Belépés
Krónika 2. rész (napirend előtt: egészségügy, fiatalok, külhoni programok, önkormányzatok)
... érdekében, és kérte a kormányt, támogassa ezt.
Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára emlékeztetett: 2010-ben azt ígérték, hogy rendet tesznek, ennek érdekében megerősítették a rendőrséget és szigorú büntetőtörvénykönyvet fogadtak el.
Mindez azt eredményezte, hogy több mint 50 százalékkal csökkent mára az ismertté vált bűncselekmények száma - közöl...
2020-06-09 11:32:01
Koronavírus - Spanyolországban hétfőtől kötelező lesz a szájmaszk viselése a tömegközlekedési eszközökön
... hunytak el. A gyógyultak száma 117 248. A szaktárca összesítése nem tartalmazza azokat a pozitív eseteket, amelyeket más vizsgálati eljárásokkal azonosítottak.
A miniszterelnök megerősítette: a március 15-e óta hatályban lévő szükségállapot újabb, immár negyedszeri meghosszabbítását fogja kezdeményezni a parlamentnél, ezúttal május 24-ig. Emlékeztetett: hétfőtől szakaszosan e...
2020-05-02 17:02:01
A spanyol kormány a gazdaság teljesítményének 9,2 százalékos csökkenésére számít idén
... megnövekvő kiadások és csökkenő bevételek következtében.
Felidézte, hogy március közepén 200 milliárd euró értékben fogadott el a kormány gazdasági kárenyhítő csomagot, amellyel megerősítették az egészségügyi rendszert és a családok, a munkavállalók, az egyéni vállalkozók és cégek védelmét.
A spanyol statisztikai hivatal (INE) csütörtökön tette közzé, hogy a spanyol gaz...
2020-05-01 15:11:35
Koronavírus - Meghosszabbítják Németországban a járvány miatt bevezetett határigazgatási szigorításokat
...
Németország Ausztriával, Svájccal, Franciaországgal, Luxemburggal és Dániával közös határszakaszán továbbra is fenntartják az állandó ellenőrzést, és változatlanul megerősített ellenőrzés alá veszik az Olaszországból és Spanyolországból légi úton érkezőket - jelentette be a szövetségi belügyminisztérium szóvivője, Björn Grünewälder a kormányszóvivői tájékoztatón.
A szigo...
2020-04-15 14:42:23
Koronavírus - Operatív törzs: meghaladta a 15 ezret a hatósági házi karanténban lévők száma
... segélyhívón és e-mailben is lehet jelezni az ilyen eseteket. Azt kérte, hogy ha e-mailben teszi ezt valaki, akkor az álhír linkjét is másolják be az a levélbe.
Kérdésre válaszolva megerősítette: a védelmi feladatok ellátására és az általános rendőri feladatok elvégzésére a magyar rendőrségnek megvan a megfelelő létszáma.
Felidézte: 58 szállodát jelöltek ki arra a célra...
2020-04-07 14:22:00
Kreml: nincs szó Moszkva karanténba zárásáról, több tízezer ukránt szállítottak haza külföldről
... említett egészségügyi felszerelésért, amit már szombaton berakodnak a Kína déli részén lévő Kuangcsou repülőterén.
Pénteki hivatalos közlés szerint Ukrajnában 26-ra nőtt az eddig megerősített koronavírusos fertőzöttek száma, közülük mostanáig hárman haltak bele a betegségbe.
A fertőzés mostanra gyakorlatilag az egész országot érinti: míg az első eseteket Nyugat-Ukrajnába...
2020-03-20 15:12:03
Koronavírus - Kivonta a forgalomból és fertőtlenítette a Wizz Air azt a repülőgépet, amelyiken egy fertőzött ut
...
A közleményben Wizz Air megerősítette, hogy folyamatos egyeztetést folytat az érintett hatóságokkal azokról a következő időszakban szükséges intézkedésekről, amelyek szavatolhatják a koronavírussal fertőzött utassal együtt utazó személyzet és utastársak egészségét.
"A járatot teljesítő repülőgépet azonnali hatállyal kivontuk a közlekedésből, és a vonatkozó szabályoknak m...
2020-02-26 11:01:29
Koronavírus - Ausztrál kutatóknak elsőként sikerült előállítaniuk a vírust
... tavaly decemberben.
Kínában mostanra 132-re emelkedett a koronavírus miatt elhunytak száma. A bizonyítottan koronavírussal fertőzöttek száma már c...
2020-01-29 10:01:22
Koronavírus - Nemzeti Népegészségügyi Központ: jelentési kötelezettségük van az egészségügyi szolgáltatóknak
... gyanúsnak, illetve igazoltan fertőzöttnek tekinteni, emellett javaslatot tett a laboratóriumi teszteléshez is.
A WHO kérte a nemzeti hatóságokat, hogy a valószínűsített és a megerősített eseteket 24 órán belül jelentsék a világszervezetnek - tették hozzá.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ közölte, az elvárásnak Magyarország is meg fog felelni: az országos tisztifőorvos ...
2020-01-25 20:43:10
A debreceni honvéd-középiskolában történtekről tájékozódott a honvédelmi bizottság
... lezárultával dönt arról, hogy szükség van-e további intézkedésekre.
Varga-Damm Andrea a bizottság ülése után elmondta: tíz évre titkosították az elhangzottakat, ugyanakkor azt megerősítette, hogy igaz, ami a hvg.hu cikkében megjelent. Az eset után fontos, hogy ezeket a kérdéseket alaposan, felelősségteljesen kezeljék. A jövő nemzedékek védelme elsődleges feladat - jelentette ...
2019-07-15 14:01:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
Címkék: Meghosszabbítják Németországban, Wizz Air, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Kontrát Károly, Németország Ausztriával, Björn Grünewälder, Varga-Damm Andrea, szájmaszk viselése, tömegközlekedési eszközökön, spanyol kormány, gazdaság teljesítményének, járvány miatt, hatósági házi, egészségügyi szolgáltatóknak, honvédelmi bizottság, ismertté vált, gyógyultak száma, szaktárca összesítése, pozitív eseteket, miniszterelnök megerősítette, március 15-e, kormány gazdasági, egészségügyi rendszert, egyéni vállalkozók, spanyol statisztikai, állandó ellenőrzést, kormányszóvivői tájékoztatón, ilyen eseteket, álhír linkjét, védelmi feladatok, általános rendőri, magyar rendőrségnek, megfelelő létszáma, eddig megerősített, fertőzés mostanra, egész országot, első eseteket, közleményben Wizz, érintett hatóságokkal, következő időszakban, koronavírussal fertőzött, járatot teljesítő, vonatkozó szabályoknak, koronavírus miatt, bizonyítottan koronavírussal, laboratóriumi teszteléshez, nemzeti hatóságokat,
© 2013 TVN.HU Kft.