Belépés
Baán László: a hozzászólók 90 százaléka a Liget projekt folytatására kéri a fővárost
... Önkormányzat új vezetése azzal a céllal kezdeményezte VÉSZ módosítását, hogy három épület - az Új Nemzeti Galéria, a Magyar Innováció Háza és a Városligeti Színház - felépítését megakadályozza, noha ezeknek a kulturális intézményeknek a helyén több mint 100 éve épületek álltak vagy parkoló volt - idézte fel a miniszteri biztos.
Mint hozzátette, a VÉSZ módosítása előtt kötelez...
2020-07-09 10:31:55
Koronavírus - Növekedés.hu: nagyon jó hírek érkeztek a koronavírus elleni magyar szerről
... Miután a véráramba kerül, megjelenik a tüdőszövetben, sőt a tüdő ...
2020-07-09 10:21:30
Donald Trumpot rossz színben feltüntető könyvet írt az unokahúga
... három éve van hivatalban és dolgozik az amerikai nép érdekében, (Mary L. Trump) miért most szólal meg?".
Korábban Trump másik fivére, Robert S. Trump bírósághoz fordult, ho...
2020-07-08 07:05:08
Koronavírus - Kövér: indokolatlanok a felhatalmazási törvényt ért kritikák
...
A házelnök a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban kifejtette: még egy-két hónapot, de akár egy évet is várni kell, amíg elkészül a vakcina, és akkor talán ki lehet mondani, hogy véget ért a járvány. De számításba kell venni az elmúlt fél év tapasztalatai alapján, hogy a globalizációnak vannak nem várt, de logikus következményei, amelyek a jövőben is fenyegethetnek minket - jeg...
2020-07-07 19:02:24
A csók világnapja
... átlagos 20-ról 60-ra emelkedik a lélegzetvételek száma egy perc alatt. Ráadásul egy intenzív csókolózás közben 34 különböző arcizmot használunk, ez felér egy kimerítő edzéssel, amely megakadályozza a bőr öregedését. A csókolózás jótékony mellékhatása, hogy két perc alatt 15 kalóriát égethetünk el.

A csókolózásnak egészséges hatása lehet
A csókolózásnak a védőoltásh...
2020-07-06 15:26:27
Kampány indul az úgynevezett unokázós csalások kivédésére Pest megyében
...
A rendőrkapitányságon az idősebb korosztály képviselőinek és a sajtónak tartott tájékoztatón Latorovszky Gábor elmondta: a megye 13 rendőrkapitányságán indult el hétfőn egyszerre a "Bontsa a vonalat!" prevenciós kampány. Felidézte, hogy ennél a bűncselekménynél ismeretlenek hívnak fel időseket, és unokájukra vagy más szerettükre hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni tőlük. A mo...
2020-07-06 12:42:00
A K-vitaminról
... és a különböző alvadási faktorokban van meghatározó szerepe. Gondoskodik arról, hogy sérüléseknél a sebek ne vérezzenek túl sokáig, hanem a felszínen megalvadjon a vér, ezen kívül megakadályozza a belső vérzéseket.

A K-vitamin napi szükséglete
A napi szükséglet a testsúlytól függ. Napi adagként testsúlykilogrammonként 1 mikrogramm K-vitamin ajánlott. Általánosságba...
2020-07-02 19:09:19
Ránctalanító a konyhából
... A fehérje segít összehúzni a pórusokat, csökkenti a finom ráncokat és hidratál is.

Az almaecet segít helyreállítani a bőr PH-szintjét, megnyugtatja a pattanásos bőrt, megakadályozza az eltömődött pórusokat, hogy a bőr ne legyen túl száraz vagy túl zsíros.

Az olívaolaj egy nagyszerű természetes hidratáló, az antioxidánsok és a jó zsírok benne segítik csökkente...
2020-07-01 10:09:47
Méz és fahéj
... legrégebbi fűszer a földön. A fahéjban található illóolaj a mézben található hidrogén-peroxidot előállító enzimmel együtt a leghatékonyabb természetes mikróbaellenes hatóanyag, amely megakadályozza a baktériumok és gombák elszaporodását a szervezetben.

Összeállítottunk egy listát, hogy a fahéj-méz kombó milyen bajokra nagyon hatékony.

Rák kockázatának csökken...
2020-06-28 22:45:47
Krónikus gyulladások ellen
... hatással rendelkezik.

A boswellia olyan savakat tartalmaz, amelyek ellenőrzésük alatt tartják a gyulladást keltő citokineket. Tudományos kutatások szerint a boswellia megakadályozza az emlő rákos sejtjeinek növekedését, illetve a hasnyálmirigytumor növekedését is gátolja. A boswellia segíthet az ízületi gyulladás csökkentésében is.

Stephania tetrandra
Ez...
2020-06-28 22:40:34
1 2 3 ....................484 485 ..........726 727 ..........967 968 969 
Címkék: Baán László, Donald Trumpot, Nemzeti Galéria, Magyar Innováció Háza, Városligeti Színház, Mary, Korábban Trump, Robert, Latorovszky Gábor, koronavírus elleni, felhatalmazási törvényt, csók világnapja, úgynevezett unokázós, céllal kezdeményezte, kulturális intézményeknek, helyén több, miniszteri biztos, véráramba kerül, globalizációnak vannak, lélegzetvételek száma, perc alatt, intenzív csókolózás, kimerítő edzéssel, csókolózás jótékony, csókolózásnak egészséges, idősebb korosztály, sajtónak tartott, bűncselekménynél ismeretlenek, különböző alvadási, felszínen megalvadjon, belső vérzéseket, napi szükséglet, testsúlytól függ, fehérje segít, finom ráncokat, almaecet segít, pattanásos bőrt, eltömődött pórusokat, nagyszerű természetes, fahéjban található, mézben található, leghatékonyabb természetes, fahéj-méz kombó, boswellia olyan, gyulladást keltő, boswellia megakadályozza, emlő rákos, boswellia segíthet, ízületi gyulladás, bűncselekménynél, összeállítottunk, globalizációnak, lélegzetvételek,
© 2013 TVN.HU Kft.