Belépés
Vitaminhiány vagy vitamin-túladagolás?
Különleges körülmények között bizonyos vitaminokból megemelkedett mennyiség bevitele indokolt. A sportolóknak, várandósoknak, betegeknek valamivel nagyobb adag vitaminra van szükségük. Az ember ilyenkor nemritkán vitaminkészítményekhez nyúl, amelyeket drazsék, kapszulák vagy pezsgőtabletták formájában kínálnak.

Bár a vízben oldódó vitaminok kiegészítő bevitele nem okoz g...
2020-07-01 17:41:44
Nem ért véget az árveszély Velencében
... zsiliprendszer önmagában nem lesz elegendő a város megvédésére. A velenceik szerint az is problémát jelent, hogy a várost tartó cölöpök a hosszú nyári szárazságban megrepedeztek, most pedig a megemelkedett vízben szétmállnak.
A velenceieket szirénazúgás figyelmezteti az ár érkezésére, valamint a polgármesteri hivataltól és a katasztrófavédelemtől telefonos és internetes érte...
2019-11-16 12:41:10
Riasztást rendeltek el árvízveszély miatt harminc francia megyében, Párizsban pénteken tetőzik a Szajna
... A Rajna Strasbourgnál, a francia-német határ német oldalán, Kehl-Kronenhofnál kedden elérte a 4,73 méteres vízszintet. Hétfőn Ornan településen riasztást rendeltek el a Loue patak megemelkedett szintje miatt.
"A főutcát elöntötte a víz, a városháza földszintje vízben áll, 2002 óta nem volt ekkor árvíz a környéken" - mondta Sylvain Ducret polgármester a francia sajtónak.
...
2018-01-23 17:54:02
Beavatás a nőiség őseredetének titkaiba
... szimfóniája c. könyvből, amit Gonda István és Illés Csilla írt meg, és Anthony De Mello: Szárnyalás c. könyvéből egy részlet.

,,A nőt Isten a férfira a Napra bízta. A nő a megemelkedett férfi vezetése nélkül elveszett. Csak a szerelmes nő hordoz csillagot a szemében."

,,Nincs nő aki ne vágyna arra, hogy hercegnőként bánjon vele a férfi. Nincs ...
2017-09-04 22:04:20
Sóskás rizsfelfújt sült kolbásszal
... könnyebben kijöjjön a felfújt a formákból.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük a felfújtakat - amikorra teteje megpirult, és a felfújt kissé megemelkedett, kész.
A sütőben másik rácsra, egy hőálló edénybe tesszük a sütnivaló kolbászokat is, kevés vizet öntünk alájuk, és szép pirosra sütjük őket. A sóskás rizs fel felfújta...
2017-05-19 22:07:44
Cukorbetegség – tippek és ajánlások a népi gyógyászatb
... vizeletürítés, a nagy étvágy és a viszketés. A II-es típusú cukorbetegség hosszú ideig fennállhat kísérőjelenségek nélkül is, és csak a későbbi károsodások révén kerül azonosításra. A tartósan megemelkedett vércukorszint károsítja a véredényeket, ennek következtében számos következményes betegség léphet fel.

A cukorbetegség kezelésére a hagyományos orosz gyógyászat külö...
2016-11-24 22:03:05
B12 vitaminhiány jelei és kezelése
... Medicine című folyóiratban megjelent tanulmány szerint a B12 vitaminhiány kapcsolatban áll a meddőséggel és az ismétlődő vetélésekkel.

A tanulmányban az olvasható, hogy a megemelkedett homocisztein szint miatt a vér túl gyorsan alvad meg, így a B12 vitaminhiány kezdeti szakaszában a vetélés sem kizárt.
Hogyan szüntethető meg a B12 vitaminhiány?
Ha úgy gondolja...
2016-11-07 08:25:23
A következő légzésgyakorlat
... eredményeként beindul a szervezet tisztulási reakciója. Ennek az idejét nem lehet előre jelezni. Gyakran előfordul, hogy csak pár perc szükséges, de akár néhány hónap is lehet.

A megemelkedett a légzésszünet hatására tisztulni kezd a test: a belek, máj, tüdő, keringési-, ideg- és izomrendszer. Nem kell félni ezektől a reakcióktól. Légy nyugodt, a szervezet visszanyeri a...
2016-07-04 17:23:17
Amfetaminról a Wikipédiából, a szabad enciklopédiából
... alkalmazzák ezeket.

Hatását az amfetamin (azon belül is a dexamfetamin) tehát elsősorban azokon az idegsejteken fejti ki, melyek neurotranszmitterként dopamint használnak. Az így megemelkedett dopamin szint, fokozott erőnlétről, energiáról, magabiztosságról és megnövekedett tenni akarásról informálja az agyat, aminek következménye a "felpörgetett" állapot és eufória. Gy...
2016-03-28 00:18:39
citrom fa
... csészében citromfátBár még csak alig lett február, de az álmosan pislogó nap, és a megemelkedett hőmérséklet mindannyiunkból kicsalogatja a kert-tervezőt. Odakint ültetni még nem lehet, de idebent csodás dolgokat hozhatsz létre. Ez a kis citromos kert egy csészében is elfér, prób...
2016-02-04 12:51:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Rajna Strasbourgnál, Hétfőn Ornan, Sylvain Ducret, Gonda István, Illés Csilla, Anthony De Mello, árveszély Velencében, nőiség őseredetének, népi gyógyászatb, következő légzésgyakorlat, szabad enciklopédiából, ember ilyenkor, vízben oldódó, város megvédésére, velenceik szerint, várost tartó, hosszú nyári, megemelkedett vízben, velenceieket szirénazúgás, polgármesteri hivataltól, francia-német határ, főutcát elöntötte, városháza földszintje, francia sajtónak, megemelkedett férfi, felfújtakat &#8211, felfújt kissé, sütőben másik, hőálló edénybe, sütnivaló kolbászokat, sóskás rizs, nagy étvágy, későbbi károsodások, tartósan megemelkedett, cukorbetegség kezelésére, hagyományos orosz, ismétlődő vetélésekkel, megemelkedett homocisztein, szervezet tisztulási, légzésszünet hatására, szervezet visszanyeri, idegsejteken fejti, álmosan pislogó, megemelkedett hőmérséklet, magabiztosságról, kísérőjelenségek, pezsgőtabletták, légzésgyakorlat, enciklopédiából, mindannyiunkból, következményes, zsiliprendszer,
© 2013 TVN.HU Kft.