Belépés
Vajon tényleg olyan szép ahogy mondják?
... ahelyett, hogy magába szállna, megint másra mutogat. EU így, EU úgy ! Miért ? Simicska, Mészáros és új felesége, az összes fideszes vezető mérhetetlen gazdagodása, a lehetetlen törvények megalkotása rendjén van? A rengeteg EU-s pénz tényleg oda került ahol szükség volt rá ? Aki szóvá teszi, azonnal bolsilibsivé van nyilvánítva, hova tovább magyar ellenes!
Tényleg minden rendb...
2022-11-18 23:44:22
Népszámlálás
... politikai és egyéb célokra és visszaélésekre is alkalmasak lehetnek. Például marketing célok, fogyasztási szokások felmérése, profil alkotás, különböző hitel és fedezeti konstrukciók megalkotása. Ezeken felül alapot adhatnak bűncselekmények elkövetésére és koncepciós eljárások indítására.
Ezek megtörténte esetén Önt személyes felelősség terheli.
Tekintettel arra, hogy h...
2022-10-03 07:26:53
Sütőtök tökmag gyógyhatásairól
... felhasználásában és a zsírok energiává való átalakításában; a proteinszintézisben, hogy az összes szövetet és sejtet növessze és javítsa.

Vas: A vas főfunkciója a hemoglobin megalkotása, amely a vörösvérsejtek nélkülözhetetlen összetevője. A vörösvérsejtek nagyon fontosak, mivel oxigént szállítanak a test minden sejtjének. A test összes sejtjének szüksége van oxigénre a...
2022-06-17 18:25:20
Földönkívűli
... világ
leggazdagabb emberévé válhatott.

Lovász Lászlót és Bélády Lászlót a szoftverfejlesztés, Gróf Andrást a mikro
processzorok illetve a személyi számítógépek megalkotása miatt tartják az
informatikai forradalom legnagyobb alakjainak.

Lánczos Kornél kiváló elméleti fizikus és matematikus Einstein munkatársa volt,
akinek azt írta a rela...
2021-08-25 12:59:26
Amikor Enrico Fermi Nobel-díjas atomfizikust megkérdezték
... hogy a világ leggazdagabb emberévé válhatott.
Lovász Lászlót és Bélády Lászlót a szoftverfejlesztés,
Gróf Andrást a mikroprocesszorok illetve a személyi számítógépek megalkotása miatt tartják az informatikai forradalom legnagyobb alakjainak.
Lánczos Kornél kiváló elméleti fizikus és matematikus Einstein munkatársa volt, akinek azt írta a relativitáselmé...
2021-05-26 18:06:53
Üzenet az ellenzéknek!
... variálható nemi szerepek és családmodellek, a kulturális örökség fenntartása iránti kötelességet inkább muzeológusi feladatnak tekintő politika. S a cél nem csupán mindennek kigondolása, megalkotása, bevezetése és jogi kötelezettséggé változtatása a saját országaikban, de cél ennek általánossá tétele is az Európai Unió minden országában, ideértve a magunkfajta vonakodókét is....
2021-05-04 22:00:57
Önismereti bakik
... tudósoknak, az orvosoknak és a pszichológusoknak is komoly fejtörést okozott. Sokan és sokféle megközelítési módot találtak ki erre. Az egyik legősibb és a legegyszerűbb módszer a típustanok megalkotása volt, ami már a jó öreg görög orvosnak, Hippokratésznek is bevált.

A személyiségtipológiák lényege, hogy az embereket valamilyen testi vagy viselkedésbeli sajátosságaik,...
2020-12-15 13:35:24
Nézd meg és büszke leszel, hogy magyar vagy!
... a filmen 2 éven keresztül, programozóktól történészekig. Már első 12,5 perces filmjükkel, a Budai Vár történetének bemutatásával is egy látványos, a turisták számára is érdekes film megalkotása volt a céljuk. Ennek pozitív volt a fogadtatása, viszont csak a Budai Várban volt értelme vetíteni, így jött az ötlet a folytatásra. A teljes magyar történelem feldolgozása már komolyabb fe...
2020-11-20 19:30:21
Fogyókúra
... kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szacharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túrós csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.
VASÁRNAP:
Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag friss levegő, sűr...
2020-10-17 13:13:59
Holtan találtak egy katolikus fiatalt Nicaraguában
Újra fellángolt az erőszak.
........
A 17 éves fiatal zenész, Bryan José Coronado Zeledon holttestére szeptember 19-én, szombaton találtak rá a Río Grande de Matagalpa folyó partján.
,,A városunkból, Matagalpából származó fiatalember, Bryan José ...
2020-09-22 17:27:25
1 2 3 ..................112 113 .........168 169 ........223 224 225 
Címkék: Amikor Enrico Fermi Nobel-díjas, Lovász Lászlót, Bélády Lászlót, Gróf Andrást, Lánczos Kornél, Európai Unió, Budai Vár, Budai Várban, Bryan José Coronado Zeledon, Bryan José, katolikus fiatalt, összes fideszes, lehetetlen törvények, rengeteg EU-s, zsírok energiává, összes szövetet, hemoglobin megalkotása, vörösvérsejtek nélkülözhetetlen, vörösvérsejtek nagyon, test minden, test összes, személyi számítógépek, világ leggazdagabb, mikroprocesszorok illetve, informatikai forradalom, kulturális örökség, saját országaikban, magunkfajta vonakodókét, egyik legősibb, legegyszerűbb módszer, típustanok megalkotása, embereket valamilyen, turisták számára, teljes magyar, teljes kockasajt, felhasználásában, nélkülözhetetlen, bűncselekmények, hippokratésznek, relativitáselmé, kötelezettséggé, gyógyhatásairól, fagylalttölcsér, családmodellek, vörösvérsejtek, visszaélésekre, programozóktól, viselkedésbeli, átalakításában, sajátosságaik, nyomelemekkel, megközelítési, kiküszöbölése, történészekig, legegyszerűbb,
© 2013 TVN.HU Kft.