Belépés
Premier League - Játékos-edző irányítja a Swansea Cityt szombaton
... stábját, de az utódot egyelőre nem találták meg, ezért kénytelenek voltak átmeneti megoldáshoz folyamodni.
A klub honlapjának csütörtöki közleménye szerint a csapat irányításával az új szakvezető kinevezéséig megbízott Britton munkáját az U23-as keret edzői segítik.
Britton 2002-ben érkezett a West Ham Unitedtől, azóta több mint ötszáz meccset játszott a Swansea színeibe...
2017-12-21 16:03:08
Magyarország-Costa Rica - Győzelemmel zárta az évet a válogatott
...
Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány együttese a 36. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját Nikolics Nemanja, az MLS gólkirálya révén. A szakvezető egy-egy győzelemmel és vereséggel zárta a kapitányi időszakát.
A magyarok három mérkőzést nyertek meg és hatot vesztettek el a 2017-es évben, és nem jutottak ki a jövő nyári, oroszországi világbajnokságra.
...
2017-11-14 22:44:18
Magyar-Costa Rica-i - Szélesi jobb mentalitást vár a játékosoktól
... lehet pontatlanabbul játszani, de csúszni-mászni kell a sikerért. Hozzátette, reméli, hogy "minden játékosnál van tükör és bele tud nézni anélkül, hogy összetörne".
A megbízott szakvezető arról is beszámolt, hogy Dzsudzsák Balázs csapatkapitány térdsérülés miatt nem léphet pályára Costa Rica ellen, így Kádár Tamás viseli majd a kapitányi karszalagot.
"Costa Rica világbaj...
2017-11-13 17:13:47
Magyar-luxemburgi - Szélesi: Leekens megfigyelőként van jelen
...
"Tapasztalatot gyűjt, megfigyelőként van jelen" - mondta a telki edzőközpontban hétfőn tartott sajtótájékoztatón a belga szakemberről a megbízott szakvezető. "Jó néhány órát töltöttünk együtt. Leekens elvárása, hogy avassam be mindenbe, illetve szeretne megismerkedni a játékosokkal, jó néhánnyal már leült beszélgetni" - tette hozzá.
Szélesi elárulta, nagy megtiszteltetés...
2017-11-06 17:14:26
Magyar labdarúgó-válogatott - Csányi: Storck körül elfogyott a levegő
... eredményeit.
Csányi úgy fogalmazott, az utóbbi időszak eredményei ismeretében egyetért német szakember távozásával, de az szerinte tény, hogy "az elmúlt évtizedek legsikeresebb szakvezetője volt". Kiemelte: az ő irányításával vb-nyolcaddöntős volt az U20-as válogatott, Eb-n szerepelt az U17-es és a felnőtt válogatott, utóbbi a világranglistán 18. helyig jutott a vezetésével,...
2017-10-17 20:37:11
Közös felkészülést tervez és ötszámos edzőkre is számít Martinek János
... sportági szövetség, hogy a férfi és a női válogatott élére külön szakembert nevez ki.
A felnőtt férfi- és női válogatottnak 2009-től mostanáig egy személyben Pálvölgyi Miklós volt a szakvezetője. Múlt pénteken Martinek mellett női kapitánynak Kállai Ákost nevezték ki.
A versenyzőként kétszeres olimpiai-, négyszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok, 51 éves Martinek besz...
2017-01-23 11:03:31
Xavi Sabaté marad a férfi kézilabda-válogatott kapitánya a vb végéig
... a klub, mind a szövetség vezetőivel, és tisztáztuk, hogy el fogom tudni választani a két munkát egymástól, mindig száz százalékosan arra koncentrálva, amelyik éppen időszerű."
A szakvezető hozzátette: a vb-kvalifikáció rendkívül fontos volt a magyar kézilabda jövője miatt, és a világbajnoki reményekkel, esélyekkel kapcsolatban derűlátó, de érthetően óvatos.
"Sok olyan gá...
2016-08-25 17:59:03
Szövetségi kapitány kerül a vívóválogatott élére
... egy-egy vezetőedző volt.
A szövetség...
2014-09-20 15:55:09
48 éves korában elhunyt Karl Erik Böhn
Vasárnapra virradóra a tonsbergi kórházban hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 49. évében elhunyt Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott leukémiával kezelt szövetségi kapitánya.
48 éves korában elhunyt Karl Erik Böhn (Fotó: Mirkó István)
...
A norvég szakembernél f...
2014-02-02 23:51:57
Németh András elismerte, hogy tárgyal a női kézilabda kapitányi posztról
...
A 60 esztendős szakvezető - akinek jelenleg nincs csapata - a Digisport Reggeli Start című pénteki műsorában elmondta: megkeresték és tárgyal az MKSZ-szel a kapitányi posztról. Elárulta: a feltételeinek része többek között tízhetes közös válogatott munka és legalább a 2016-os riói olimpiáig tartó program és megbízás. Ahogy fogalmazott, szerinte a magyar női kézilabda van olya...
2014-01-31 11:32:46
1 2 
Címkék: Premier League, Swansea Cityt, Magyarország-Costa Rica, Magyar-Costa Rica-i, Martinek János, Xavi Sabaté, Karl Erik Böhn, Németh András, West Ham Unitedtől, Szélesi Zoltán, Nikolics Nemanja, Dzsudzsák Balázs, Costa Rica, Kádár Tamás, Pálvölgyi Miklós, Kállai Ákost, Mirkó István, Digisport Reggeli Start, vívóválogatott élére, utódot egyelőre, klub honlapjának, csapat irányításával, találkozó egyetlen, szakvezető egy-egy, kapitányi időszakát, magyarok három, 2017-es évben, jövő nyári, megbízott szakvezető, kapitányi karszalagot, telki edzőközpontban, belga szakemberről, utóbbi időszak, szerinte tény, elmúlt évtizedek, felnőtt válogatott, felnőtt férfi-, személyben Pálvölgyi, versenyzőként kétszeres, szövetség vezetőivel, szakvezető hozzátette, vb-kvalifikáció rendkívül, magyar kézilabda, világbajnoki reményekkel, tonsbergi kórházban, norvég szakembernél, kapitányi posztról, feltételeinek része, 2016-os riói, világbajnokságra, megtiszteltetés, világranglistán, vívóválogatott, megfigyelőként,
© 2013 TVN.HU Kft.