Belépés
Fogyókúrás recept
... ismételten nem hagytam ki. Ehhez grilleztem vagy 2 db virslit, vagy pároltam csirkemellet, vagy tonhalat, vagy főztem egy kemény tojást. (Tojást 1 héten max. 2x) Volt, hogy a salátát megbolondítottam 2-3 evőkanál sovány joghurttal és paradicsomszeletekkel. Nagyon jól beleillett az ízvilágába a mostani ,,update"-es mustár is, ugyanis ebben nincs cukor.

Vacsorá...
2018-08-11 06:57:17
A hatalmas álom-óceánban
... rántott leveshez még van egy kevéske liszt, még egy pár krumplit, hagymát is talál a kamrában paprikás kolompérnak. Azt nagyon szerette régen is, igaz, akkor egy darabka kolbásszal megbolondította, szaggatott bele egy kis galuskát. Apjuk is megnyalta utána mind a tíz ujját! Jó lesz az vasárnapra! Ha jön a nyugdíj, a számlákra félreteszi a pénzt, a többit beosztja. Igaz, a fogához ...
2018-07-07 09:13:52
Krisztus és a jungista aranysas szentlélek Mária vallással
... jelenti, már karmikus hét fátyol elhelyezéssel, mint amik állandóan újból kezdik a bibliai apokalipszist, végtelenül hosszabbítanak utódokkal a gyilkosok.

Pünkösdkor megbolondította a Talmud szentjeit a tűzIstene a Hunnia börtönnek, leszállt rájuk az égető tűz és össze-vissza kezdtek beszélni egymás ellen, a világ minden nyelvén, tűzzel égetve a lelküket, így prédikálta...
2018-05-21 14:43:31
Kókuszbundás sült alma
... - eszünk, sülve, főve, nyersen. Biztos sokan ismerik a palacsintatésztába reszelt almát, vagy az ebben mártott alma karikát. Ez sem tér el nagyon ettől, annyi a különbség, hogy megbolondítottam egy kis kókuszdióval, és bátran merem ajánlani !

Hozzávalók:
4 db. kisebb alma
2 tojás
2 evőkanál cukor
20 dkg. liszt
10 dkg. kókuszreszelék
2,5 d...
2018-02-09 17:41:37
Meteorológus: amióta mérik, nem tartott ilyen erős hurrikán Európa felé
... partoknál. Felhívta a figyelmet arra is: napra pontosan harminc éve történt, hogy az addigi legerősebb viharciklon érte el a Brit-szigetek déli részét.
Szavai szerint az Ophelia "megbolondította" Európa és Észak-Afrika időjárást, mivel a ciklon által a Szahara felől beszívott meleg levegő miatt Spanyolországban 36, a Kanári-szigeteken 43 Celsius-fokos maximális hőmérsékletet ...
2017-10-15 15:02:18
A világ legszebb asszonya - 90 éves az isteni Gina Lollobrig
... a természet nem bánt vele szűkmarkúan. Érzéki ajkak és izzó szemek. Keskeny csípő és formás fenék. A kebleinek mérete pedig minden elképzelést fölülmúlt A szexbálvány valósággal megbolondította a férfiakat, akik mindent megtettek, csakhogy az ágyába bújjanak.

Burt Lancaster és Tony Curtis oldalán a Trapézben (Fotó: RAS-archív)
...
2017-09-14 17:00:21
... elindulhat egy úton.
Este kicsit hűvösödött az idő, hát beizzítottuk a grillt és nosza egy újabb sütögetésbe csöppentünk. mivel kicsit ódzkodtak a húsitól, és a szokásos ízektől, megbolondítottam egy sült camembert-rel és a kolbászos rizzsel. Ugye mondanom sem kell, hogy akkora lakoma kerekedett , hogy a frissen kiszedett kovászos uborka fele is eltűnt :-)
Hű de kikerek...
2017-06-20 06:52:36
Túrótorta sütés nélkül
... keveréket nem kapunk).
A krémes alapra adagonként, felváltva beleöntjük a világos és csokis keveréket, ezzel alakítjuk ki a ,,zebramintát". Én még egy hurkapálcával is megbolondítottam a csokis és világos réteget: a hurkapálcát beleszúrtam, és a forma szélétől a közepéig csíkokat húztam.
A süteményt ismét hűtőszekrénybe tesszük, amíg meg nem köt, majd tálaljuk...
2017-03-20 13:36:14
Egy anya, akinek egyszerű élete lenyűgözte az embereket


Tasha Tudor híres amerikai gyerekkönyvíró és illusztrátor volt. 1915-ben született 92 évesen halt meg. A valós világot is mesebelivé varázsolta.

Tasha a finom részletek között élte az életét Vermontban, ahol gyönyörű kertet varázsolt maga köré, gyertyafénnyel világított...
2016-12-16 18:24:07
Bihari János
Bihari János: Úgy szerettelek meg mint még senki mást

Mikor megláttalak téged,
úgy megszerettelek,
mint még senki mást!

Gyönyörű szemeiddel el varázsoltál,
mosolyod olyan volt nekem,
mint a nyári napsugár,
s boldogság költözött,
szerte szét tépet szívembe!

Mégis féltem, féltem a csalódástól,
mert úgy szerettele...
2016-05-05 11:39:29
1 2 3 6 7 9 10 11 12 13 
Címkék: Gina Lollobrig, Bihari János, Burt Lancaster, Tony Curtis, Tasha Tudor, hatalmas álom-óceánban, jungista aranysas, világ legszebb, isteni Gina, kemény tojást, salátát megbolondítottam, mostani &#8222, kevéske liszt, kamrában paprikás, darabka kolbásszal, számlákra félreteszi, többit beosztja, bibliai apokalipszist, világ minden, ebben mártott, figyelmet arra, addigi legerősebb, ciklon által, kebleinek mérete, szexbálvány valósággal, ágyába bújjanak, újabb sütögetésbe, szokásos ízektől, sült camembert-rel, kolbászos rizzsel, frissen kiszedett, krémes alapra, hurkapálcát beleszúrtam, forma szélétől, közepéig csíkokat, süteményt ismét, valós világot, életét Vermontban, nyári napsugár, spanyolországban, megbolondítottam, megbolondította, gyerekkönyvíró, hűtőszekrénybe, hosszabbítanak, megszerettelek, kókuszreszelék, gyertyafénnyel, hurkapálcával, elhelyezéssel, hőmérsékletet, apokalipszist, meteorológus, kókuszdióval, kókuszbundás, illusztrátor, csirkemellet, beizzítottuk, szerettelek, viharciklon, megláttalak,
© 2013 TVN.HU Kft.