Belépés
A gomba egészségügyi előnyei
... van értékes antioxidánsokkal, melyeknek kiemelt szerepe van a káros hatású szabad gyökök elpusztításában és azok elleni védelemben.

A szabad gyökök elszaporodása rákos megbetegedéseket is okozhat, de mivel a gombában lévő antioxidánsok eredményesen pusztítják el ezeket, így csökkenthet ennek a súlyos betegség kialakulásának a kockázata.

Amennyiben megkedveljü...
2021-02-20 22:08:12
Évközi 4. vasárnap 01.31
... orvostudomány, mint napjainkban. Az ismeretlen, lelki természetű betegségeket a gonosz megnyilvánulásaként értékeltek és a bűnösség jeleként tekintettek. Ha napjainkban a pszichés megbetegedéseket nem is tekintjük az ördögtől való megszállottságnak, mégis sokszor azt érezzük, hogy negatív, megosztó, gonosz lelkek vesznek minket körül, akik hazugságaikkal, az igazság meghamisításáv...
2021-01-31 10:10:43
Oltás utáni tapasztalatok ......
... hogy a kórházi kezelésből hazatérő vagy koronavírus-fertőzöttségre utaló tünetekkel küzdő bentlakókat megfelelően elkülönítsék, így tavasszal és ősszel is megelőzhették a tömeges megbetegedéseket.
................

Bővebben https://www.magyarkurir....
2021-01-22 09:40:30
A BÓR szerepe a rák megelőzésében
Egy elhanyagolt nyomelem a rák megelőzéséért és a csontok egészségéért: bór

Mindenki szeretné megelőzni a daganatos megbetegedéseket. Természetesen más betegséget is, mint például a cukorbetegséget, a demenciát vagy éppen az ízületi gyulladást. A legújabb kutatások szerint egy kevéssé ismert nyomelem, a bór nagyon hatékony lehet a rák megelőzésében és a csontok egészségé...
2020-11-28 22:23:58
Harcoljunk a vírusok ellen
... jótékony baktériumokat nem károsítja, mivel az oldat felszívódása a vékonybélben történik.
Az ezüstkolloid tehát, a leghatékonyabb betegségmegelőző anyag, illetve a már kialakult megbetegedéseket is sokkal gyorsabban gyógyítja meg, mint más antibakteriális szer.
A fertőzéses, gyulladásos betegségek közül a nátha, az influenza, a tüdőgyulladás esetében kifejezetten hatéko...
2020-10-13 23:33:18
A bodza jótékony hatásai
... ismertek. Vírusos fertőzések, mint pl. a megfázás, a meghűlés, az influenza, vagy herpesz esetén segítségünkre lehet a fekete bodza. A bodza kimondottan hatékony a légzőszervi megbetegedéseket okozó virális fertőzésekkel szemben. A bodza serkenti szervezetünk védekező rendszerét.

Különösen egészséges a fekete bodza bogyója, amelyet a népi gyógyászat elsősorban méregtele...
2020-10-13 21:07:19
A gondolkodás javítása egyszerűen
... aktiválja és nagyon jól karbantartja. A rendszeres testmozgás megnöveli a vér áramlását az egész testben, így az agyban is. A vérerek szűkülése okozhat agyi katasztrófát és agyi megbetegedéseket, de aki rendszeresen mozog, biztos lehet benne, hogy az agyi vérellátása is fokozódik, ami ép elmét és jó szellemi képességeket képes biztosítani. Az aerob testmozgás például a hosszú távú...
2020-10-10 23:31:47
Az egészség titkai azoktól, akik sosem betegek
... érdekében az aerobic mozgásformák a leghatékonyabbak, hiszen gyorsítja a szívritmust, amely által több tápanyagban gazdag vér áramlik át a szervezetén. Emellett segíti a gyulladásos megbetegedéseket és ezáltal gyengébb immunrendszert okozó molekulák számának csökkentését.

Tanulmányok igazolják, hogy a rendszeres testmozgás csökkenti az olyan megbetegedések kialakulásán...
2020-10-07 00:47:57
Járványok a történelemben - - TBC /tuberkulózis
... jelentés szerint[3] a mycobacterium bovis, a mycobacterium africanum, a mycobacterium canetti és a mycobacterium microti ugyancsak okozhat tuberkulózist, de ezek ritkábban okoznak megbetegedéseket. A szarvasmarha-tbc pl. emésztőrendszeri fertőzésben nyilvánul meg, mert ez az elsődleges behatolási kapuja.
A tuberkulózis a történelem során az egyik legtöbb halálesetet okozó bet...
2020-09-30 18:46:50
A napsárga pitypang gyógyhatásairól
... édesítőszerként is használhatjuk, ha mézet készítünk belőle.

Kutatások igazolják, hogy a pitypang nagyon magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik, így akár még a rákos megbetegedéseket is kivédhetjük a gyógynövény segítségével. Hiszen a benne lévő antioxidánsok nagyon jó szabadgyök-fogók, illetve az oxidatív stressz szintjét is csökkentik.

A pitypang védelme...
2020-09-24 20:52:45
1 2 3 ..............49 50 .......73 74 .......97 98 99 
Címkék: gomba egészségügyi, vírusok ellen, bodza jótékony, gondolkodás javítása, egészség titkai, napsárga pitypang, káros hatású, szabad gyökök, gombában lévő, súlyos betegség, bűnösség jeleként, pszichés megbetegedéseket, ördögtől való, igazság meghamisításáv, kórházi kezelésből, tömeges megbetegedéseket, elhanyagolt nyomelem, csontok egészségéért, daganatos megbetegedéseket, demenciát vagy, ízületi gyulladást, legújabb kutatások, kevéssé ismert, csontok egészségé, oldat felszívódása, vékonybélben történik, ezüstkolloid tehát, leghatékonyabb betegségmegelőző, tüdőgyulladás esetében, fekete bodza, bodza kimondottan, légzőszervi megbetegedéseket, bodza serkenti, népi gyógyászat, rendszeres testmozgás, egész testben, vérerek szűkülése, agyi vérellátása, aerob testmozgás, hosszú távú, aerobic mozgásformák, gyulladásos megbetegedéseket, olyan megbetegedések, mycobacterium bovis, mycobacterium africanum, mycobacterium canetti, mycobacterium microti, elsődleges behatolási, történelem során, egyik legtöbb,
© 2013 TVN.HU Kft.