Belépés
Rory Stewart esett ki a brit Konzervatív Párt vezetőválasztásának harmadik fordulójában, ismét Johnsoné a legtö
... kijelentette: az új miniszterelnök vezette brit kormánynak akár a jelenlegi parlamenti ülésszak lezárásával is meg kell akadályoznia, hogy a parlament valamilyen módon elejét vegye a megállapodás nélküli kilépésnek az EU-ból.
Ezt a gondolatot még a keményvonalas tory Brexit-tábor frontemberének tartott Boris Johnson sem vetette fel.
Johnson nem sokkal a vezetőválasztási ...
2019-06-19 20:06:31
Egyedülálló együttműködésbe kezd a fehérvári és a győri jégkorongklub
... az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián tanuló fiatalok mellett a Győrben nevelkedő tehetségeket is fokozatosan beépítsék az együttesbe.
A sportvezető hozzátette, a hároméves megállapodás első harmadában, azaz a 2019/20-as szezonban a Fehérvári Titánok gárdája legalább 12 mérkőzését Győrben játszik, míg a második évben az összes hazai mérkőzés helyszíne Győr lesz. A harmadik...
2019-06-19 19:14:39
Salvini: Róma legyen Washington első számú partnere az EU-ban
... következő olasz kormányfőként egyeztet az Egyesült Államokban. A Trump-kormányzat megelégedéssel fogadta, hogy Salvini nem támogatta Róma Kínához való közeledését az Egy övezet, egy út megállapodás aláírásával, amit a másik olasz kormánypárt, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) szorgalmazott. Hasonlóképpen Salvini a venezuelai válsággal kapcsolatban is Washington nézeteit vallotta, miköz...
2019-06-17 13:22:07
Brexit - Brit külügyminiszter: az EU hajlandó lenne újratárgyalni a Brexit-csomagot
... vezető is ilyen értelmű nyilatkozatokat tett.
Arra a kérdésre, hogy Emmanuel Macron francia elnök vagy Angela Merkel német kancellár kifejezte-e neki valaha is készségét a kilépési megállapodás újból megnyitására, a brit külügyminiszter a vasárnapi BBC-műsorban úgy fogalmazott: a két vezető politikus hajlandó lenne "szemügyre venni a csomag egészét", különösen azt, hogy a cso...
2019-06-16 14:02:14
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
...

Az Európai Unió és tagállamai, valamint Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodás kihirdetése

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter expozéjában közölte, azt várják az EU tagállamai és Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodástól, hogy segítse a felek gazdasági, beruházási, kereskedelmi kapcsolatait.
A miniszter szerint a megállapod...
2019-06-13 11:31:10
Erdogan: Moszkva remélhetőleg a jövő hónapban szállítja le az orosz légvédelmi rendszert Ankarának
... személyzetnek el kell hagynia az Egyesült Államokat.
A Pentagon azt is kilátásba helyezte, hogy Washington felbontja az amerikai gyártmányú F-35-ös harci repülőgépek eladására vonatkozó megállapodást, továbbá véget vet a török cégek részvételének az F-35-ösök fejlesztésében.
Egy hétfői amerikai sajtójelentés szerint - ellentétben a július 31-ei határidővel - a török piló...
2019-06-12 21:49:53
Brexit - Elvetette a londoni alsóház a megállapodás nélküli Brexitet tiltó törvényalkotási tervet
...
A kezdeményezést a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt terjesztette be, de szerda este az alsóházi képviselők 309-298 arányban elutasították.
A javaslat elfogadása esetén a megállapodás nélküli Brexitet ellenző képviselők a jövő héten kivehették volna a parlamenti menetrend alakítását a konzervatív párti kormány kezéből, és napirendre vehették volna a Labour tervezeté...
2019-06-12 19:50:13
Krónika 10. rész (befektetések)
... tagjainak azonosíthatóvá tételét, jogérvényesítésük erősítését, valamint az értesítési rendszer papíralapúról elektronikussá tételét.
Szintén kiemelte a kapcsolt ügyfelekkel kötött megállapodások nyilvánosságra hozatalának erősebbé tételét, valamint a hazai fogyasztóvédelem erősítését, utóbbi kapcsán hangsúlyozva, hogy mindannyiunk mindennapi életére gyakorol majd hatást....
2019-06-12 19:30:14
Brexit - Johnson: "nem célom a megállapodás nélküli Brexit"
...
Hozzátette ugyanakkor: a megállapodás nélküli Brexit lehetőségének fenntartása "létfontosságú eleme" az EU-val folytatandó tárgyalásoknak.
Johnson is indult a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetői tisztségének elnyeréséért folyó versengésben, kilenc másik jelölttel együtt.
Theresa May miniszterelnök múlt pénteken távozott a párt éléről, és ez miniszterelnöki tiszt...
2019-06-12 16:07:47
Krónika 7. rész (légtérvédelem, közigazgatási bíróságok)
...
Magyar-horvát katonai légtérvédelem
A NATO tagállamainak egymás közti megállapodásával rögzíthető két ország közös katonai légtérvédelme, mivel a katonai szövetség ezt közvetlenül nem rendelheti el - indokolta a Horvátország és Magyarország közös katonai légvédelméről szóló kétoldalú megállapodást a honvédelmi tárca államtitkára.
Németh Szilárd ismertette: Magyaro...
2019-06-12 16:02:51
1 2 3 ........................150 151 ............226 227 ............300 301 302 
Címkék: Rory Stewart, Konzervatív Párt, Boris Johnson, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, Fehérvári Titánok, Egyesült Államokban, Róma Kínához, Csillag Mozgalom, Hasonlóképpen Salvini, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Európai Unió, Szijjártó Péter, Egyesült Államokat, Theresa May, Németh Szilárd, brit Konzervatív, győri jégkorongklub, jövő hónapban, orosz légvédelmi, londoni alsóház, megállapodás nélküli, jelenlegi parlamenti, parlament valamilyen, keményvonalas tory, sportvezető hozzátette, hároméves megállapodás, második évben, összes hazai, másik olasz, venezuelai válsággal, kilépési megállapodás, brit külügyminiszter, vasárnapi BBC-műsorban, csomag egészét, felek gazdasági, miniszter szerint, amerikai gyártmányú, török cégek, hétfői amerikai, július 31-ei, török piló, legnagyobb ellenzéki, alsóházi képviselők, javaslat elfogadása, jövő héten, parlamenti menetrend, konzervatív párti, értesítési rendszer, kapcsolt ügyfelekkel, hazai fogyasztóvédelem, kormányzó brit, párt éléről, katonai szövetség,
© 2013 TVN.HU Kft.