Belépés
Horváth Ildikó: megelőzésre nyert el támogatást hatvannégy praxisközösség
... és egészségesebben tudnak majd élni.
Elmondta: ezek a tevékenységek Magyarország két nagy vezető halálokának, a szívérrendszeri betegségeknek és a daganatos megbetegedéseknek a megelőzését célozzák. A pályázatok révén olyan új mérési technikák is alkalmazhatóvá válnak, amelyekkel az orvosok - még a tünetek megjelenése előtt - felfedezhetik a magas vérnyomás betegséget, valami...
2019-12-03 09:41:03
Putyin: Moszkva nem telepít elsőként az INF-szerződésben betiltott rakétákat
... erre nem érkezett "értelmezhető" válasz. Kifogásolta, hogy az Egyesült Államok egyelőre hallgatásba burkolózik azon orosz javaslatokkal kapcsolatban, amelyek a fegyverkezési verseny megelőzését célozzák és komoly kihívásnak nevezte a világűr militarizálására irányuló amerikai terveket.
Az orosz elnök a Tokió és Moszkva között a második világháború óta máig meg nem született b...
2019-09-05 15:22:25
EP: díjazni kell a keleti partnerségi országok által végrehajtott reformokat
... állásfoglalásban.
Kiemelték: az EU-nak támogatnia kell azokat a gazdasági reformokat, melyek a monopóliumok felszámolását, az oligarchiák szerepének korlátozását és a pénzmosás megelőzését célozzák. Emellett fenn kell tartani a nyomást Oroszországgal szemben, ezzel segítve a kelet-ukrajnai, grúziai és moldovai konfliktusok megoldását.
Tőkés László fideszes európai parlam...
2017-11-15 17:04:18
Piros gyűszűvirág
... testmozgással és az egészséges testsúly megőrzésével megelőzhető. A jelenlegi kezelések a hormonok és stressz-jelzők a magas vérnyomáshoz és szívelégtelenséghez vezető túlzott szintjének megelőzését célozzák. Az újabb kutatásokból azonban az derül ki, hogy szervezetünk képes arra, hogy az úgynevezett RGS fehérjék termelése révén korlátozza a túlzott stimulációt.

A kutat...
2015-04-21 06:09:30
Magyarországon is változásokat hoz a nemzetközi adóelkerülés elleni küzdelem
... kilátásba helyezte, hogy a megoldási javaslatok alapján létrehoznának egy többoldalú egyezményt, amely világszinten biztosítaná az adórendszerek koherenciáját, és ezzel a visszaélések megelőzését.
"Az OECD és a G20-ak törekvése Magyarországot is érinti, hiszen hazánk tagja az OECD-nek, és az Európai Unión keresztül részt vesz a G20-ak munkájában. A kezdeményezések eredmények...
2014-09-23 09:11:52
Kína tartaná a 7,5 százalékos gazdasági növekedést
... korszerű technológiák alkalmazására ösztönzik.
Egy másik cselekvési program részeként az ivóvízforrások védelmét, a fontos vízgyűjtő területeken a szennyezés kezelését, illetve megelőzését célozzák meg. Másutt a már szennyezett földterületek helyreállításába kezdenek.
Az emberek nem örülnek a lakásárak miatt, az élelmiszer- és a gyógyszerbiztonsági problémák miatt, elége...
2014-03-05 07:06:30
1 
Címkék: Horváth Ildikó, Egyesült Államok, Tőkés László, Európai Unión, keleti partnerségi, nemzetközi adóelkerülés, tevékenységek Magyarország, szívérrendszeri betegségeknek, daganatos megbetegedéseknek, megelőzését célozzák, pályázatok révén, tünetek megjelenése, magas vérnyomás, fegyverkezési verseny, világűr militarizálására, orosz elnök, második világháború, gazdasági reformokat, monopóliumok felszámolását, oligarchiák szerepének, pénzmosás megelőzését, nyomást Oroszországgal, egészséges testsúly, jelenlegi kezelések, magas vérnyomáshoz, újabb kutatásokból, túlzott stimulációt, megoldási javaslatok, többoldalú egyezményt, adórendszerek koherenciáját, visszaélések megelőzését, kezdeményezések eredmények, másik cselekvési, ivóvízforrások védelmét, fontos vízgyűjtő, szennyezés kezelését, lakásárak miatt, helyreállításába, militarizálására, állásfoglalásban, egészségesebben, kezdeményezések, szívérrendszeri, ivóvízforrások, magyarországon, praxisközösség, oroszországgal, alkalmazhatóvá,
© 2013 TVN.HU Kft.