Belépés
Az istentisztelet
... szabadságából és egységéből. Azokban a ritka pillanatokban, amikor imádságaink magasztalássá válnak, szabadok vagyunk. Egészségről, házról, pénzről, kínról, sőt még a bűnről és a vétekről is megfeledkezünk, a magasztalás régióiban.
Azokban a pillanatokban, amikor semmi kérnivalónk nincs, és mindent odaadunk, akkor jutunk a nagy felfedezésre, hogy Isten számára teremtettünk, é...
2021-01-14 07:33:46
Az izomfájdalmak elkerülésére
... jobban bírja a terhelést, akkor növelje az edzésadagját.

A bemelegítésről és a nyújtásról se feledkezzen meg, mert az izmok gyakran azért húzódnak meg és fájnak, mert megfeledkezünk a bemelegítésről, és az edzés végén sem nyújtunk. Mindkettő nagyon hasznos, hiszen be kell melegíteni az izmokat, hogy alkalmazkodni tudjanak a terheléshez, a mozgáshoz.

Az antiox...
2020-10-19 23:14:58
Küldetéstudat
... meg mi is teljesen küldetésünkről, amíg autókról, házakról, árakról és hasonlókról beszélgetünk. Lehet, hogy ez mind jó és dicséretes, de küldetésünk sürgős volta háttérbe szorul. Megfeledkezünk arról, hogy jelentenünk kell a mi elküldőnknek. Meg fogja kérdezni: ,,Teljesítettétek a küldetést?"
Csak egyvalaki volt, aki ezt mondhatta: "Elvégeztetett!" És ...
2020-10-19 19:44:43
17. évközi hét szerda 07.29
... vagy kapzsiság hajt bennünket, hanem az, hogy valami valóban értelmeset és értékeset hozzunk létre életünk folyamán. Keresésünk során fenyeget minket egy komoly veszély, amiről ha megfeledkezünk, akkor életünk végéig feleslegesen keresünk. Arra gondolok, hogy elmegyünk az igazi érték mellett úgy, hogy észre se vesszük vagy ha észrevesszük, akkor nem ismerjük fel, hogy tulajdonképp...
2020-07-29 09:28:34
Ferenc pápa: Örömmel haladunk Isten ígérete felé
... termékenység ígéretét, amelyre a szövetséghez való hűséggel kell válaszolnunk. De nem fogadjuk be a kiválasztottságot, mert bálványokat imádunk, nem remélünk a kapott ígéretben, és megfeledkezünk a szövetségről. A keresztény ember életét az kell, hogy jellemezze, hogy tudatában van kiválasztottságának, örömmel halad az ígéret felé, és hűséges a szövetséghez.
Az Úr mindig emlé...
2020-04-02 20:00:46
Tizenöt jó tanács
...
lázadás az ellen, hogy szemetest csináltunk a testünkből.

Teljességgel lehetetlen megfelelni mindenkinek. Legalábbis ebben
az életben.

Általában hamar megfeledkezünk a sikerekről, a hibák, azok viszont
örökre bevésődnek az emlékezetünkbe. Ez egy igen rossz szokás.
Emlékezzünk mindig az elért eredményeinkre, ezek segítenek tovább
...
2020-03-04 08:33:22
AZ EGÉSZSÉG A FEJBEN DŐL EL - Alexander Sviyash
... egyfajta lázadás az ellen, hogy szemetest csináltunk a testünkből.

Teljességgel lehetetlen megfelelni mindenkinek. Legalábbis ebben az életben.

Általában hamar megfeledkezünk a sikerekről, a hibák, azok viszont örökre bevésődnek az emlékezetünkbe. Ez egy igen rossz szokás. Emlékezzünk mindig az elért eredményeinkre, ezek segítenek tovább jutni az életben....
2020-03-03 12:47:25
Urunk bemutatása 02.02 - Gyertya szentelő ....
... Sándor atya
Krisztus szelíd fénye
A mai ünnep az egyik legkedvesebb számomra a liturgikus év folyamán, ezért min...
2020-02-02 06:46:36
Pethes Mária versei
... a hétköznapok
szürkeségébe
Hordjuk és elhordjuk mindet
és magunkat is velük
Nincsen csak emlék a csendes éjről
a szemünkben gyülekező könnyekről
is megfeledkezünk
A szeressük egymást belefagyott
a mínusz tízbe tizenötbe
de ez a fácska itt akar állni mindörökre
Levéltüskéit vígan méregeti
nem billegnek rajta a díszek
bár a...
2020-01-26 20:00:30
Asselborn: a palesztinoknak joguk van ahhoz, hogy saját országuk legyen
... irányuló újságírói kérdésre válaszolva a főképviselő azt válaszolta: a tűzszünet megköveteli, hogy valaki felügyelje.
"Nem lehet csupán azt mondani, hogy tűzszünet van, majd megfeledkezünk róla. Valakinek figyelemmel kell kísérnie, kezelnie, ellenőriznie kell" - fogalmazott Borrell.
Heiko Maas német külügyminiszter kijelentette, a berlini konferencia elérte a kitűzött cé...
2020-01-20 11:01:14
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....58 59 60 
Címkék: EGÉSZSÉG FEJBEN DŐL EL, Alexander Sviyash, Pethes Mária, Heiko Maas, izomfájdalmak elkerülésére, palesztinoknak joguk, ritka pillanatokban, magasztalás régióiban, nagy felfedezésre, izmok gyakran, edzés végén, komoly veszély, igazi érték, szövetséghez való, kapott ígéretben, keresztény ember, ígéret felé, igen rossz, elért eredményeinkre, egyik legkedvesebb, csendes éjről, szemünkben gyülekező, szeressük egymást, mínusz tízbe, tűzszünet megköveteli, berlini konferencia, külügyminiszter, teljesítettétek, megfeledkezünk, palesztinoknak, bemelegítésről, istentisztelet, emlékezetünkbe, eredményeinkre, küldetésünkről, elvégeztetett, alkalmazkodni, izomfájdalmak, küldetéstudat, pillanatokban, magasztalássá, szabadságából, szövetségről, tulajdonképp, észrevesszük, felfedezésre, levéltüskéit, edzésadagját, szövetséghez, beszélgetünk, termékenység, teljességgel, elküldőnknek, legkedvesebb, elkerülésére, ellenőriznie, kijelentette, szürkeségébe, válaszolnunk, teremtettünk, feleslegesen, magasztalás, főképviselő, megköveteli,
© 2013 TVN.HU Kft.