Belépés
Szijjártó: Magyarország egy kisebbségvédelmi egyezmény megkötését javasolta Ukrajnának
... túlzás".
Pozitívnak értékelte azt is, hogy "a magyar nemzeti kisebbség vezetőivel szemben kihelyezett, hazug óriásplakátok ügyében" az ukrán hatóságok nyomozást kezdeményeztek.
Megállapodás született arról, hogy az ukrán kormány kinevez egy, a határon átnyúló gazdasági együttműködésért felelős kormányzati tisztségviselőt - közölte emellett Szijjártó Péter. A kárpátaljai...
2018-10-24 14:56:35
Románia kiemelt célként kezeli az EU nyugat-balkáni bővítését
... a konferencián...
2018-10-09 17:22:03
Brexit - Brit kormány: megállapodás nélkül a légitársaságok elveszítenék automatikus járatüzemeltetési jogaikat
...
A brit kormány az utóbbi időszakban folyamatosan tesz közzé hangsúlyozottan elvi útmutatókat arról, hogy a jelenlegi helyzethez képest milyen változások várhatók a Brexit-megállapodás elmaradása esetén. E tájékoztatók minden esetben hangsúlyozzák, hogy "valószínűtlen" forgatókönyvekről van szó, mivel a brit kormány megegyezéses Brexitre számít.
A hétfőn ismertetett újabb...
2018-09-24 19:04:07
Németh Szilárd: minden nemzet fiai megérdemlik a végső nyugalmat
... meg. Emlékhelyeiket, katonatemetőiket, nyughelyeiket segítünk méltó állapotban tartani, és megőrizni az emlékezetnek.
Németh Szilárd szólt arról is, hogy kilenc országgal van már megállapodás a hadisírok gondozásáról, és ahol szükséges és lehetséges, továbbiak megkötését is szorgalmazzák.
Az ünnepségen jelen volt Afonina Alla, az Oroszországi Föderáció nagykövetségének t...
2018-08-26 15:31:42
Partnerségi megállapodást kötött az ITM és a Siemens a szakképzés fejlesztésére
...
Palkovics László az aláírási ünnepségen kiemelte, a megállapodás alapján induló pilot program magában foglalja a pályaorientáció, a felvételi rendszer, a képzési tartalmak, a tanulószerződés, a szakképzési vizsgarendszer fejlesztését, kiterjed a szaktanárok és oktatók továbbképzésére a legkorszerűbb ipari folyamatokhoz kapcsolódó területeken.
Közölte, a 2018-2022 között ...
2018-08-06 14:01:25
Stratégiai megállapodást kötött Budapest és a Mol
... kiterjesztenék, generális együttműködést terveznek a Mollal, és példaként említette a kultúra és a sport támogatásának kérdését is.
Hernádi Zsolt szövetségre lépésnek nevezte a megállapodás megkötését, és azt mondta, hogy ez a szövetség egyetlen közös érdeken alapszik: "együtt akarjuk jobbá tenni Budapestet".
A megállapodás lehetőségen jelent arra, hogy kicseréljék a tap...
2018-06-15 13:41:32
Az MFB 75 millió eurós hitelkeretről írt alá megállapodást
... hitelrészletet várhatóan a napokban folyósítják.
A bank közleményében ismerteti: az MFB stratégiai célja, hogy élénkítse saját forrású hitelezési tevékenységét. Az új hitelkeret-megállapodás révén hosszú futamidejű forrásokat tud bevonni a piacon elérhetőnél kedvezőbb kamatozással.
Az Európa Tanács Fejlesztési Bankja (Council of Europe Development Bank, CEB) által nyújto...
2018-06-13 17:12:59
Krónika 3. rész (államközi egyezmények)
...

Magyar-kínai egyetértési megállapodás diplomáciai célú ingatlanok vásárlásáról


Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenéséért felelős államtitkára elmondta: a javaslat rendezi a hosszú ideje napirenden levő, Magyarország pekingi nagykövetsége részére bérelt ingatlan megvásárlását, valamint a...
2018-06-12 13:31:34
Sztáray Zoltán: A bukaresti titkos szerződés
... azért, hogy jelentékeny német erőket lekötve, csökkenjen a szövetségesekre nehezedő nyomás Verdunnál. Sok huzavona után, végül is a szövetségesek megállapodtak a románoknak átnyújtandó megállapodás szövegében s ezt Brătianu 1916. augusztus 9-én vette át a négy hatalom bukaresti követeitől; azután, hogy a tárgyalások már napok óta folytak. A mindig mindenkivel szemben bizalmatlan B...
2018-06-08 19:54:23
Szijjártó: Magyarország és Ausztrália egyetért a migráció kérdésében
... Európai Uniónak, Közép-Európának és Magyarországnak érdeke a minél szorosabb együttműködés vele.
Közölte: a múlt héten beterjesztették az Országgyűlés elé az EU-Ausztrália keretmegállapodás ratifikációját, a választás után az új összetételű törvényhozásnak lesz lehetősége a ratifikálására, így Magyarország lehet a harmadik uniós tagállam, amely ezt megteszi.
Szijjártó Pé...
2018-02-22 13:38:06
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Németh Szilárd, Sztáray Zoltán, Szijjártó Péter, Afonina Alla, Oroszországi Föderáció, Palkovics László, Hernádi Zsolt, Európa Tanács Fejlesztési Bankja, Europe Development Bank, Menczer Tamás, Európai Uniónak, Szijjártó Pé, kisebbségvédelmi egyezmény, légitársaságok elveszítenék, végső nyugalmat, szakképzés fejlesztésére, bukaresti titkos, migráció kérdésében, magyar nemzeti, ukrán hatóságok, ukrán kormány, határon átnyúló, brit kormány, utóbbi időszakban, jelenlegi helyzethez, hétfőn ismertetett, hadisírok gondozásáról, ünnepségen jelen, aláírási ünnepségen, megállapodás alapján, felvételi rendszer, képzési tartalmak, szakképzési vizsgarendszer, legkorszerűbb ipari, 2018-2022 között, sport támogatásának, megállapodás megkötését, szövetség egyetlen, megállapodás lehetőségen, napokban folyósítják, bank közleményében, piacon elérhetőnél, javaslat rendezi, hosszú ideje, szövetségesekre nehezedő, szövetségesek megállapodtak, románoknak átnyújtandó, négy hatalom, mindig mindenkivel,
© 2013 TVN.HU Kft.