Belépés
Receptek
...
tárkony
rozmaring
kakukkfű


-Elkészítés:

A megmosott paradicsomok tetejét levágjuk, húsukat óvatosan kivájjuk, belsejüket megsózzuk, megborsozzuk.
Egy tűzálló tálat kikenünk az olívaolajjal, belehelyezzük a paradicsomokat.
2 paradicsom húsát tálba tesszük, és hozzáadjuk a lecsepegtetett, apróra vágott mozzarellát....
2006-12-16 08:40:26
Karácsonyi ételek
... tűzálló tálra egy-más mellé fektetjük. Egy evőkanál olajon, aranysárgára pirítunk egy evőkanál finomra vágott vörös-hagymát. hozzáadunk 30-40 deka apróra vágott gombát, megsózzuk. megborsozzuk, és addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. A tűzről levéve simára keverjük két, tejben áztatott, kinyomkodott és összemorzsolt zsemlével, egy kisdoboznyi sertésmáj-krémmel és egy nyer...
2006-12-10 19:03:21
Karácsonyi ételreceptek
... tűzálló tálra egy-más mellé fektetjük. Egy evőkanál olajon, aranysárgára pirítunk egy evőkanál finomra vágott vörös-hagymát. hozzáadunk 30-40 deka apróra vágott gombát, megsózzuk. megborsozzuk, és addig pároljuk, míg saját levét el nem főtte. A tűzről levéve simára keverjük két, tejben áztatott, kinyomkodott és összemorzsolt zsemlével, egy kisdoboznyi sertésmáj-krémmel és egy nyer...
2006-12-10 14:36:50
Vegyes gombatál ...
... majd kivesszük, és melegen tartjuk. Az összes gombát visszatesszük a serpenyőbe. Hozzáadjuk az újhagymát, a paradicsomot és a kakukkfüvet, majd rövid ideig együtt sütjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és a szósszal felöntjük. Belekeverjük a tejfölt és a petrezselyemzöldet, felforraljuk, majd kb. 2 percig főzzük. Végül az ételsűrítővel besűrítjük. Sóval, borssal és szerecsendióval fűsze...
2006-11-30 00:55:23
Pulykapaprikás
... meghinteni.

A pulykacombot megmossuk, szárazra itatjuk, lefejtjük a csontjáról, nagyobb darabokra vágjuk. A vörös- és a fokhagymát megtisztítjuk, finomra aprítjuk, a húst besózzuk, megborsozzuk. Egy nagy serpenyőben olajat forrósítunk, beletesszük a húst, és mindkét oldalát elősütjük; utána kivesszük. A visszamaradt zsiradékban a hagymát aranybarnára pirítjuk, megszórju...
2006-11-18 16:19:02
Argentin csirkecomb
... rakjuk, és közepesen forró sütőben (kb. 35 perc alatt) pirosra sütjük.
3. Közben a konzerv ananászt egy kevés lével meg a földarabolt ...
2006-10-23 23:06:44
Champ
... krumpli tűzforró maradjon, tovább melegítjük, miközben beledolgozzuk a tejes zöldségmasszát. Így sűrű de krémes masszát kapunk - ha szükséges, még tejjel hígíthatjuk. Jól megsózzuk, megborsozzuk. Tálaljuk jó sok vajjal, és leöblíthetjük íróval - ha igazi jó fajtát tudunk szerezni.

Mogyoróhagyma. 1 csomag (6-8), a külső zöld, nem fonnyadt vagy sérült részekkel együtt apr...
2006-10-22 23:43:28
Töltött sertésdagadó
... kivágjuk.
A töltelékhez a zsömlét apró kockákra vágjuk, beáztatjuk tejbe. A hagymát finomra vágva 3 deka zsíron megpirítjuk a megtisztított, megmosott és kockára vágott gombával, megsózzuk, megborsozzuk, beletesz-szük a megvagdalt zöldpetrezselymet. Ha kihűlt, hozzákeverjük előbb a 2 egész tojást, majd az áztatott zsömlét betöltjük a dagadó nyílásába, és bevarrjuk.
Megsó...
2006-09-19 10:52:30
Zöldséges rizses hús
... só.
A húst apró kockákra vágjuk és feltesszük főni 1 liter vízben. Ha forr, leszedjük a habját és az apró koc-kákra vágott vegyes zöldséget, és a zöldpaprikát hozzátéve megsózzuk, megborsozzuk, majd lefedve, szép lassan puhára főzzük.
A megmosott és leszűrt rizst a 8 deka zsíron jól átforrósítjuk. Ha sárgulni kezd, hozzáadjuk a finomra vagdalt zöldpetrezselymet és beleke...
2006-09-19 10:52:07
Vese, velővel
... apróra.
Ezután felaprítjuk a hagymát, és zsírban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a vesét, és gyorsan lepirítjuk, míg le...
2006-09-19 10:50:53
1 2 3 .................106 107 .........160 161 .........212 213 214 
Címkék: megmosott paradicsomok, evőkanál olajon, evőkanál finomra, tűzről levéve, kisdoboznyi sertésmáj-krémmel, összes gombát, szósszal felöntjük, ételsűrítővel besűrítjük, pulykacombot megmossuk, fokhagymát megtisztítjuk, húst besózzuk, nagy serpenyőben, visszamaradt zsiradékban, hagymát aranybarnára, konzerv ananászt, kevés lével, tejes zöldségmasszát, külső zöld, zsömlét apró, hagymát finomra, megvagdalt zöldpetrezselymet, áztatott zsömlét, dagadó nyílásába, húst apró, apró koc-kákra, zöldpaprikát hozzátéve, finomra vagdalt, szerecsendióval, zöldségmasszát, paradicsomokat, lecsepegtetett, pulykapaprikás, megtisztított, összemorzsolt, mogyoróhagyma, beledolgozzuk, visszatesszük, leöblíthetjük, belehelyezzük, megtisztítjuk, átforrósítjuk, hozzákeverjük, ételsűrítővel, felforraljuk, megborsozzuk, belekeverjük, olívaolajjal, aranysárgára, kinyomkodott, zöldpaprikát, aranybarnára, pulykacombot, paradicsomot, ételreceptek, visszamaradt, sertésdagadó, paradicsomok, beletesszük, felaprítjuk, megpirítjuk, forrósítunk,
© 2013 TVN.HU Kft.