Belépés
Brexit - Belső csatározásokkal kezdődik a Munkáspárt éves kongresszusa
... referendumtól Corbyn sem zárkózik el, de nem ezt tekinti elsődleges céljának, hanem az előrehozott választások kiírását, és azt, hogy kormányra kerülése esetén a Munkáspárt teljesen új megállapodást dolgozzon ki az Európai Unióval a Brexit feltételrendszeréről.
Corbyn szerint az új Brexit-megállapodást kellene népszavazásra bocsátani.
A Munkáspárt vezetője a The Guardian...
2019-09-21 12:41:50
Rendészeti egyeztető fórumot tartott a Budapesti Polgárőr Szövetség
... Önkormányzattal.
A rendészeti egyeztető fórumon a Budapesti Polgárőr Szövetség és a Budapesti Műszaki Szakképzés Centrum Than Károly Ökoiskolája, Gimnáziuma és Szakközépiskolája együttműködési megállapodást írt alá "a polgárőrség népszerűsítése, a rendészeti ismeretek bővítése, valamint egymás hasonló célú programjainak segítése érdekében, illetve a közösségi szolgálatok megv...
2019-09-21 11:02:07
Donald Trump nem tartja szükségesnek a kereskedelmi egyezményt Kínával az elnökválasztás előtt
...
Újságírói kérdésre válaszolva az amerikai elnök úgy fogalmazott: "teljes körű megállapodást akarunk, a részleges egyezmény engem nem érdekel". Hangsúlyozta, hogy számára nem fontos a megállapodás megkötése a 2020-ban tartandó amerikai elnökválasztás előtt.
Trump kifejtette, hogy az esetlegesen felgyorsított, nagyon gyorsan lezajló tárgyalások nem vezetnek "jó" eredményh...
2019-09-20 20:22:31
Együttműködik a Hiventures és a BÉT
... Hiventures vezérigazgatója és Végh Richárd, a BÉT vezérigazgatója a tőzsde szeptember 19-én megrendezett, éves középvállalati csúcstalálkozója, a BÉT50 konferencia keretében írta alá azt a megállapodást, amelyben a két szervezet elkötelezi magát a gazdaság tőkeáramlásának további fejlesztése mellett. Az együttműködés célja, hogy a vállalatok forrásbevonásának, illetve a befektetők...
2019-09-19 15:11:37
Brexit - Downing Street: a brit kormány informális dokumentumokat nyújtott át az EU-nak
... javaslatokat, amikor erre készen áll, és amint az Európai Unió is egyértelművé teszi, hogy kész konstruktív módon foglalkozni azokkal a javaslatokkal, amelyek célja a jelenlegi Brexit-megállapodásban szereplő backstop-záradék felváltása egyéb megoldásokkal.
A Downing Street illetékese a "mesterséges határidők" említésével egyértelműen Antti Rinne finn miniszterelnök előző nap...
2019-09-19 14:31:36
Az amerikai igazságügyi minisztérium beperelte Edward Snowdent könyve miatt
... előtt nem mutatta be az amerikai hírszerző szerveknek, s ezzel megsértette a Központi Hírszerző Ügynökséggel (CIA) és a Nemzetbiztonsági Ügynökséggel (NSA) aláírt korábbi titoktartási megállapodását.
A minisztériumi kommüniké leszögezte azt is: Edward Snowden a közelmúltban adott interjúival szintén megszegte ezt a titoktartási kötelezettségét.
A perkérelem ugyanakkor ...
2019-09-17 20:42:32
Brexit - A legfelsőbb bíróság előtt a parlamenti ülésszak lezárásának ügye
... azzal vádolják, hogy a parlamenti ülésszak berekesztésével az október 31-i Brexit-határnapig hátralévő parlamenti ülésnapok számát akarja korlátozni, igyekezve elejét venni, hogy a megállapodás nélküli Brexit ellenzői megakadályozhassák a rendezetlen kilépést az Európai Unióból.
A kormányfő azonban rendre tagadja ezeket a vádakat, mondván: a lépésnek nincs köze a Brexithez, a...
2019-09-17 13:51:21
Megérkezett Törökországba az orosz légvédelmi rendszer alkatrészeinek újabb szállítmánya
... egyetért abban, hogy kezdeményezni kell Törökország kizárását. A Pentagon korábban azt is kilátásba helyezte, hogy Washington felbontja az F-35-ösök eladására vonatkozó török-amerikai megállapodást.
A török védelmi tárca egyoldalúnak és igazságtalannak nevezte a kizárást célzó döntést, hangsúlyozva, hogy a lépés negatív hatással lesz a NATO erejére.
Ezt követően a vadász...
2019-09-15 13:29:02
Brexit - Franciaország a határain felkészült a megállapodás nélküli brit kilépésre
... határellenőrzési informatikai rendszert, amelynek első főpróbáját az észak-franciaországi kikötővárosban, Calais-nál tartották a francia kormánytag és Michael Gove, a brit kormány megállapodás nélküli kilépésre való felkészülésért felelős államtitkárának jelenlétében.
Az egy hónapig tartó próba célja - amelynek során a francia hatóságok mindent úgy csinálnak, mintha a Brexit ...
2019-09-12 12:41:39
Semjén: a kormány támogatja a magyar családi vállalkozásokat
... emberek, akik képesek felépíteni egy céget és van víziójuk arról, miként lehet továbbfejleszteni.
Az Európai Unió a fejlesztési források biztosításával nem kegyet gyakorol, hanem egy megállapodás rá eső részét teljesíti, amiért mi megnyitottuk piacainkat - mondta.
Közölte: "vannak olyan érdekeltségek Brüsszelben, amelyek azt gondolják, ezeket a forrásokat nem gazdaságfej...
2019-09-10 19:02:34
1 2 3 .........................153 154 ............229 230 ............305 306 307 
Címkék: Budapesti Polgárőr Szövetség, Donald Trump, Downing Street, Edward Snowdent, Megérkezett Törökországba, Európai Unióval, Budapesti Műszaki Szakképzés Centrum Than Károly Ökoiskolája, Végh Richárd, Európai Unió, Antti Rinne, Központi Hírszerző Ügynökséggel, Nemzetbiztonsági Ügynökséggel, Edward Snowden, Európai Unióból, Michael Gove, kereskedelmi egyezményt, elnökválasztás előtt, brit kormány, amerikai igazságügyi, legfelsőbb bíróság, parlamenti ülésszak, orosz légvédelmi, határain felkészült, megállapodás nélküli, kormány támogatja, magyar családi, előrehozott választások, rendészeti egyeztető, polgárőrség népszerűsítése, rendészeti ismeretek, közösségi szolgálatok, amerikai elnök, részleges egyezmény, megállapodás megkötése, 2020-ban tartandó, esetlegesen felgyorsított, tőzsde szeptember, gazdaság tőkeáramlásának, együttműködés célja, vállalatok forrásbevonásának, amerikai hírszerző, minisztériumi kommüniké, közelmúltban adott, titoktartási kötelezettségét, perkérelem ugyanakkor,
© 2013 TVN.HU Kft.