Belépés
Úzvölgyi katonatemető - Kivizsgálást kér egy román jogvédő szervezet az úzvölgyi dossziét lezáró ügyész ellen
... bűncselekmények. Mint közölte: a közel 700 ilyen ügyből, amelyet 2014 és 2018 között vizsgált meg az ügyészség, csupán kilencből lett bírósági ügy, a többi esetben az ügyészek nem tartották megalapozottnak a panaszt.
A moinesti ügyészség az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) és a Magyar Polgári Párt (MPP), valamint a Mikó Imre Jogvédő Szolgálat feljelentése alapján vizsgálta meg 2...
2020-08-01 16:31:58
Szeviép-ügy - Új eljárásról döntött a Pécsi Ítélőtábla
... legfelsőbb bírói fórum dönti el, hogy megalapozott-e a Pécsi Ítélőtábla hatályon kívül helyezésről szóló döntése, vagy az ügyet harmadfokon érdemben el lehetett volna bírálni. Ha megalapozottnak találja a fellebbezéseket, az eljárás lefolytatására utasítja a Pécsi Ítélőtáblát.
A Szeviép-ügy másodfokú felmentő ítéletét követően Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal elnök...
2020-07-30 13:51:38
A Vatikán útmutatót közölt a kiskorúakkal szembeni visszaélési ügyek eljárásaihoz
... Kongregáció főtitkára a Vatican News hírportálnak. Hozzátette, hogy az ügyekkel kapcsolatos dokumentációt minden esetben meg kell őrizni, abban az esetben is, ha a püspök nem tartja megalapozottnak esetleges eljárás elindítását. Megjegyezte, hogy a különböző országok püspöki karai korábban már saját útmutatásokat bocsátottak ki a nemzeti jogszabályokhoz igazodva.
A dokumentum...
2020-07-16 16:43:05
Koronavírus - Helyreigazítási pert nyert az SZTE rektora a szeged.hu internetes portállal szemben
...
A még július 6-án, tárgyaláson kívül elbírált ügyben a táblabíróság megalapozottnak találta, hogy olyan tényállításokat fogalmazott meg a portál Rovó Lászlóról, amelyek valótlanok.
Az ítélet felidézte: a rektor még február 20-án körlevelet adott ki a koronavírus közösségi terjedésének feltételezhető helyszíneiről, amelyek között négy olaszországi tartomány is szerepelt....
2020-07-15 21:47:14
Hét év fegyházat kapott az ismerősét mellkason lövő dunakömlődi férfi
... emberölés bűntettének kísérlete, valamint lőfegyverrel és lősz...
2020-06-26 13:01:59
Uniós Bíróság: semmisek az Európai Bizottság magyar adók felfüggesztését elrendelő intézkedései
... kellően indokolt válasz volt a kialakult helyzetre. A döntést Magyarország megfellebbezte.
A luxembourgi székhelyű uniós bíróság csütörtökön kihirdetett mostani ítéletében megalapozottnak mondta ki Magyarországnak az uniós törvényszék ítéletével szemben benyújtott fellebbezését, ezért a korábbi ítéletet hatályon kívül helyezte.
Az indoklás szerint a megtámadott ítéletben...
2020-06-04 11:51:32
Illegális bevándorlás - Elvetette Matteo Salvini mentelmi jogának megvonását az illetékes parlamenti bizottság
... Fordulatot jelentett, hogy közvetlenül a bizottsági szavazás előtt a kormánypárti Élő Olaszország (IV) bejelentette, hogy tagjai nem vesznek részt a voksolásban, mert nem tartják megalapozottnak a Matteo Salvinivel szembeni eljárást. Az IV egyebek között arra hivatkozott, hogy az Open Arms feltartóztatása nem az akkori belügyminiszter kizárólagos döntése volt, hanem a kormány is t...
2020-05-26 13:52:19
Ganoderma gyógyhatásairól
... Kínában, amikor először ráleltek erre a gombára a hegyekben, akkor öregedést lassító hatása miatt vált ismertté. Sok legenda született a ganoderma gombáról, de a mai kor kutatásai megalapozottnak találták az ősi kínai megfigyeléseket. Ma már tudjuk, hogy a ganodermának magas antioxidáns tartalma van, élethosszabbító tulajdonságai vannak és stimulálja az agy neuronjait is.
...
2020-05-25 22:48:21
Koronavírus - Két százalékkal csökkent a brit GDP az első negyedévben
... hazai össztermék, és a második negyedév egészében 20 százalékos GDP-zuhanás is elképzelhető az idei első három hónaphoz mérve.
A ház szerint ez annak figyelembevételével is megalapozottnak tűnő várakozás, hogy ebben a hónapban már megkezdődött a korlátozások fokozatos enyhítése.
Egy másik nagy londoni elemzőház, a Capital Economics a statisztikai hivatal szerdai GDP-ada...
2020-05-13 10:07:51
Koronavírus - Matolcsy: a jegybank tartja az idei növekedési prognózisát
... mondta, hozzátéve: ilyen a turizmus és az ahhoz szorosan kötődő vendéglátás, vagy a kulturális ágazat, rendezvényszervezés, valamint a szállítás egy része.
A tények miatt megalapozottnak nevezte az optimizmust, ami reményeik szerint a hamarosan megjelenő első negyedéves GDP-ben is tükröződik majd.
Kitért arra, hogy a kiskereskedelmi forgalomban, a fogyasztásban az euroz...
2020-05-10 09:41:16
1 2 3 .............41 42 .......62 63 ......82 83 84 
Címkék: Pécsi Ítélőtábla, Uniós Bíróság, Európai Bizottság, Elvetette Matteo Salvini, Erdélyi Magyar Néppárt, Magyar Polgári Párt, Mikó Imre Jogvédő Szolgálat, Pécsi Ítélőtáblát, Senyei György, Országos Bírósági Hivatal, Vatican News, Rovó Lászlóról, Matteo Salvinivel, Open Arms, Capital Economics, román jogvédő, úzvölgyi dossziét, kiskorúakkal szembeni, ismerősét mellkason, illetékes parlamenti, első negyedévben, jegybank tartja, idei növekedési, többi esetben, moinesti ügyészség, ügyet harmadfokon, eljárás lefolytatására, ügyekkel kapcsolatos, különböző országok, nemzeti jogszabályokhoz, táblabíróság megalapozottnak, portál Rovó, ítélet felidézte, koronavírus közösségi, kialakult helyzetre, döntést Magyarország, luxembourgi székhelyű, uniós törvényszék, korábbi ítéletet, indoklás szerint, megtámadott ítéletben, bizottsági szavazás, akkori belügyminiszter, ganoderma gombáról, ganodermának magas, második negyedév, idei első, korlátozások fokozatos, másik nagy, statisztikai hivatal, ahhoz szorosan,
© 2013 TVN.HU Kft.