Belépés
Macron és Conte európai központokat szeretne a migránsok származási országaiban
... országa.
A európai menekültügyi reformhoz Macron szerint a származási és a tranzit országokkal való jobb együttműködés mellett az európai külső határok és a belső szolidaritás megerősítésére van szükség.
A francia elnök üdvözölte, hogy "megvan a szándék a diplomáciai párbeszéd megújítására Magyarországgal és más országokkal".
"Ez a párbeszéd gyümölcsöző lehet, ha ...
2018-06-15 20:02:53
Illegális bevándorlás - Párizs, Róma és Berlin szabályrendszert tervez a migránsokat mentő civil szervezeteknek
... központokban tartózkodó menedékkérők európai elosztásának felgyorsítása is szerepel a tervek között. Ennek érdekében "Franciaország és Németország elkötelezte magát az erőfeszítéseik megerősítésére".
Róma ezen kívül azt is hangoztatta, hogy Olaszország és az egész EU legszélső határának Líbia, pontosabban Líbia déli határa számít, és Afrika középső térségében kell megfékezni ...
2017-07-03 12:21:51
Szijjártó: a biztonságnak mindent meg kell előznie az európai politikákban
... egy közös európai hadsereg létrehozása. Kifejtette: azzal, hogy Nagy Britannia kilép az EU-ból, némileg meggyengül a transzatlanti szövetség európai pillére, s ennek a pillérnek a megerősítésére szolgálna az, hogy megkezdődjenek egy közös európai hadsereg létrehozásának előkészületei.
A második pont kapcsán Szijjártó Péter elmondta: mivel még mindig nem jött létre a külső hat...
2016-09-02 16:38:26
Terrorizmus - Gázálarccal szerelték fel az olaszországi városok utcáit biztosító katonákat
... előtti téren, mint például a firenzei központi vasútállomásnál.
A Biztonságos Utak operatív misszió 2007 augusztusában indult el a terrorizmussal szembeni megelőzés és fellépés megerősítésére.
Olaszországban a biztonsági készültség továbbra is második fokozatú, amelyet a novemberi párizsi terrorista támadások után vezettek be. Ennél magasabb csak akkor lehet, ha Olaszo...
2016-05-01 12:21:48
Illegális bevándorlás - Honvédelmi bizottság - Kormánypárti támogatással kapott közbeszerzési felmentést a Belü
... elmondta, hogy két közbeszerzésről egy 120 millió forintosról és egy 10 milliárd forint keretösszegűről van szó. Utóbbiról közölte: az összeg a déli határszakaszon lévő műszaki határzár megerősítésére vonatkozik, hogy a keretből mennyit használnak fel, még nem lehet tudni.

Harangozó Tamás, a bizottság szocialista alelnöke közölte, mivel nem ismerik tízmilliárd forint ér...
2016-04-19 15:24:09
Peking közös haditengerészeti gyakorlatokra hívja az ASEAN-országokat
... több ízben is kísérletet tett arra, hogy elnyerjék a szervezet támogatását az egységes fellépéshez, de eddig nem jártak sikerrel.
Megfigyelők úgy vélik, Peking pozíciójának megerősítésére kívánja felhasználni a jelenlegi informális védelmi miniszteri találkozót, amelynek meghirdetett célja a "stratégiai bizalom" növelése és a "pragmatikus együttműködés" elősegítése.
A ké...
2015-10-16 14:02:46
Krónika 6. rész (büdzsémódosítás)
... fel - az MSZP-nek már júliusban volt javaslata arra, hogy egy ekkora összeget csoportosítsanak át, de ne egy "nagy kalapba", hanem célzottan, a rendőrség és a bevándorlási hivatal megerősítésére.
Az MSZP mindezek miatt nem támogatja a törvényjavaslatot - közölte.

KDNP: forrásokat kell áldozni a határvédelemre

Hargitai János, a KDNP vezérszónoka azt hango...
2015-10-07 18:41:06
2015. július 5. Évközi 14. vasárnap
... elfogadásból az elutasításra való előzmények nélküli váltás azt az érzést kelti bennünk, mintha a próféták elutasításáról szóló mondás közlése volna az elsődleges szándék, amely mondás megerősítésére, igazolására szolgálnak a názáreti események. Jézus tehát a visszautasított próféta szerepében jelenik meg. Az ószövetségi időkben a nép szintén elutasította Isten küldötteit, a prófé...
2015-07-06 07:44:53
Evangélium 2015. július 5.
... elfogadásból az elutasításra való előzmények nélküli váltás azt az érzést kelti bennünk, mintha a próféták elutasításáról szóló mondás közlése volna az elsődleges szándék, amely mondás megerősítésére, igazolására szolgálnak a názáreti események. Jézus tehát a visszautasított próféta szerepében jelenik meg. Az ószövetségi időkben a nép szintén elutasította Isten küldötteit, a prófé...
2015-07-05 18:37:50
A Tízparancsolat
... akik szeretnek engem és engedelmeskednek parancsaimnak, sőt, utódaikkal is így bánok ezer nemzetségen keresztül.

11 Ne használd Istened, az Örökkévaló nevét üres ígéretek megerősítésére, vagy más rossz célra! Ha mégis megteszed, azt nem fogom büntetés nélkül hagyni!

12 Tartsd meg a szombati nyugalom napját, és az Örökkévalónak szenteld azt - ahogy Istened, az...
2014-11-01 12:32:47
1 2 3 
Címkék: Nagy Britannia, Szijjártó Péter, Biztonságos Utak, Harangozó Tamás, Hargitai János, migránsok származási, migránsokat mentő, biztonságnak mindent, európai politikákban, olaszországi városok, európai menekültügyi, tranzit országokkal, európai külső, belső szolidaritás, francia elnök, diplomáciai párbeszéd, párbeszéd gyümölcsöző, tervek között, erőfeszítéseik megerősítésére, közös európai, transzatlanti szövetség, megerősítésére szolgálna, második pont, firenzei központi, terrorizmussal szembeni, biztonsági készültség, novemberi párizsi, déli határszakaszon, keretből mennyit, bizottság szocialista, szervezet támogatását, egységes fellépéshez, jelenlegi informális, ekkora összeget, bevándorlási hivatal, elutasításra való, érzést kelti, próféták elutasításáról, elsődleges szándék, názáreti események, visszautasított próféta, ószövetségi időkben, szombati nyugalom, szabályrendszert, haditengerészeti, engedelmeskednek, csoportosítsanak, büdzsémódosítás, magyarországgal, visszautasított,
© 2013 TVN.HU Kft.