Belépés
Brexit - Downing Street: megtartják kedden a parlamenti szavazást a Brexit-megállapodásról, médiaértesülések sz
...
A londoni kormányfői hivatal szóvivője hozzátette: Theresa May miniszterelnök a hétvégén az Európai Unió vezetőivel tartott telefonos megbeszéléseket, és erről hétfőn konferenciahívásban számolt be kabinetje tagjainak.
A konferenciahívásról már a szóvivői tájékoztató előtt hírek terjedtek el a brit médiában, azzal a feltételezéssel, hogy May a szavazás elhalasztását közl...
2018-12-10 14:12:07
Amerikai importvámok - Berlin nem kifogásolja a német autógyártó cégek vezetőinek egyeztetését Donald Trumppal
... egyeztetéseket. Hozzátette: örömteli, hogy a cégvezetők jó hangulatú megbeszélést folytattak Donald Trumppal, és személyesen ismertethették vele terveiket.
Ugyanakkor ezeket a megbeszéléseket szigorúan el kell választani a politikai szintű tárgyalásoktól - emelte ki a helyettes kormányszóvivő, rámutatva, hogy a brüsszeli bizottság továbbra is tárgyal Washingtonnal "a transzat...
2018-12-05 20:42:22
Brexit - Bank of England-kormányzó: kikötői felfordulással és meredek élelmiszerdrágulással járhat a rendezetle
... elmondta: a Bank of England szakértői ellátogattak a fő nagy-britanniai kikötőkbe és közvetlenül a kikötői hatóságokkal, valamint a magánszektorbeli logisztikai cégekkel tartottak megbeszéléseket e kérdésről, így közvetlen információik vannak a kikötők felkészültségéről.
Ugyanezekkel az érvekkel hívták fel a figyelmet a megállapodás nélküli Brexit kockázataira nagy londoni el...
2018-12-04 16:02:06
Horvát kormányfő: a magyar miniszterelnök látogatása fontos szerepet játszik a két ország kapcsolatának előmozd
... hanem abból a szempontból is, hogy a két éve tartó tárgyalások közte és Orbán Viktor között gyakorlatilag beértek, ez a találkozó annak a gyümölcse, és számos kérdésben kell még megbeszéléseket folytatniuk.
A kormányfő ezzel kapcsolatbanhangsúlyozta,hogy 2 milliárd euróra rúg a két ország közötti kétoldalú külkereskedelmi forgalom, valamint megemlítette, hogy 600 ezer magyar ...
2018-12-03 17:56:23
Donald Trump lemondta a G20-csúcson tervezett találkozóját Vlagyimir Putyin orosz elnökkel
... orosz elnökkel az Ukrajnával való konfliktus rendezése után.
A Fehér Ház kertjében az elnök nem sokkal korábban újságíróknak még azt mondta: "nagyon kedvező a pillanat", hogy megbeszéléseket folytasson az orosz elnökkel. "Valószínűleg találkozom Putyin elnökkel. Gondoltam rá, hogy lemondom, de végül ezt nem tettük meg" - fogalmazott. Hozzátette azonban: a repülőgépen áttekin...
2018-11-29 23:17:03
Magyar Levente magyar és ukrán projektek magvalósításáról tárgyalt Kijevben
...
Az államtitkár megbeszéléseket folytatott Vaszil Bodnar ukrán külügyminiszter-helyettessel, Volodmir Kisztyion miniszterelnök-helyettessel, Viktor Dovhany infrastrukturális miniszterhelyettessel, valamint Szlavomir Novakkal, az Ukravtodor állami útfenntartó vállalat igazgatójával.
"Több olyan közös projekt is tárgyalás alatt áll, amelyek közelebb hozhatják majd az ukráno...
2018-11-26 23:43:45
Brexit - Európai Bizottság: jelentős előrelépés történt a Juncker-May találkozón, a munka folytatódik
... elérni, a munka folytatódik", ami elemzők szerint azt jelenti, hogy az áttörésre még várni kell.
Theresa May bejelentette, szombaton visszatér a belga fővárosba, hogy "további megbeszéléseket folytasson, többek között Junckerrel arról, miként zárhatják le a folyamatot olyan módon, amely minden fél érdekeinek megfelel".
"Van még néhány kérdés, amelyet rendezni kell, azonb...
2018-11-21 21:53:09
Hasogdzsi-ügy - Török főügyészség: az újságírót megfojtották, mihelyt belépett a szaúdi főkonzulátusra
...
Mint írták: Hasogdzsi holttestét - szintén az előre kitervelt módon - a gyilkosságot követően feldarabolták, majd megsemmisítették.
A főügyészség azután adott ki közleményt, hogy a Hasogdzsi-ügyet illetően eljáró szaúdi főügyész, Szaúd bin Abdallah al-Muadzsib szerdán háromnapos isztambuli tartózkodása végére ért.
A szaúdi főügyész ez idő alatt megbeszéléséket folyt...
2018-10-31 17:22:39
CEU: ha nincs megoldás decemberig, az új hallgatók Bécsben kezdenek
... hogy múlt héten volt egy találkozója az intézmény vezetőségének több magyar tisztségviselővel, de nem sikerült kielégítő eredményeket elérniük. A CEU szívesen fogadná a további megbeszéléseket, ugyanakkor azt szeretnék, ha Magyarországon működő amerikai intézményként elismernék akadémiai szabadságukat.
Szavai szerint az amerikai kongresszus számára is fontos lenne, hogy megma...
2018-10-25 16:21:57
Nemzetközi Bíróság: Chile nem kötelezhető tárgyalásra az önálló bolíviai tengeri kijárat létesítéséről
... elutasították, de hangsúlyozták, ez nem azt jelenti, hogy a szembenálló feleknek nem kellene tárgyalniuk a rendezésről "a jószomszédság szellemében".
Santiago jelezte, hogy kész megbeszéléseket kezdeni, de egyúttal leszögezte, hogy senki nem kötelezheti erre, a határokat ugyanis szerződés rögzítette 1904-ben.
Az ítélet végleges, fellebbezésnek helye nincs.
Chile hoz...
2018-10-01 18:33:51
1 2 3 .................56 57 .........85 86 ........112 113 114 
Címkék: Downing Street, Donald Trumppal, Donald Trump, Vlagyimir Putyin, Magyar Levente, Európai Bizottság, Nemzetközi Bíróság, Theresa May, Európai Unió, Orbán Viktor, Fehér Ház, Vaszil Bodnar, Volodmir Kisztyion, Viktor Dovhany, Szlavomir Novakkal, parlamenti szavazást, német autógyártó, magyar miniszterelnök, munka folytatódik, újságírót megfojtották, szaúdi főkonzulátusra, önálló bolíviai, londoni kormányfői, szóvivői tájékoztató, brit médiában, szavazás elhalasztását, megbeszéléseket szigorúan, politikai szintű, helyettes kormányszóvivő, brüsszeli bizottság, kikötői hatóságokkal, magánszektorbeli logisztikai, kikötők felkészültségéről, érvekkel hívták, megállapodás nélküli, találkozó annak, kormányfő ezzel, orosz elnökkel, repülőgépen áttekin, államtitkár megbeszéléseket, belga fővárosba, folyamatot olyan, előre kitervelt, gyilkosságot követően, főügyészség azután, szaúdi főügyész, intézmény vezetőségének, további megbeszéléseket, amerikai kongresszus, szembenálló feleknek, jószomszédság szellemében,
© 2013 TVN.HU Kft.