Belépés
A büszkeség bűne
...... élvezte az áldást, de nem hajolt meg Isten előtt, akitől kapta. A gyümölcsről megemlékezett, de a fáról elfelejtkezett. Ivott a folyamból, de nem gondolt a forrására. Földjeit megitatta a harmat, de nem volt elég hálás az égnek, ahonnét a harmat alászállt. Ellopta a fát a szeretet oltáráról, és a büszkeség tűzhelyén égette el.

C. H. Spurgeon...
2021-09-25 07:41:10
Miért kiabálunk amikor dühösek vagyunk? Egy szent tanító...
Miért kiabálunk amikor dühösek vagyunk?

Egy szent tanító a Gangesz partján készült a rituális fürdőjére, amikor a közelben egy család tagjait hallotta dühösen kiabálni egymással. Mosolyogva a tanítványaihoz fordult és megkérdezte:
- Miért kiabálnak az emberek, amikor dühösek?
A tanítványok elgondolkodtak, s az egyikük így szólt:
- Amikor elvesztjük az önur...
2021-09-25 07:06:06
Mindennap igér valami szépet . . .
...
Mindennap ígér valami szépet . . .


Vágyakozó szívek szépet remélnek ,
nyugodt , áldott napot , hol a gondok
érdekek , egymásnak soha nem feszülnek .
Amikor az arcokon nem ül a bánat ,
ahol rossz hírt keltő sarat nem dobálnak .
Hisz mire is vágyik az emberi lélek ,
nyugalmat szeretne , s örök békességet ?!
Hol még a romo...
2021-09-25 04:54:25
Hazánk 9 legkülönlegesebb vára, amik tökéletesek lesznek a h
Hazánk 9 legkülönlegesebb vára, amik tökéletesek lesznek a hétvégi kiránduláshoz


Annyi gyönyörű nevezetességgel büszkélkedhet hazánk, hogy nehéz eldönteni melyiket is válasszuk a hétvégi kirándulásunk helyszínéül. Most a legkülönlegesebb várakat vesszük sorra, hogy kicsit segítsünk a döntésben.

Magyarorszá...
2021-09-24 20:45:23
A legyengült immunrendszer jelei
Az immunrendszer gyengeségéről akkor beszélünk, amikor sokat betegeskedünk. Ilyenkor az immunrendszerünk nem tudja felvenni a harcot a kórokozókkal, a gombákkal, a vírusokkal és a baktériumokkal szemben. Ezek a kórokozók nemcsak fertőzéseket okozhatnak, hanem komoly betegségeket is. Az immunrendszer gyengeségének vannak jelei. Mutatjuk is, hogy melyek ezek.

Az egyik nagy...
2021-09-24 19:49:07
Vérnyomást kordában tartó gyógynövények
Amennyiben magas a vérnyomásunk, a diéta, a rendszeres testmozgás és a testsúlycsökkentő étrend sokat segíthet, és még az is lehet, hogy nem kell gyógyszereket szednünk a problémára. Léteznek olyan táplálékok és gyógynövények, amelyek szintén sokat segíthetnek a vérnyomás normalizálásában, rendezésében.

A fokhagyma nagyon sok gyógyászati tulajdonsággal rendelkezik. Rendk...
2021-09-24 19:03:14
A stresszt le lehet küzdeni
Valamennyi stresszre mindenkinek szüksége van, hiszen ez hozzásegít bennünket a nagyobb teljesítményhez, így sokkal hatékonyabbak lehetünk a munkában. Azonban hosszú távon a stressz krónikussá is válhat, ami gyulladást és számos betegséget generálhat a szervezetben. A stressz nemcsak a fizikai egészséget rombolja, de a mentális állapotunkra is rányomja a bélyegét.

A krón...
2021-09-24 18:55:40
A citromos víz áldásos hatásai
A meleg hónapokban még fokozottabban ügyelnünk kell a hidratációra, azonban a sima víz egy idő után nagyon unalmas lehet. A citromos víz nemcsak felfrissít, de nagyon hasznos is lehet a szervezetünk számára, hiszen számtalan pozitív egészségügyi hatással rendelkezik. Most mutatunk is néhányat közülük.

A citrom nemcsak egy kitűnő antioxidánsban, a C-vitaminban gazdag, han...
2021-09-24 18:53:20
Pécs, Havihegy, napnyugta

Ezzel a csodálatosan szép képpel kivánok minden kedves TVN lakónak kellemes estét, még kellemesebb, jó éjszakát....
2021-09-24 17:07:43
Konsztantyin Fofanov: Őszidő, de szép, de gyönyörű vagy

Konsztantyin Fofanov: Őszidő, de szép, de gyönyörű vagy

Őszidő, de szép, de gyönyörű vagy!
A tűnődő természet hervadása,
kora reggel az ősz ködgomolyag,
a búcsúzó fények, a madarak -
a lelket álom s bánat babonázza,

őszidő, de szép, ...
2021-09-24 16:46:25
1 2 3 ...72241 72242 ..108362 108363 ..144482 144483 144484 
Címkék: Konsztantyin Fofanov, büszkeség bűne, szent tanító, legyengült immunrendszer, gyümölcsről megemlékezett, fáról elfelejtkezett, harmat alászállt, szeretet oltáráról, büszkeség tűzhelyén, rituális fürdőjére, család tagjait, tanítványaihoz fordult, tanítványok elgondolkodtak, emberi lélek, hétvégi kiránduláshoz, hétvégi kirándulásunk, legkülönlegesebb várakat, immunrendszer gyengeségéről, baktériumokkal szemben, kórokozók nemcsak, immunrendszer gyengeségének, egyik nagy, rendszeres testmozgás, testsúlycsökkentő étrend, vérnyomás normalizálásában, fokhagyma nagyon, nagyobb teljesítményhez, stressz krónikussá, stressz nemcsak, fizikai egészséget, mentális állapotunkra, meleg hónapokban, szervezetünk számára, citrom nemcsak, kitűnő antioxidánsban, csodálatosan szép, tűnődő természet, búcsúzó fények, lelket álom, immunrendszerünk, normalizálásában, legkülönlegesebb, nevezetességgel, teljesítményhez, tanítványaihoz, elfelejtkezett, elgondolkodtak, antioxidánsban, tulajdonsággal, baktériumokkal,
© 2013 TVN.HU Kft.