Belépés
Gyöngyöspatai iskolaügy - Horváth: a diákok hosszú távú előnyeit szolgáló megoldásra van szükség
... az önkormányzat és a tankerület pedig nem tud fizetni, és ha betartják a rájuk vonatkozó törvényeket, nem is fizethetnek - jegyezte meg.
Közölte: a peranyagot tanulmányozva megalapozottnak tűnik az az álláspont, amely szerint a bírósági eljárásban több olyan hiba történt, amely végül érdemben befolyásolta a döntést és annak kimenetelét.
Az indoklásban például szerepel, ...
2020-01-16 17:32:15
Az olasz kormánytöbbség halasztást kért Matteo Salvini mentelmi joga felfüggesztésében
... nyarán majdnem egy hétig várakozott kikötésre 177 migránssal a fedélzetén. Ez az ügy is eljutott a képviselőház mentelmi bizottságáig, amely azonban tavaly februárban nem tartotta megalapozottnak Matteo Salvini mandátumának megvonását. Ezt a döntést márciusban a szenátus is megerősítette, mivel akkor a szövetséges M5S Salvinit támogatta.
A mostani esetleges halasztás nem jel...
2020-01-09 15:30:42
A választási kampányban Salvini kész akár börtönbe vonulni a migránshajók megállításáért Sárközy Júlia, az MTI
... őrség Diciotti hajójával, amely 2018 nyarán majdnem egy hétig várakozott kikötésre 177 migránssal a fedélzetén. Ez az ügy is eljutott a mentelmi bizottságig, amely nem tartotta megalapozottnak Matteo Salvini mandátumának megszüntetését. Ezt a döntést 2019 márciusban a szenátus is megerősítette.
Különbséget most az M5S állásfoglalása jelent, mivel a párt vezetője, Luigi Di Mai...
2020-01-03 13:51:28
Illegális bevándorlás - Újabb eljárás indult Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter ellen
... 2018 nyarán majdnem egy hétig várakozott kikötésre 177 migránssal a fedélzetén. Ez az ügy eljutott a képviselőház mentelmi bizottságáig, amely azonban idén februárban nem tartotta megalapozottnak Matteo Salvini mandátumának megszüntetését. Ezt a döntést márciusban a szenátus is megerősítette.
November 27-én a miniszteri bíróság elvetette Sea-Eye német szervezet Alan Kurdi nev...
2019-12-18 10:00:59
Iszapömlés - Megkezdődött a másodfokú eljárás a Győri Ítélőtáblán
... tényállás szerint, mert a Győri Törvényszék a megismételt eljárásban nem indoklási kötelezettségének tett eleget, hanem új tényállást állapított meg, holott az előzőt a Győri Ítélőtábla megalapozottnak tekintette.
Pál Helga szerint a Győri Törvényszék félreértette feladatát, mert érdemi bizonyítás nélkül fogalmazott meg új tényállást. Hozzátette, míg a Veszprémi Törvényszék 1...
2019-12-05 18:03:07
Újabb ügyészség kezdeményezett eljárást Matteo Salvinivel szemben a kikötők lezárása miatt
... Diciotti hajója miatt, amely 2018 nyarán majdnem egy hétig várakozott 177 migránssal. Ez az ügy eljutott a parlament mentelmi bizottságáig, amely azonban idén februárban nem tartotta megalapozottnak Matteo Salvini szenátori mandátumának megszüntetését, és ezt a döntést márciusban a felsőház is megerősítette.
A miniszteri bíróság most szerdán elvetette az Alan Kurdi, a német ...
2019-11-29 19:39:36
Hat év börtönre ítélték a befektetési arany ígéretével csaló férfit
... vádlottal szembeni vagyonelkobzás összegét azonban a korábbi 18 millióról 23 milli...
2019-11-20 12:21:31
Fenyő-gyilkosság - A Fővárosi Ítélőtábla elrendelte, hogy perújításban vizsgálhatják Portik Tamás felbujtói sze
...
A Fővárosi Ítélőtábla keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a táblabíróság megalapozottnak találta a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség perújítási indítványát, és az iratokat megküldte a Fővárosi Törvényszéknek az eljárás lefolytatásához.
A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség augusztus végén jelentette be, hogy perújítási indítvánnyal fordult a Fővárosi Í...
2019-10-29 18:05:30
A svéd kormány dokumentumokért fordul Moszkvához a Wallenberg-ügyben
... igényelt dokumentumokban mások személyi adatai is szerepelnek, ezek pedig a törvény értelmében nem oszthatók meg a Wallenberg-hozzátartozókkal. Az érvelést a fellebbviteli bíróság is megalapozottnak találta.
Az FSZB azzal érvelt, hogy szerinte "Wallenberg (Joachim von) Ribbentrop (német külügyminiszter) felderítői rezidentúrájának vezetője volt Magyarországon, és ennek a szol...
2019-10-17 18:22:19
Katalán válság - A volt katalán elnök felháborítónak nevezte a spanyol legfelsőbb bíróság hétfői döntését
... két éve önkéntes száműzetésben ott élő függetlenségi politikust. A belga bíróság akkor a kérelem szabálytalanságára hivatkozott, míg a német bíróság a vádpontok közül nem látta megalapozottnak a lázadás bűncselekményét, és csak hűtlen kezelés miatt adta volna át a politikust a spanyol hatóságoknak.
Katalónia vezetése a 2017. október eleji, spanyol alkotmányellenes névszavazás...
2019-10-14 18:52:17
1 2 3 ............40 41 ......61 62 ......80 81 82 
Címkék: Matteo Salvini, Sárközy Júlia, Győri Ítélőtáblán, Matteo Salvinivel, Fővárosi Ítélőtábla, Portik Tamás, Luigi Di Mai, Alan Kurdi, Győri Törvényszék, Győri Ítélőtábla, Veszprémi Törvényszék, Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség, Fővárosi Törvényszéknek, Fővárosi, diákok hosszú, olasz kormánytöbbség, választási kampányban, migránshajók megállításáért, másodfokú eljárás, kikötők lezárása, befektetési arany, svéd kormány, volt katalán, spanyol legfelsőbb, tankerület pedig, rájuk vonatkozó, peranyagot tanulmányozva, bírósági eljárásban, indoklásban például, hétig várakozott, képviselőház mentelmi, döntést márciusban, mostani esetleges, mentelmi bizottságig, döntést 2019, párt vezetője, miniszteri bíróság, megismételt eljárásban, parlament mentelmi, táblabíróság megalapozottnak, iratokat megküldte, eljárás lefolytatásához, törvény értelmében, fellebbviteli bíróság, belga bíróság, német bíróság, vádpontok közül, lázadás bűncselekményét, spanyol hatóságoknak, hozzátartozókkal, rezidentúrájának,
© 2013 TVN.HU Kft.