Belépés
Krónika 1. rész (beruházásvédelmi egyezmények)
... beruházásvédelmi megállapodás kihirdetése

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter expozéjában közölte, azt várják az EU tagállamai és Szingapúr közötti beruházásvédelmi megállapodástól, hogy segítse a felek gazdasági, beruházási, kereskedelmi kapcsolatait.
A miniszter szerint a megállapodás fontos szerepet játszik a beruházásösztönzésben, védi a Szingapúrb...
2019-06-13 11:31:10
Megkötötték a szerződést a Budapest-Belgrád vasút magyarországi szakaszára
... 2019 harmadik negyedévében léphet hatályba. A hitelkérelmet a kormány nevében a Pénzügyminisztérium benyújtotta a kínai hitelintézetnek. A munkálatok megkezdése a finanszírozási megállapodástól függ, onnantól számítva 5 év jut a tervezésre és kivitelezésre. A jótállási időszak további 2 év.
A csaknem 590 milliárd forint értékű beruházásra a Magyar Államvasutak és a Kínai Nép...
2019-06-12 12:43:23
Az amerikai hírszerzés vezetői ellentmondanak Donald Trump észak-koreai és iráni politikájának
... lépéseket, amelyek "kisebbítenék" az atomalkuban foglaltak betartását. "Előkészületeket folytatnak lehetőségeik megteremtésére arra az esetre, ha úgy döntenének, hogy visszalépnek a megállapodástól" - mondta Haspel.
A szenátusi meghallgatáson - miként a bizottság számára készített írásos jelentésben - hangsúlyos szerepet kaptak az Egyesült Államok elleni kínai és orosz kibert...
2019-01-29 20:22:12
Tőzsde - Vegyes kezdés New Yorkban
... kijelentésének tulajdonítják piaci elemzők. Wilbur Ross egy interjúban kijelentette: "számos nyitott kérdés vár még megoldásra" és mérföldekre van még Kína és az Egyesült Államok egy megállapodástól a külkereskedelmi ellentétek rendezésében.
Az olajár a Venezuelára kilátásba helyezett amerikai embargó miatt átmenetileg elért erősödésből ismét csökkenésnek indult. Részben a vi...
2019-01-24 15:42:15
Andalúzia elnökévé választotta Juan Manuel Moreno konzervatív politikust a sevillai parlament
...
A név szerinti szavazáson a 109 fős törvényhozás 59 képviselője támogatta Moreno megválasztását, a PP mellett az Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpárt és a VOX radikális jobboldali párt tagjai.
Ellene 50-en szavaztak, a Spanyol Szocialista Munkáspárt (PSOE) és az Előre Andalúzia (Adelante Andalucía) baloldali párttömörülés képviselői.
A 48 éves megválasztot...
2019-01-16 19:22:14
Tőzsde - Erős kezdés várható Európában
... WTI 0,69 százalékkal 52,31 dollárra emelkedett. A piac a múlt héten az OPEC és a szervezeten kívüli nagy olajtermelők között létrejött napi 1,3 millió hordós termeléscsökkentési megáll...
2018-12-12 07:51:00
Brexit - Brexit-ügyi minisztérium: nincs megszabott határidő a megállapodás elérésére
... piacának védelmével, az Európai Uniónak pedig az uniós egységes piac és a vámunió integritásával kapcsolatban.
A nézeteltérések ellenére azonban a felek nem állnak messze a megállapodástól ezekben az ügyekben - írta az alsóházi Brexit-bizottság elnökének küldött levelében a Brexit-ügyi tárca vezetője.
A Brexit-tárgyalások legnagyobb horderejű megoldatlan kérdése - amely ...
2018-11-01 07:04:07
Brexit - Brexit-ügyi miniszter: november 21-ig megszülethet a megállapodás
... piacának védelmével, az Európai Uniónak pedig az uniós egységes piac és a vámunió integritásával kapcsolatban.
A nézeteltérések ellenére azonban a felek nem állnak messze a megállapodástól ezekben az ügyekben - írta az alsóházi Brexit-bizottság elnökének küldött levelében a Brexit-ügyi tárca vezetője.
A Brexit-tárgyalások legnagyobb horderejű megoldatlan kérdése - amely ...
2018-10-31 18:32:58
Egy Seattle-i szövetségi bíróság leállította a 3D-ben kinyomtatható fegyverek forgalmazását
... 21 szövetségi állam főállamügyésze levélben sürgette Mike Pompeo külügyminisztert és Jeff Sessions igazságügyi tárcavezetőt, hogy a kormány lépjen vissza a texasi céggel kötött megállapodástól.
Cody Wilson, a Defense Distributed alapítója és elnök-vezérigazgatója kedden este már be is jelentette, hogy új döntés meghozataláig elérhetetlenné tették a program letöltésének lehető...
2018-08-01 07:04:30
Szövetségi államok perelik Washingtont, amiért engedélyezte fegyverek 3D-ben történő kinyomtatását
... szövetségi állam főállamügyésze levélben sürgette Mike Pompeo külügyminisztert és Jeff Sessions igazságügyi tárcavezetőt, hogy a kormány lépjen vissza a Defense Distributeddel kötött megállapodástól.
"Azonnali kockázatot jelent a közbiztonságra" - figyelmeztettek az aláírók.
A Defense Distributed letölthető és kinyomtatható fegyverei miatt nem először tört ki vita az Egy...
2018-07-31 07:04:46
1 2 3 6 7 10 11 12 13 14 
Címkék: Donald Trump, Juan Manuel Moreno, Szijjártó Péter, Magyar Államvasutak, Kínai Nép, Egyesült Államok, Wilbur Ross, Spanyol Szocialista Munkáspárt, Előre Andalúzia, Adelante Andalucía, Európai Uniónak, Mike Pompeo, Jeff Sessions, Cody Wilson, Defense Distributed, Defense Distributeddel, amerikai hírszerzés, sevillai parlament, megállapodás elérésére, 3D-ben kinyomtatható, felek gazdasági, miniszter szerint, megállapodás fontos, kormány nevében, kínai hitelintézetnek, munkálatok megkezdése, finanszírozási megállapodástól, jótállási időszak, atomalkuban foglaltak, szenátusi meghallgatáson, bizottság számára, interjúban kijelentette, külkereskedelmi ellentétek, múlt héten, szervezeten kívüli, uniós egységes, vámunió integritásával, nézeteltérések ellenére, megállapodástól ezekben, alsóházi Brexit-bizottság, kormány lépjen, texasi céggel, program letöltésének, külügyminisztert, beruházásvédelmi, figyelmeztettek, megállapodástól, külügyminiszter, hitelintézetnek, vezérigazgatója, előkészületeket,
© 2013 TVN.HU Kft.