Belépés
Koronavírus - Franciaországban négyezer fölött a halottak száma
... kormányzatot, hogy eleinte nem vette elég komolyan a járványt, és nem készítette fel az egészségügyet, ezért va...
2020-04-01 21:43:50
Scherer bíboros: „Viták mindig vannak, nekünk az a fon
... felfüggesztettek, minden zárva. De az biztos, hogy nem könnyű a szigorú szabályokat betartatni ezeken a környékeken.
Bolsonaro elnök a püspököket kritizálta. A püspöki testület azonban megerősítette korábbi döntését, és elnöke, Walmor Olveira de Azevedo felelőtlennek nevezte az államfőt. Mi az Ön álláspontja?
Nem szeretném kommentálni az elnök kijelentéseit. Mindannyian...
2020-04-01 12:03:11
Koronavírus - Donald Trump szerint "nagyon fájdalmas két hét" vár az amerikaiakra
... megállíthatatlannak látszik, nem szabad elbátortalanodni, mert a bevezetett óvintézkedések működnek, és "működni is fognak".
A sajtókonferencián újságírói kérdésre válaszolva Trump ismételten megerősítette, hogy Washington kész közbelépni a Szaúd-Arábia és Oroszország közötti olajvitában. Elmondta, hogy hosszasan egyeztetett telefonon Mohamed bin Szalmán herceggel, a szaúdi ...
2020-04-01 07:04:46
Koronavírus - Franciaországban csaknem ötszázzal nőtt a halottak száma az elmúlt 24 órában
... hétfőn - 30 évnél fiatalabbak.
A tájékoztatás szerint március 1. óta 9444-en gyógyultan távoztak a kórházakból, közülük 1520-an az elmúlt 24 órában.
A járványügyi igazgató megerősítette: 288-ra emelkedett azon súlyos betegek száma, akiket túlterhelt régiók kórházaiból kevésbé fertőzött területekre szállítottak át. Elzászból napközben hat beteget szállították át Németors...
2020-03-31 22:23:59
Országos tisztifőorvos: minden elhunytnak krónikus alapbetegsége volt
... jól átfőzni, utóbbit hipós vízzel is átmosni, majd lecsepegtetni. Megjegyezte, a nyers tojás és hús fogyasztása nem ajánlott.
Müller Cecília kérdésekre válaszolva ezúttal is megerősítette, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásai alapján elsősorban az egészségügyi dolgozóknak, betegellátóknak és a rendvédelmi szervek tagjainak ajánlják a maszkok viselését, de nem ellen...
2020-03-31 13:22:18
Elfogadta a védekezésről szóló törvényt a parlament
... rendeleteinek hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa.
A Ház a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően ezt a felhatalmazását visszavonhatja.
A parlament továbbá megerősítette a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló rendelet hatálybalépése után a most megszavazott törvény hatálybalépéséig megalkotott, a veszélyhelyzettel összefüggő kormányrendeleteket.
Kim...
2020-03-31 09:06:45
Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rendezésében állapodtak meg
...
A bizottság tájékoztatása szerint a tárgyaláson az unió részéről Maros Sefcovic, az Európai Bizottság intézményközi kapcsolatokért felelős biztosa, brit oldalról pedig Michael Gove, a kormány munkáját összehangoló kabinetiroda vezetője vett részt.
Helyettesítő részvételükre azért volt szükség, mert Michel Barnier, az Európai Unió és az Egyesült Királyság jövőbeni kétolda...
2020-03-30 22:44:29
Koronavírus - A Fehér Ház is megerősítette Trump és Putyin telefonbeszélgetését
...
Judd Deere, az amerikai elnöki hivatal helyettes szóvivője szerint a két államfő egyetértett abban, hogy a G20-as országcsoporttal együttműködve erőteljes nemzetközi kampányt folytatnak majd az új típusú koronavírus elleni harcban és egyben a világgazdaság megélénkítése érdekében.
Mindketten fontosnak tartották a globális energiapiacok stabilizálását - közölte Deere....
2020-03-30 21:24:54
BÉT - Vegyesen zártak a vezető részvények
... csökkentek a mínuszok.
Az elemző szerint elsődlegesen a árvány körüli reményekkel magyarázzák a fordulatot. Donald Trump amerikai elnök ugyanis egy Fox Newsnak adott interjúban megerősítette, hogy hamarosan egy új koronavírus-teszt lesz elérhető, amely öt percen belül kimutatja a betegséget, és az amerikai gyógyszerfelügyelet már jóváhagyta.
A hazai parkett kisebb mínus...
2020-03-30 17:53:41
Koronavírus - Elfogadta a védekezésről szóló törvényt a parlament
... rendeleteinek hatályát a veszélyhelyzet megszűnéséig meghosszabbítsa.
A Ház a veszélyhelyzet megszűnését megelőzően ezt a felhatalmazását visszavonhatja.
A parlament továbbá megerősítette a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló rendelet hatálybalépése után a most megszavazott törvény hatálybalépéséig megalkotott, a veszélyhelyzettel összefüggő kormányrendeleteket.
Kim...
2020-03-30 15:33:18
1 2 3 .................867 868 .........1300 1301 .........1733 1734 1735 
Címkék: Donald Trump, Fehér Ház, Walmor Olveira, Müller Cecília, Egészségügyi Világszervezet, Maros Sefcovic, Európai Bizottság, Michael Gove, Michel Barnier, Európai Unió, Egyesült Királyság, Judd Deere, halottak száma, védekezésről szóló, vezető részvények, szigorú szabályokat, püspököket kritizálta, püspöki testület, elnök kijelentéseit, bevezetett óvintézkedések, sajtókonferencián újságírói, tájékoztatás szerint, járványügyi igazgató, nyers tojás, egészségügyi dolgozóknak, rendvédelmi szervek, maszkok viselését, veszélyhelyzet megszűnéséig, veszélyhelyzet megszűnését, felhatalmazását visszavonhatja, parlament továbbá, veszélyhelyzet kihirdetéséről, most megszavazott, veszélyhelyzettel összefüggő, bizottság tájékoztatása, unió részéről, kormány munkáját, amerikai elnöki, világgazdaság megélénkítése, globális energiapiacok, elemző szerint, árvány körüli, hazai parkett, elbátortalanodni, hatálybalépéséig, országcsoporttal, franciaországban, felfüggesztettek, felhatalmazását, meghosszabbítsa,
© 2013 TVN.HU Kft.