Belépés
Opus Global: hatályba lép a Budapest-Belgrád vasútfelújítási szerződés
... környezetvédelmi hatástanulmányok, a környezetvédelmi engedélyek, valamint a kisajátítási tervek és azok földhivatali átvezettetése is a fővállalkozó feladata. A finanszírozási megállapodástól függő kezdési időponttól számítva öt évet kap a CRE Konzorcium a vasúti szakasz újjáépítésének megtervezésére és kivitelezésére, a jótállási időszak további két év.
Az Opus Global Nyrt....
2020-05-19 16:12:21
Brit választások - Corbyn: a Munkáspárt népszavazást írna ki a Brexitről
... zárkózik el kategorikusan.
A népszavazás ügyében a Labour is megosztott. A párt árnyékkormányának...
2019-10-31 14:01:26
Brexit - Szakértő: pár szavazaton múlhat a Brexit-megállapodás szombati elfogadása
... fejezte ki - jegyezte meg.
Elmondta: a dokumentum Észak-Írország kérdésében különbözik a korábbi miniszterelnök, Theresa May által kötött és háromszor már visszautasított megállapodástól.
Visszatértek az Európai Unió eredeti álláspontjához, miszerint a 2020 decemberéig tartó átmeneti időszakig ne az egész Egyesült Királyság, hanem csak Észak-Írország maradjon a vámunió...
2019-10-18 12:11:29
Brexit - Corbyn: kormányra kerülése után a Munkáspárt azonnal törvénybe iktatja a népszavazást
... a kilépésre voksolt.
A népszavazás ügyében a Labour is megosztott. A párt árnyékkormányának több magas rangú tag...
2019-10-10 13:31:26
Brexit - Belső csatározásokkal kezdődik a Munkáspárt éves kongresszusa
... párt árnyékkormányának több magas rangú tagja - megpróbál szavazást kieszközölni arról, hogy a Munkáspárt Tom W...
2019-09-21 12:41:50
Brexit - Corbyn: a Munkáspárt új népszavazást írna ki a bennmaradás lehetőségével
... kongresszusán számos küldött - köztük a Labour árnyékkormányának több magas rangú tagja - megpróbál szavazást k...
2019-09-18 12:41:44
Kutatási együttműködésekről kötött megállapodást a Tungsram
... Tungsramot ma is hanyományosan megbízható magyar márkának tekintik.
Grasselli Norbert, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: a megállapodástól azt reméli, hogy új együttműködések jöhetnek létre többek között az agrárium és az intelligens technológiák területén. Várakozása szerint a vállalati kapcsolatok bővüléséből külföldön...
2019-08-28 18:31:47
Tőzsde - Veszteséges kezdés várható Európában
... aggodalmak kerekedhetnek felül az amerikai-kínai kereskedelmi kapcsolatok további romlásának lehetősége miatt. Kedden ugyanis Donald Trump elnök kijelentette, hogy még "messze vagyunk" a megállapodástól és az Egyesült Államok kész kivetni a megemelt importvámokat ha arra lesz szükség.
Az olajár a keddi nagy, három százalékot meghaladó csökkenés után szerdán vegyesen alakult,...
2019-07-17 07:51:03
Tőzsde - Árfolyamcsökkenés New Yorkban
... Árnyékot vetett a keddi kereskedésre az amerikai-kínai kereskedelmi kapcsolatok további romlásának lehetősége is. Donald Trump elnök ugyanis kijelentette, hogy még "messze vagyunk" a megállapodástól és az Egyesült Államok kész kivetni a megemelt importvámokat ha arra lesz szükség.
Az olaj ára az amerikai piaci nyitásig alig változott kedden a nemzetközi piacokon, az amerikai...
2019-07-16 20:12:46
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
... beruházásvédelmi megállapodás kihirdetése

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter expozéjában közölte, azt várják az EU tagállamai és Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodástól, hogy segítse a felek gazdasági, beruházási, kereskedelmi kapcsolatait.
A miniszter szerint a megállapodás fontos szerepet játszik a beruházásösztönzésben, védi a Szingapúrb...
2019-06-13 11:31:10
1 2 3 7 8 10 11 13 14 15 
Címkék: Opus Global, Árfolyamcsökkenés New Yorkban, Opus Global Nyrt, Theresa May, Európai Unió, Egyesült Királyság, Munkáspárt Tom, Grasselli Norbert, Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft, Donald Trump, Egyesült Államok, Szijjártó Péter, bennmaradás lehetőségével, környezetvédelmi engedélyek, kisajátítási tervek, fővállalkozó feladata, finanszírozási megállapodástól, vasúti szakasz, jótállási időszak, népszavazás ügyében, párt árnyékkormányának, dokumentum Észak-Írország, korábbi miniszterelnök, 2020 decemberéig, egész Egyesült, kilépésre voksolt, intelligens technológiák, vállalati kapcsolatok, amerikai-kínai kereskedelmi, megemelt importvámokat, keddi nagy, keddi kereskedésre, amerikai piaci, nemzetközi piacokon, felek gazdasági, miniszter szerint, megállapodás fontos, beruházásvédelmi, környezetvédelmi, hatástanulmányok, visszautasított, megállapodástól, csatározásokkal, vasútfelújítási, együttműködések, külügyminiszter, kivitelezésére, újjáépítésének, álláspontjához,
© 2013 TVN.HU Kft.