Belépés
Sosem tett értünk semmit a „fejlett” Nyugat
... Jugoszláviához hasonlóan hazánk is ötven százalékban nyugati befolyási övezet kellett volna, hogy legyen, amiről 1944. október 9-én késő este, Moszkvában Winston Churchill és Joszif Sztálin megegyezett. Ez volt a hírhedt papírfecni-paktum, amit aztán Sztálin már másnap felrúgott. Jaltában hazánk sorsa már befejezett múlt idő volt.


Churchill és Sztálin már Jalt...
2021-07-24 18:00:38
Évközi 25. vasárnap 09.20
... időben Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak: A mennyek országa olyan, mint amikor egy gazda kora reggel kiment, hogy szőlőjébe munkásokat fogadjon. Miután napi egy dénárban megegyezett a munkásokkal, elküldte őket a szőlőjébe. A harmadik óra körül megint kiment, s látta, hogy mások is ácsorognak ott tétlenül a piactéren. Ezt mondta nekik: ,,Menjetek ti is a szőlőmb...
2020-09-19 23:35:11
Suárez Juventusba igazolását az útlevele nehezíti
A Juventus szinte minden részletben megegyezett az uruguayi Luis Suárezzel, akire nem tartott igényt a Barcelona augusztusban kinevezett vezetőedzője, Ronald Koeman. Egy apró dolog mégis problémát jelent.
Nevezetesen a 33 éves támadó útlevele. Az olasz Gazzetta dello Sport információi szerint Spanyolországban a jogszabályok értelmében az Európai Unió állampolgára Suárez, miutá...
2020-09-03 23:38:19
20. évközi hét szerda 08.19
... Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak:
A mennyek országa olyan, mint amikor egy gazda kora reggel kiment, hogy szőlőjébe munkásokat fogadjon. Miután napi egy dénárban megegyezett a munkásokkal, elküldte őket a szőlőjébe. A harmadik óra körül megint kiment, s látta, hogy mások is ácsorognak ott tétlenül a piactéren. Ezt mondta nekik: ,,Menjetek ti is a szőlőmbe,...
2020-08-19 13:08:28
Pénzügyminisztérium: ellenállóbbnak bizonyult a magyar gazdaság az Európai Unió átlagánál
...
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) friss adatai szerint a második negyedévben éves összevetésben 13,6 százalékkal esett vissza a magyar gazdaság, amellyel megegyezett a naptárhatástól szűrt adat, míg a szezonálisan és naptárhatással kiigazítva 13,5 százalékos a csökkenés.
A közleményben kiemelték, Magyarország a koronavírussal szemben a legjobban védekező országok kö...
2020-08-14 10:11:28
Nőket futtató testvérpár ellen emeltek vádat Somogyban
...
Azt írták: a korábban már büntetett férfiak egyike megegyezett egy 2018-ben vele összeköltöző 18 éves nővel, hogy megélhetésük költségeit a lány prostitúciójából fedezik.
Az 53 éves férfi felvette a kapcsolatot a Németországban két örömlány munkáját irányító testvérével. A lány az ő felügyelete alatt 2018 szeptemberétől 2019 februárjáig nyújtott szexuális szolgáltatásoka...
2020-08-13 10:11:59
Uniós különmegbízott: Szerbiának és Koszóvónak együtt kell működnie a gazdaság terén is
... feleket, hogy a megegyezés és a gyakorlatiasság szellemében tárgyaljanak, állampolgáraik jövőjét szem előtt tartva" - hangsúlyozta.
A két fél a tárgyalások második fordulójában megegyezett arról, hogy a soron következő személyes találkozójuk szeptemberben ismét Brüsszelben lesz.
Szerbia mindmáig nem ismerte el egykori tartományát, Koszovót önálló államként, és ezt az á...
2020-07-16 23:33:52
Koronavírus - Csehországban minden egészségügyi dolgozó jutalmat kap
... kórházban dolgozott" - pontosította a megállapodást Martin Engel, az orvosi szakszervezetek elnöke.
A rendkívüli koronavírus-járvány utáni jutalmakról a cseh kormány már június közepén megegyezett a szociális szférában dolgozók képviselőivel. A maximális havi jutalom ott is 40 ezer korona. A kormány erre a célra 5,2 milliárd koronát (70,2 milliárd forint) különített el.
...
2020-07-07 11:42:10
Női kézilabda BL - Bartha: nehéz elfogadni a döntést
... ETO KC játékoskeretére is, Katarina Bulatovic ugyanis csak a négyes döntő miatt vállalt még néhány hónapot, ezért most úgy döntött, befejezi pályafutását. A klub és a játékos közösen megegyezett, hogy a szerdától érvényes szerződése mégsem lép hatályba.
"Nagyon rosszul érintett a négyes döntő törlése. Azért döntöttem a hosszabbítás mellett, hogy méltóképpen fejezzem be a karr...
2020-06-29 17:23:02
Koronavírus - Tavaly márciusi barcelonai szennyvízmintákban is kimutatták az új koronavírus jelenlétét
... szennyvizekbe kerülő székletekben. A spanyol kutatók két nagy barcelonai szennyvízkezelő vízmintáit elemezték 2020. április 13. után. "Ezekben a mintákban a SARS-CoV-2 genomjának szintje megegyezett a Covid-19 esetek számának alakulásával a lakosság körében" - mondta Albert Bosch professzor, a tanulmány koordinátora.
Később az előző hónapokból származó lefagyasztott szennyvíz...
2020-06-26 21:22:26
1 2 3 ........................79 80 ............118 119 ............157 158 159 
Címkék: Suárez Juventusba, Európai Unió, Moszkvában Winston Churchill, Joszif Sztálin, Luis Suárezzel, Ronald Koeman, Központi Statisztikai Hivatal, Martin Engel, Katarina Bulatovic, Albert Bosch, útlevele nehezíti, magyar gazdaság, gazdaság terén, hírhedt papírfecni-paktum, példabeszédet mondta, mennyek országa, gazda kora, dénárban megegyezett, uruguayi Luis, apró dolog, olasz Gazzetta, jogszabályok értelmében, második negyedévben, naptárhatástól szűrt, közleményben kiemelték, koronavírussal szemben, legjobban védekező, 2018-ben vele, lány prostitúciójából, gyakorlatiasság szellemében, tárgyalások második, soron következő, megállapodást Martin, orvosi szakszervezetek, cseh kormány, szociális szférában, maximális havi, kormány erre, négyes döntő, játékos közösen, szerdától érvényes, hosszabbítás mellett, spanyol kutatók, lakosság körében, tanulmány koordinátora, előző hónapokból, spanyolországban, prostitúciójából, szennyvízkezelő, gyakorlatiasság, szolgáltatásoka, szakszervezetek, játékoskeretére,
© 2013 TVN.HU Kft.