Belépés
Legyőzhető a cukor utáni sóvárgás
... Amennyiben visszafogjuk a cukorbevitelt, úgy jelentősen csökkenthetjük a betegségek kialakulásának kockázatát, mint például az elhízást és az ebből fakadó problémákat, illetve a rákos megbetegedéseket.

Előfordulhat, hogy amikor cukorra vagy szénhidrátra vágyunk, akkor csak egy adag fehérjeforrásra van szüksége a szervezetünknek. A fehérje egy építőelem és fontos szerepe...
2021-06-10 22:15:13
Csakrák kövei
...

Muladhara,Gyökércsakra:

Achát,Vérkő,Jáspis,Gránát,Korall,Rub in

(általában a vörös színű kövek)

Gerincoszlopunk alján helyezkedik el.

Erősítik az immunrendszert, tetterővel tölt fel.Csökkentik a meghüléses megbetegedéseket az influenza és a rekedtség tüneteit.Vese és hólyagproblémák máj méregtelenitésére is hatásos.

...
2021-05-23 17:02:27
Alma és gyógyhatásai
... csökkenti a tüdőrák kialakulását.

Bebizonyosodott az is, hogy az alma mellett a különféle gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend is segíthet távon tartani a rákos megbetegedéseket. Kisebb lehet az esélye a vastagbél-, a nyelőcső-, a tüdő-, a szájüregi-, illetve a vastagbél- és a gyomorrák kialakulásának.

A rendszeres almafogyasztás támogatja a fogyást is...
2021-05-12 18:41:55
Házi elixírreceptek megfázásra és köhögésre
Az immunrendszerünket nem árt egész évben jó kondícióban tartani, hiszen akkor kerülhetjük el a különféle megbetegedéseket, vírusfertőzéseket, megáfázást, influenzát, ha odafigyelünk az egészségünkre. Sokszor elegendő, ha mi magunk készítünk a saját otthonunkban különféle elixíreket, olyan italokat, amelyek tele vannak értékes tápanyagokkal, és amelyek nagyon hasznosak lehetnek az ...
2021-05-05 20:52:52
Egészségünkért-érdemes megfontolni
... társadalmi és szociális kapcsolatok rendkívül pozitív hatással vannak az egészségre, nemcsak a fizikai, hanem a mentális és az érzelmi egészségre is, amelyek együttesen csökkentik a megbetegedéseket és halálozási rátát.

Az olaszok és a mediterrán térségben élők rendszeresen fogyasztanak jó minőségű vörös bort, természetesen módjával és mértékkel. A vörösborból csak napi...
2021-04-18 19:14:06
Az országos tisztifőorvos nagy fegyelmezettséget kér
... ezért mindenki ünnepeljen a lehető legszűkebb családi körben.
Kiemelte, a járvány továbbra is súlyosan zajlik, még mindig magasak a megfertőződéseket, valamint a súlyos megbetegedéseket és az elhalálozást mutató adatok, noha "stabilizálódni látszanak".
Az országos tisztifőorvos szerint ha a lakosság kellő fegyelemmel "kibírja" a húsvétot, akkor a járvány a közelj...
2021-04-03 07:25:11
A diófélék biztosítják a bélrendszer egészségét
... lehetnek a diófélék amennyiben napi rendszerességgel fogyasztunk rostokban gazdag diót, dióféléket. Segítségükkel megelőzhetjük a krónikus betegségeket és az olyan emésztőrendszeri megbetegedéseket, mint a bélgyulladás vagy a vastagbélrák.

A dió nemcsak omega-3 zsírsavban, hanem rostokban is rendkívül gazdag, melyek pozitív hatást gyakorolnak a bélrendszer egészségére, ...
2021-03-15 20:57:49
A gomba egészségügyi előnyei
... van értékes antioxidánsokkal, melyeknek kiemelt szerepe van a káros hatású szabad gyökök elpusztításában és azok elleni védelemben.

A szabad gyökök elszaporodása rákos megbetegedéseket is okozhat, de mivel a gombában lévő antioxidánsok eredményesen pusztítják el ezeket, így csökkenthet ennek a súlyos betegség kialakulásának a kockázata.

Amennyiben megkedveljü...
2021-02-20 22:08:12
Évközi 4. vasárnap 01.31
... orvostudomány, mint napjainkban. Az ismeretlen, lelki természetű betegségeket a gonosz megnyilvánulásaként értékeltek és a bűnösség jeleként tekintettek. Ha napjainkban a pszichés megbetegedéseket nem is tekintjük az ördögtől való megszállottságnak, mégis sokszor azt érezzük, hogy negatív, megosztó, gonosz lelkek vesznek minket körül, akik hazugságaikkal, az igazság meghamisításáv...
2021-01-31 10:10:43
Oltás utáni tapasztalatok ......
... hogy a kórházi kezelésből hazatérő vagy koronavírus-fertőzöttségre utaló tünetekkel küzdő bentlakókat megfelelően elkülönítsék, így tavasszal és ősszel is megelőzhették a tömeges megbetegedéseket.
................

Bővebben https://www.magyarkurir....
2021-01-22 09:40:30
1 2 3 ..............49 50 ........74 75 .......97 98 99 
Címkék: cukor utáni, országos tisztifőorvos, diófélék biztosítják, bélrendszer egészségét, gomba egészségügyi, betegségek kialakulásának, ebből fakadó, rákos megbetegedéseket, adag fehérjeforrásra, vörös színű, meghüléses megbetegedéseket, rekedtség tüneteit, tüdőrák kialakulását, alma mellett, különféle gyümölcsökben, gyomorrák kialakulásának, rendszeres almafogyasztás, különféle megbetegedéseket, saját otthonunkban, érzelmi egészségre, mediterrán térségben, vörösborból csak, lehető legszűkebb, járvány továbbra, súlyos megbetegedéseket, elhalálozást mutató, lakosság kellő, diófélék amennyiben, krónikus betegségeket, olyan emésztőrendszeri, bélgyulladás vagy, bélrendszer egészségére, káros hatású, szabad gyökök, gombában lévő, súlyos betegség, bűnösség jeleként, pszichés megbetegedéseket, ördögtől való, igazság meghamisításáv, kórházi kezelésből, tömeges megbetegedéseket, megbetegedéseket, antioxidánsokkal, rendszerességgel, emésztőrendszeri, gerincoszlopunk, fehérjeforrásra, szervezetünknek,
© 2013 TVN.HU Kft.