Belépés
Koronavírus - Franciaországban 109 gócpontot tártak fel a karantén feloldása óta, de a járvány nem kapott új er
... franciáknak a járvány alakulásáról.
A franciák 55 százaléka szerint megfelelőek a jelenlegi járványügyi intézkedések, ebben a kérdésben 15 százalékpontot javult egy hónap alatt a kormány megítélése.
A megkérdezettek 34 százaléka válaszolta azt, hogy a kormány túl gyorsan kívánja feloldani a korlátozásokat, míg 11 százalékuk szerint nem elég gyorsan. Leginkább az időseb...
2020-05-29 21:52:36
Palkovics: egyre népszerűbb a munkahelyteremtő bértámogatás
... államtól valamilyen támogatási formában, beleértve a munkahelyek megtartását, létrehozását szolgáló programokat és a munkanélkülivé váltak segélyezését is.
A magyar gazdaság általános megítélése alapvetően pozitív, az IMF szerint az Európai Unióban a válságnak legkevésbé kitett ország - emelte ki Palkovics László.
Vigh László, a térség országgyűlési képviselője, miniszte...
2020-05-29 17:01:58
Kissé javult májusban a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban
... is elmaradt a várttól. A mutató az áprilisi 74,3 pontról 82,3 pontra emelkedett májusban, szemben a várt 83,0 ponttal.
A fogyasztói hangulat és az aktuális kondíciók vártnál jobb megítélése a krízishelyzet áthidalására magánszemélyeknek nyújtott állami támogatásra vezethető vissza.
A kilátások megítélése azonban a támogatásokkal együtt is romlott a fogyasztók körében: a...
2020-05-29 16:41:44
Moszkva: az amerikai szankciók nem állítják le az iráni nukleáris objektumok átalakítását
... megszűntetése lelassíthatja, de nem állíthatja le mindazoknak a rekonfigurációs projekteknek a végrehajtását, amelyek a 2015-ös megállapodások alapját képezik" - mondta Zaharova.
Megítélése szerint az Iránra gyakorolt nyomás bebizonyította, hogy az Egyesült Államok nem képes összetett feladatokat hatékonyan megoldani és vezető szerepet ellátni.
"Az iráni nukleáris progr...
2020-05-28 21:10:11
Duna House-csoport: 265 millió forint adózott eredmény az első negyedévben
... tesz közzé, amelyben a MyCity ingatlanfejlesztő tevékenység eredménye mellett további korrekciót hajt végre a menedzsment által egyedinek, vagy a csoport folyamatos eredménytermelésének megítélése szempontjából lényegesnek tartott tételekkel. A tisztított core működési eredmény 42 százalékkal bővült, az első negyedévben 313,3 millió forintot tett ki.
A Duna-House a Covid-19 ...
2020-05-28 19:50:20
Koronavírus - Kilenc hónap alatt térhet magához a német gazdaság az ifo prognózisa szerint
... prognózis igazgatója. Mindez azon múlik, mennyi időre lesz szüksége a vállalatoknak üzletmenetük normalizálásához - tette hozzá.
A legkedvezőbb esetben a felmérésbe bevont vállalatok megítélése szerint ehhez legfeljebb öt hónapra lesz szükség. A GDP-csökkenés ebben az esetben 3,9 százalék lehet az idén, amit 7,4 százalékos növekedés követne jövőre. A legkedvezőtlenebb esetbe...
2020-05-28 08:11:03
Az őszödi beszéd üzenete "...nem csináltunk semmit..."
... helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E:: alaktalan, torz) vezetőség voltunk azok, akik felhatalmaztuk a Katonai Bizottságot, hogy a helyzet értékelésétől függően, az ő megítélése alapján, az ő szakmai tudásuk szerint adják ki a tűzparancsot. Ez meg is történt."
(Kéri Edit - Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban?)
https://issuu.com/dorian07/d...
2020-05-28 01:15:51
Amerikai előválasztás - Joe Biden: Donald Trump egy "tökéletes kretén"
... kretén, tökéletes kretén, hogy ilyesmiket beszél".Biden kifejtette: a világ valamennyi nagy orvosa azt mondja, muszáj maszkot hordani, amikor az ember elvegyül a tömegben. Hozzáfűzte, hogy megítélése szerint csakis úgy lehet irányítani, ha az ember a saját magatartásával mutat példát. Donald Trump szokását, hogy a nyilvánosság előtt soha nem visel szájmaszkot, "macsós dolognak" ne...
2020-05-27 07:05:34
Koronavírus - Tízezer alatt a brit kórházakban ápoltak száma, Észak-Írországban nem volt haláleset
...
Matt Hancock egészségügyi miniszter, aki a brit kormány szokásos napi sajtótájékoztatóját tartotta kedd este a Downing Streeten, elmondta azt is, hogy a brit statisztikai hivatal (ONS) számítási módszertana alapján az Egyesült Királyság egészében hatheti mélypontra csökkent a halálozások száma.
Hancock ismertetése szerint az előző 24 órában országszerte 134-en haltak meg...
2020-05-26 21:33:18
MNB: kiemelt feladat a koronavírus negatív következményeinek tompítása, a gazdasági növekedés újraindításának m
... A jegybanki alapkamat 2016. május 25. óta 0,90 százalékon áll.
Az egyhetes betéti eszköz kamatát az MNB továbbra is a heti tenderek keretében határozza meg. A monetáris tanács megítélése szerint az 1 hetes betéti eszköz 0,9 százalékos kamatszintje megfelelő, és összhangban áll a jegybank monetáris politikai céljaival.
Az MNB a közlemény szerint az eszköztár átalakításáv...
2020-05-26 16:22:48
1 2 3 ...............381 382 ........572 573 ........762 763 764 
Címkék: Egyesült Államokban, Duna House-csoport, Donald Trump, Európai Unióban, Palkovics László, Vigh László, Egyesült Államok, Katonai Bizottságot, Kéri Edit, Matt Hancock, Downing Streeten, Egyesült Királyság, karantén feloldása, munkahelyteremtő bértámogatás, fogyasztói hangulat, amerikai szankciók, iráni nukleáris, első negyedévben, német gazdaság, őszödi beszéd, brit kórházakban, koronavírus negatív, gazdasági növekedés, járvány alakulásáról, jelenlegi járványügyi, hónap alatt, kormány megítélése, munkahelyek megtartását, munkanélkülivé váltak, magyar gazdaság, válságnak legkevésbé, térség országgyűlési, aktuális kondíciók, krízishelyzet áthidalására, kilátások megítélése, támogatásokkal együtt, fogyasztók körében, rekonfigurációs projekteknek, 2015-ös megállapodások, menedzsment által, csoport folyamatos, tisztított core, vállalatoknak üzletmenetük, legkedvezőbb esetben, felmérésbe bevont, legkedvezőtlenebb esetbe, helyzet értékelésétől, világ valamennyi, ember elvegyül, saját magatartásával,
© 2013 TVN.HU Kft.