Belépés
Kovács Bettina: Történet a szeretetről
Egy nap, egy szegény kisfiú ment a piacra,
Hátha ráakad valami szép és hasznos dologra.
S habár nem volt neki mivel fizetni,
Elment azért szétnézni.

S ahogy megérkezett,
A szeme csak úgy kikerekedett.
- Ennyi minden egy helyen,
- És most mind végig nézhetem.

De a nézelődés közben megéhezett,
Így hát enni valót keresett....
2020-07-05 16:27:07
Felkerült a kereszt a budai Szent Imre-templom tornyára
... jobb oldali torony tetejére került.
Szkaliczki Csaba Örs OCist, a templom plébánosa már az előcsarnokban fogadta a sajtó képviselőit, újságírókat, filmeseket, fotósokat. Nemsokára megérkezett Soltész Miklós államtitkár és Simicskó István politikus, országgyűlési képviselő az eseményre.
Mielőtt a kereszt megáldása elkezdődött volna, Szkaliczki Csaba Örs tartott egy kisebb...
2020-07-02 13:16:05
Krónika 3. rész (azonnali kérdések)
... hallani ugyanis a kormánytól, hogy Sorosnak veszélyes tervei vannak.
"Nem érzi úgy, hogy ez végtelenül ciki?" - kérdezte a kormányfőt. Azt is mondta a Jobbik frakcióvezetője: pártja megérkezett középre, "a Jobbik ma pontosan ott van, ahol egy magyar néppártnak lennie kell" ahhoz, hogy minden egyes tisztességes magyart képviselni tudjon.
Ezzel szemben szerinte Orbán Vik...
2020-06-29 15:12:18
Évközi 13. vasárnap 06.28
... Rendezzünk hát be neki a tetőn egy kis szobát, tegyünk bele ágyat, asztalt, széket meg mécsest, s ahányszor csak betér hozzánk, ott szálljon meg."
Történt, hogy Elizeus egy nap megérkezett, betért a fönti szobába és lefeküdt. Aztán így szólt szolgájához, Gehászihoz: ,,Mi lenne az, amivel viszonzást adhatnék az asszonynak?" Gehászi így válaszolt: ,,Ó, nin...
2020-06-28 09:16:30
Mérföldkőnek tekintik Iváncsik Tamás leigazolását az Elverum kézilabdaklubnál
... az európai fiatal tehetségek számára.
"Úgy gondolom, az Iváncsik-sztori adta az ötletet ahhoz is, hogy megszerezhessünk egy olyan játékost, mint Luc Abalo. Amikor Iváncsik Tamás megérkezett, hirtelen új pozícióba kerültünk a sportág hazai és európai színterén egyaránt" - nyilatkozta Apelgren.
Az Elverum HB május végén jelentette be a franciák kétszeres olimpiai, háromszo...
2020-06-25 08:10:58
Akik a missziós keresztet kísérik
... Vatikán volt, de oda nem én vittem" - mondta Hengán Kristóf. A fogadtatásról, a közösségek készületéről a következőket tapasztalta: ,,Volt olyan, hogy ahogy odaértem, megérkezett a fotós, és amikor visszamentem másnap a műtárgyért, az atya már a szentképeket mutatta, amelyeken a missziós kereszt áll a templomukban."
Általában nagyon felkészültek az embe...
2020-06-19 08:33:03
Legyen áldott
... tudjon
mélyebbre hatolva
men...
2020-06-18 21:06:39
Lámacsikók születtek a debreceni állatkertben
...
Nagy Gergely Sándor elmondta: amióta 2016-ban megérkezett a debreceni fehér kancákhoz Negro, a fekete csődör, már-már hagyomány, hogy tarka lámabébik születnek a vidéki állatkertben. Testvéreihez hasonlóan a legutóbb született kis kanca és kis csődör is elöl fehér, hátul fekete.
Mivel a lámák egy hímből és annak nőstényeiből álló csapatokban élnek, a csikók ivarérésüket...
2020-06-11 14:22:44
Koronavírus - Oroszországban meghaladta a félmilliót az igazolt Covid-19-fertőzések száma
... el. Koronavírus-fertőzés gyanújával 321 923 embert tartanak megfigyelés alatt.
A Közvetlen Beruházások Oroszországi Alapja (RFPI) közölte, hogy csütörtökre hét régió kórházaiba megérkezett a koronavírus elleni első olyan készítmény, amelyet Oroszországban jegyeztek be, az Avifavir. A hónap folyamán 60 ezer kúrára elegendő Avifavirt szállítanak ki, és szükség esetén évi 2 mill...
2020-06-11 12:22:05
Szent Barnabás apostol 06.11
... Antiochiáig.
Velük volt az Úr segítsége, úgyhogy sokan megtértek, és az Úr hívei lettek.
Ennek a híre eljutott a jeruzsálemi egyházba is. Ezért elküldték Barnabást Antiochiába. Amikor megérkezett, örvendezve látta az Úr kegyelmét, mindenkit buzdított, hogy őszinte szívvel ragaszkodjék az Úrhoz, mivel derék ember volt, telve Szentlélekkel és hittel. Így aztán nagyon sokan...
2020-06-11 05:47:41
1 2 3 ...............558 559 ........837 838 .......1115 1116 1117 
Címkék: Kovács Bettina, Szent Imre-templom, Iváncsik Tamás, Szent Barnabás, Szkaliczki Csaba Örs OCist, Soltész Miklós, Simicskó István, Szkaliczki Csaba Örs, Orbán Vik, Amikor Iváncsik Tamás, Elverum HB, Hengán Kristóf, Nagy Gergely Sándor, Közvetlen Beruházások Oroszországi Alapja, Barnabást Antiochiába, budai Szent, missziós keresztet, debreceni állatkertben, szegény kisfiú, szeme csak, nézelődés közben, templom plébánosa, előcsarnokban fogadta, sajtó képviselőit, kereszt megáldása, magyar néppártnak, fönti szobába, európai fiatal, ötletet ahhoz, olyan játékost, sportág hazai, franciák kétszeres, közösségek készületéről, következőket tapasztalta, szentképeket mutatta, missziós kereszt, debreceni fehér, fekete csődör, vidéki állatkertben, legutóbb született, csikók ivarérésüket, koronavírus elleni, hónap folyamán, híre eljutott, jeruzsálemi egyházba, kézilabdaklubnál, megszerezhessünk, frakcióvezetője, oroszországban, fogadtatásról, előcsarnokban, országgyűlési, szentlélekkel, nőstényeiből, testvéreihez,
© 2013 TVN.HU Kft.