Belépés
EU-csúcs - Az EU meghosszabbította az Oroszország elleni gazdasági szankciókat
...
Az uniós tagállamok állam- illetve kormányfői brüsszeli csúcstalálkozójukon egyhangúlag döntöttek a szankciók meghosszabbítása mellett.
Az úgynevezett normandiai négyek, Oroszország, Ukrajna, Németország és Franciaország 2015 februárjában hozta tető alállett.
Az úgynevezett normandiai négyek, Oroszország, Ukrajnató#ma maégyág és Fran...
2019-06-20 21:49:54
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzati választás, külföldi munkavállalók, egészségügy)
... vegyen el a Fidesztől, hogy "a szabadság rozsdás kapui újra megnyíljanak" - mondta.
Rögzítette: a DK messzemenően támogatja az önkormányzati választásra születő ellenzéki megállapodásokat, mert nincs annál fontosabb, mint tovább gyengíteni az orbáni rezsimet.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint megkezdődött a szokásos baloldali ...
2019-06-17 14:42:32
Új közép-ázsiai stratégiát fogadtak el az európai uniós külügyminiszterek
... hangsúlyt, új szakpolitikai keretet biztosít a felek közötti párbeszédhez.
A külügyminiszterek kiemelték, hogy kívánatos lenne kölcsönösen előnyös partnerségi és együttműködési megállapodásokat kötni a térség érdekelt országaival, ezek a kapcsolatok jelentik ugyanis a viszony sarokkövét.
Az európai uniós kapcsolatok hatékonysága attól is függ, hogy az egyes közép-ázsiai ...
2019-06-17 12:52:15
XXI. Század Intézet: az ellenzéki előválasztás konfliktusforrás
... mélyebbre süllyedjen, 2022-re pedig teljesen eltűnjön - vélekedett az elemző. Hozzáfűzte, várható, hogy a DK szeptember környékén az utolsó pillanatban kitalálja, hogy a kerületi megállapodásokat sem tartja be.
Deák Dániel szerint Szanyi Tibor levelei azt mutatják, hogy az MSZP-n belül is komoly konfliktusok vannak. Az "öldöklő harc" nemcsak az ellenzéki pártok között zajlik,...
2019-06-13 08:51:05
Úzvölgyi katonatemető - Áder János: ami történt kegyeletsértő, törvénysértő és erkölcstelen
... végtisztességet megadják, nekik emlékművet emeljenek. Ez ellen sem a magyaroknak, sem senki másnak nem lesz kifogása. Be kell tartani Románia saját törvényeit, be kell tartani a kétoldalú megállapodásokat és be kell tartani a legalapvetőbb erkölcsi parancsokat" - jelentette ki Áder János.
Az államfő megállapította: a szombati csíksomlyói búcsún mintegy kétszer annyian voltak...
2019-06-08 15:11:20
Kálmán Olga a DK támogatásával elindul a főpolgármester-választáson
... mindenkinek az az érdeke, hogy egy igazán izgalmas politikai vita és verseny alakuljon ki Budapesten.
Kérdésre válaszolva hozzátette, ez a döntés az eddig meghozott kerületi megállapodásokat nem érinti.
Közölték, hogy Kálmán Olga elindul az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán.
Dobrev Klára kérdésre felelve nyomatékosította, a DK az őszi önkormányzati vá...
2019-06-06 13:31:44
Orosz-kínai gazdasági megállapodásokat írtak alá Moszkvában
...
Új generációs kommunikációs hálózatok fejlesztéséről, valamint idén és 2020-ban megvalósítandó oroszországi 5G kísérleti programokról kötött megállapodást az orosz MTSZ mobilszolgáltató és a kínai Huawei telekommunikációs óriásvállalat.
Az MTSZ közleménye szerint a megállapodás értelmében - amelynek aláírt példányait Vlagyimir Putyin és Hszi Csin-ping jelenlétében a Krem...
2019-06-05 19:52:21
Illegális bevándorlás - A német kormánypártok megállapodtak valamennyi vitatott menekültügyi és migrációs kérdé
... képviselő. Hozzátette: a kormánypártok a megegyezéssel azt is megmutatják, hogy a koalíció cselekvőképes, és ki tud dolgozni kompromisszumokat, kölcsönös engedményeken alapuló megállapodásokat.
A Bundestagban pénteken elfogadandó reformok menekültügyi része elsősorban a távozásra kötelezett menedékkérőkre vonatkozik, és szélesíti a hatóságok jogait, lehetőségeit. A hosszú vit...
2019-06-05 14:32:19
Afrikai sertéspestis - Hitelbiztosító: a sertéságazat szereplői a szállítási tilalmak enyhítését várják
...
A piac hasonló megállapodásokat vár más ázsiai országokkal is, példaként Kínát említették, ahol már komoly veszteségeket okozott a sertéspestis, így a korábbinál nagyobb importra szorul. Mindez pedig elősegítheti a Magyarország egész területérekiterjedő tilalom módosítását.
Az elemzés szerint a szállítási tilalmak enyhítése fontos kérdés Magyarország számára, ugyanis az ...
2019-05-02 12:41:40
Német gazdasági miniszter: nem válhat politikai eszközzé a kínai Egy övezet, egy út kezdeményezés
... szóló pekingi konferencián - aláhúzta, hogy az EU-s tagállamoknak egységesen kell fellépniük az ügyben. "Ez nem volt mindig így, egyes országok külön kötöttek megegyezéseket és megállapodásokat Kínával" - jegyezte meg.
Hozzátette, hogy szoros egyeztetést folytatnak a francia külügyminiszterrel, a brit pénzügyminiszterrel, a spanyol külügyminiszterrel és az Európai Bizottság k...
2019-04-26 10:51:36
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Század Intézet, Áder János, Kálmán Olga, Dömötör Csaba, Miniszterelnöki Kabinetiroda, Deák Dániel, Szanyi Tibor, Dobrev Klára, Vlagyimir Putyin, Hszi Csin-ping, Európai Bizottság, európai uniós, ellenzéki előválasztás, német kormánypártok, sertéságazat szereplői, szállítási tilalmak, uniós tagállamok, szankciók meghosszabbítása, úgynevezett normandiai, szabadság rozsdás, önkormányzati választásra, orbáni rezsimet, szokásos baloldali, felek közötti, külügyminiszterek kiemelték, térség érdekelt, kapcsolatok jelentik, viszony sarokkövét, egyes közép-ázsiai, utolsó pillanatban, kerületi megállapodásokat, ellenzéki pártok, kétoldalú megállapodásokat, legalapvetőbb erkölcsi, államfő megállapította, szombati csíksomlyói, igazán izgalmas, eddig meghozott, őszi önkormányzati, orosz MTSZ, kínai Huawei, megállapodás értelmében, koalíció cselekvőképes, távozásra kötelezett, hatóságok jogait, piac hasonló, korábbinál nagyobb, elemzés szerint, megállapodásokat, konfliktusforrás, mobilszolgáltató,
© 2013 TVN.HU Kft.