Belépés
Brexit - Elutasította a londoni alsóház a kilépés feltételeiről szóló megállapodást
... vezető képviselőivel annak megállapítására, hogy mire lenne szükség a Brexit-megállapodás alsóházi elfogadtatásának biztosításához.
A kormány konstruktív módon áll majd hozzá e megbeszélésekhez, de tekintettel az ügy sürgető mivoltára, olyan megoldási javaslatokra kell összpontosítani, amelyek tárgyalásra alkalmasak, és megfelelő támogatottságuk van a házban.
Ha sikerül ...
2019-01-15 22:53:10
EU-keleti partnerség - Tajani: világos politikai elképzelésre van szükség a keleti partnerségi együttműködés jö
...
Az eddigi előrelépések és az elért célok kiváló alapot nyújtanak a csúcstalálkozón folytatott megbeszélésekhez, és arra is bátorítanak, hogy az unió nagyratörő elképzeléseket fogalmazzon meg a jövőbeli együttműködésre - mondta a parlamenti elnök.
Kiemelte: biztosítani kell, hogy a közösen kitűzött célok gyakorlati eredményekké váljanak úgy az EU-ban, mint minden keleti p...
2017-11-24 12:21:54
Erdogan: szóba nem jöhet a török hadsereg kivonása Ciprusról
... biztatók, de gyors megoldásra nem szabad számítani.
A külügyminiszterek legközelebb akkor találkoznak, ha a szakértők elkészítették jelentésüket. Azon tanácskozáson a mostani megbeszélésekhez hasonlóan, az ENSZ, a ciprusi török és görög közösségeket képviselő tárgyalók, az Európai Unió küldöttsége, továbbá a görög, a török és a brit külügyminiszterek vesznek majd részt.
...
2017-01-13 14:34:02
Abbász visszavonta brüsszeli kútmérgezési vádjait
... megfeneklettek, és azóta a palesztinok a nemzetközi diplomáciai szervezetektől remélik helyzetük megváltoztatását, miközben Jeruzsálem továbbra is ragaszkodik a közvetlen kétoldalú megbeszélésekhez.
Az uniós tagországok külügyminiszterei hétfőn támogatásukról biztosították azt a francia kezdeményezést, amelynek értelmében nemzetközi konferenciát hívnak össze a megakadt izrael...
2016-06-25 14:01:49
Netanjahu elutasította Abbász brüsszeli vádját
... megfeneklettek, és azóta a palesztinok a nemzetközi diplomáciai szervezetektől remélik helyzetük megváltoztatását, miközben Jeruzsálem továbbra is ragaszkodik a közvetlen kétoldalú megbeszélésekhez.
Az uniós tagországok külügyminiszterei hétfőn támogatásukról biztosították azt a francia kezdeményezést, amelynek értelmében nemzetközi konferenciát hívnak össze a megszakadt izr...
2016-06-23 21:54:15
a ruhád színe!
... szinte bármilyen testalkattal, árnyalattal kombinálható. Egyszerre elegáns és formális, miközben még karcsúsít is! Ez a szín szakértők szerint erőt és hatalmat sugároz, így üzleti megbeszélésekhez, tárgyalásokhoz kiváló lehet. A fekete azonban a szomorúság és a gyász színe is egyben, illetve alkalmanként agresszióra utalhat.

A fehéret

gyakran kötik össze a...
2016-01-24 08:25:16
Egyre nagyobb a feszültség - elérkezett az összeomlás pillan
... csütörtöki igen határozott német "nem" után Angela Merkel kancellár hivatala enyhített a hangnemen, mondván a görög kérelem "nem elegendő", de mindenképpen jó kiindulópont a további megbeszélésekhez. A vélemények tengeréből mégis elég vegyes kép rajzolódik ki. Az idő sürget, a görög hitelprogram meghosszabbítás hiján a hónap végén kifut és hamar finanszírozási forrás nélkül maradh...
2015-02-20 20:00:32
Görög adósság - Újabb pénzügyminiszteri tanácskozásra lehet szükség
... megbeszélések sikeres lezárása Görögországgal, minden más puszta spekuláció.
Valdis Dombrovskis, a brüsszeli tesület euróért felelős alelnöke rámutatott: Brüsszel konstruktívan áll a megbeszélésekhez. Úgy vélte ugyanakkor, hogy a legkézenfekvőbb a jelenlegi reformprogram meghosszabbítása lenne, legfeljebb féléves időtávra.
Az eurózóna pénzügyminisztereinek délután kezdőd...
2015-02-16 16:32:55
Ukrán konfliktus - Lavrov: újabb orosz humanitárius segélyszállítmányt készítenek elő
... Oroszország - képviselőinek tanácskozásán, illetve az Ukrajna, az Egyesült Államok és az Európai Unió, valamint Oroszország képviselőinek részvételével korábban Genfben tartott megbeszélésekhez hasonló formátumban is készen állnak az ukrán válság rendezését célzó tárgyalásokra.
Párizsban egy, az orosz-ukrán megbékélést szolgáló csúcstalálkozót szorgalmaznak. A francia diplom...
2014-08-25 14:13:57
Német-amerikai kémbotrány - Megerősítik a német kémelhárítást
... további óvintézkedéseket tesznek.
Például Urusula von der Leyen védelmi miniszter az NSA-ügyek óta lehallgatás elleni titkosító szoftverrel felszerelt mobilt használ a fontosabb megbeszélésekhez, és előfordul, hogy egy katonatiszt beosztottjával elküld egy ilyen készüléket ahhoz, akivel beszélni akar, és csak akkor hívja fel, amikor már a vonal mindkét végén rendelkezésre áll...
2014-07-20 13:44:11
1 2 
Címkék: Európai Unió, Angela Merkel, Valdis Dombrovskis, Egyesült Államok, Például Urusula, londoni alsóház, kilépés feltételeiről, keleti partnerségi, török hadsereg, ruhád színe, összeomlás pillan, német kémelhárítást, kormány konstruktív, eddigi előrelépések, elért célok, csúcstalálkozón folytatott, unió nagyratörő, jövőbeli együttműködésre, parlamenti elnök, közösen kitűzött, külügyminiszterek legközelebb, szakértők elkészítették, mostani megbeszélésekhez, ciprusi török, brit külügyminiszterek, nemzetközi diplomáciai, közvetlen kétoldalú, uniós tagországok, francia kezdeményezést, megakadt izrael, szín szakértők, fekete azonban, gyász színe, görög kérelem, további megbeszélésekhez, vélemények tengeréből, görög hitelprogram, hónap végén, brüsszeli tesület, jelenlegi reformprogram, ukrán válság, orosz-ukrán megbékélést, francia diplom, fontosabb megbeszélésekhez, katonatiszt beosztottjával, ilyen készüléket, vonal mindkét, óvintézkedéseket, megbeszélésekhez, elfogadtatásának, meghosszabbítása,
© 2013 TVN.HU Kft.