Belépés
Hm...
... nézzük...

Elhárító mechanizmus

A pszichológiai szakirodalomban a védekezési (énvédő) mechanizmusok vagy (el)hárító mechanizmusok tudattalan lelki működések. Funkciójuk megakadályozni az ,,én"-t személyesen negatívan érintő, az önértékelést fenyegető, szorongáshoz, stresszhez vezető felismeréseket. Miközben az énképet jótékonyan védik a hibáival val...
2019-01-22 06:21:17
Férfi kézilabda-vb - Vladan Matics: a szerencse nagyon hiányzik
... hiányzik. Remélem, egyszer megfordul a tendencia, mert ez hihetetlen" - nyilatkozta az MTI-nek a csütörtöki, koppenhágai mérkőzés után az edző.
Matics kijelentette, nem tudták megakadályozni a svédek támadásainak első hullámát, a gyors középkezdéseket, a lerohanásokat, ez volt az oka, hogy végül 33 gólt szerzett ellenfelük.
"Próbáltuk variálni a védekezést, a visszafutás...
2019-01-17 23:02:43
Brexit - Európa a rendezetlen Brexit felé halad a külföldi lapok szerint
... terhétől, és a belső reformokra fektetheti a hangsúlyt, amelyek egy részét éppen Nagy-Britannia akadályozta. A Jutarnji List szerint ugyanakkor várhatóan nem lesz könnyű Brüsszelnek megakadályoznia, hogy a brit politikai válság az EU-ra is átgyűrűzzön.
A szlovák Hospodárské Noviny azt írta, hogy Theresa May Brexit-ügyben elszenvedett "zakójára" úgy is lehet tekinteni, mint ko...
2019-01-17 15:42:15
Préta
... apró nyűgnek tekintik az emberek számára, kivéve ha a préták vágya valamiért éppen a vér. Egyes hagyományok szerint a préták varázslattal, illúzióteremtéssel és álcával próbálják megakadályozni, hogy mások kielégítsék saját vágyaikat.

Általánosan mégis sajnálatra méltónak találják a prétákat a buddhista kozmológia alapján. Akadnak buddhista kolostorok, ahol a szerzetese...
2019-01-17 14:34:52
Maldek pusztulása
... Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva. Ezek közül a Mars és a Maldek hidegebb bolygó volt és kevésbé barátságosabb, mint a Föld, de még így sem lehetett megakadályozni, hogy az ET életformák gyarmatosítsák ezeket a világokat.

Akik a Marsra és Maldekre jöttek kalandvágyból, képesek voltak elviselni a kopár tájakat, és a zord teleket, mely jel...
2019-01-17 09:58:45
Férfi kézilabda-vb - Csoknyai: rengeteg ziccert kihagytunk
... szerencséjük sem volt, mert ellenfelüknek szinte minden lövése bement, a kipattanó labdák és a kapufák is nekik kedveztek.
"Reménykedtem, hogy védekezésben képesek leszünk jobban megakadályozni a távoli lövéseiket, de annyit birkóztunk a beállókkal, hogy középen sűrűn maradtunk, így az átlövőiknek maradt terület" - magyarázta.
A szakvezető elmondta, a sérült Jamali Iman...
2019-01-16 20:52:24
A német alkotmányvédelem ellenőrzés alá veszi a legnagyobb ellenzéki pártot
... párt valamely részének tevékenységében.
Az AfD tiltakozott az alkotmányvédelmi hivatal lépése ellen. Alexander Gauland társelnök közölte, hogy megpróbálják jogi eszközökkel megakadályozni a hivatal ellenőrzését. Alice Weidel, a szövetségi parlamenti (Bundestag-) társelnöke kiemelte, hogy a BfV fellépése az AfD ellen "versenytorzítás a politikai versenyben".
A BfV közlemé...
2019-01-15 17:22:39
Felelőtlenség miatt halt meg egy csecsemő
... véralvadáshoz szükséges, kötelezően előírt K-vitamint, és amikor agyvérzés miatt rosszul lett, nem hív...
2019-01-10 11:53:52
Moszkva nem fog fizetni az OPCW-ben a vegyi támadások felelőseinek megállapításáért
... büdzséjét. A pótlólagos eszközöket a szervezet egyebek között a feltételezett vegyi támadásokért felelősséget megállapító csoport felállítására fogja fordítani.
Moszkva igyekezett megakadályozni, hogy az OPCW büntető szervvé váljon, felhívva a figyelmet arra, hogy ezzel a szervezet megsérti az ENSZ Biztonsági Tanácsának jogköreit. Az orosz fél rámutatott, hogy a felelősség me...
2019-01-09 11:43:03
Sargentini: a kormány bírálata fontos a demokráciában
... Párbeszéd EP-képviselőjének beszédét kollégája, Papp Roland olvasta fel, aki hangsúlyozta, közmunkások és túlhajszolt állami dolgozók országa épül, "ez Orbán Magyarországa". Ezt kell megakadályozni, ha "értelmes jövőt akarunk Magyarországnak. A magyarok többsége nem akar olyan országot, amilyet ma Orbán épít" - fogalmazott a képviselő.
Kendernay János, az LMP képviselője besz...
2019-01-09 07:47:28
1 2 3 ......................271 272 ...........406 407 ...........541 542 543 
Címkék: Vladan Matics, Jutarnji List, Hospodárské Noviny, Theresa May Brexit-ügyben, Jamali Iman, Alexander Gauland, Alice Weidel, ENSZ Biztonsági Tanácsának, Párbeszéd EP-képviselőjének, Papp Roland, Orbán Magyarországa, Kendernay János, szerencse nagyon, rendezetlen Brexit, külföldi lapok, német alkotmányvédelem, legnagyobb ellenzéki, vegyi támadások, kormány bírálata, pszichológiai szakirodalomban, önértékelést fenyegető, énképet jótékonyan, svédek támadásainak, gyors középkezdéseket, belső reformokra, részét éppen, brit politikai, szlovák Hospodárské, emberek számára, préták vágya, préták varázslattal, buddhista kozmológia, kopár tájakat, zord teleket, kipattanó labdák, távoli lövéseiket, átlövőiknek maradt, szakvezető elmondta, sérült Jamali, alkotmányvédelmi hivatal, hivatal ellenőrzését, szövetségi parlamenti, politikai versenyben, pótlólagos eszközöket, szervezet egyebek, feltételezett vegyi, figyelmet arra, szervezet megsérti, magyarok többsége, alkotmányvédelmi, alkotmányvédelem, megállapításáért,
© 2013 TVN.HU Kft.