodással pedig a magyarországi zsidóság teljességét elismerik - tette hozzá.
Semjén Zsolt kiemelte: a megállapodás értelmében az EMIH által létrehozott és fenntartott intézményeket ugyanaz a ...
2019-11-18 16:32:45
Brit választások - Johnson: "zúdul majd a tőke" a brit gazdaságba a Brexit után
... kijelentette: ha a konzervatívok megnyerik a december 12-ére kiírt előrehozott parlamenti választást, néhány hét alatt el lehet fogadtatni az alsóházban a Brexit feltételrendszerét rögzítő megállapodást, és az Egyesült Királyság januárban kiléphet az Európai Unióból.
Ez megszünteti az üzleti tevékenységet terhelő bizonytalanságot, és az e bizonytalanság miatt eddig halasztott...
2019-11-18 15:22:21
Szijjártó: Magyarország és Észtország közösen lép fel a migráció ellen
... engedünk be és kikkel akarunk együtt élni - hangoztatta.
Úgy látja, ebből a szempontból fontos időszak a mostani, mert a migrációs nyomás nő a Nyugat-Balkánon, az EU és Törökország megállapodása kihívásokkal néz szembe, és télen a migrációs útvonalak áttevődnek a szárazföldre.
A külügyminiszter kitért rá: Magyarország és Észtország egyetért a családok fontossága tekintet...
2019-11-18 13:22:01
Nagy István: válságban az európai méhészet
... Magyarországon a méhészeti ágazat jövedelmezősége 50 százalékkal csökkent az előző öt év átlagához képest, a tendencia pedig valószínűleg tovább folytatódik. Az EU szabadkereskedelmi megállapodásai alapján az unión kívüli országoknak nyújtott mézkoncessziók pedig tovább növelik az importnyomást.
"Ha az Európai Unió fenn kívánja tartani az európai méhészeti ágazatot, fel kell ...
2019-11-18 11:42:17
Az AutoWallis csoport nyerte el a Jaguar Land Rover magyar értékesítési jogait
... értékcsökkenési leírás előtti eredmény (EBITDA) négyszereződésével, a tavalyi 65,5 milliárd forintos árbevétel duplázódásával, míg akvizíciókkal ennél is nagyobb növekedéssel számolnak.
A megállapodás alapján jövő áprilisig még a holland székhelyű AutoBinck csoport képviseli a magyar piacon a Jaguar Land Rovert.
A WAE a Jaguar és Land Rover mellett a japán Isuzut képvise...
2019-11-18 11:12:00
Szijjártó: 160 millió dolláros programot indítanak magyar cégeknek laoszi fejlesztésekben való részvételre
... együttműködik.
A la...
2019-11-18 10:42:01
1 2 3 .............1336 1337 .......2005 2006 ......2672 2673 2674 
Címkék: Egységes Magyarországi Izraelita Hitközséggel, Nagy István, Jaguar Land Rover, Semjén Zsolt, Egyesült Királyság, Európai Unióból, Európai Unió, Jaguar Land Rovert, Land Rover, európai uniós, török külügyminiszter, brit gazdaságba, migráció ellen, európai méhészet, fiatalokat célzó, előzetes megállapodást, egyeztetések határideje, török-szíriai határtól, ügyben október, lejártát követően, határövezeti zónában, török-szíriai határ, török hadműveleti, nyugdíjak értéke, minszki megállapodások, orosz elnöki, rendezéssel kapc, első Orbán-kormány, szerződést aláírta, magyarországi zsidóság, megállapodás értelmében, konzervatívok megnyerik, december 12-ére, üzleti tevékenységet, szempontból fontos, migrációs nyomás, migrációs útvonalak, külügyminiszter kitért, családok fontossága, méhészeti ágazat, tendencia pedig, unión kívüli, európai méhészeti, megállapodás alapján, holland székhelyű, magyar piacon, japán Isuzut, finanszírozására, bizonytalanságot, jövedelmezősége, költségvetésről, értékcsökkenési,
© 2013 TVN.HU Kft.