Belépés
A karácsony értéke
Varga János Veniam

Mindenki tudja a helyes választ arra a kérdésre, hogy valójában miről is kell(ene) szólnia a karácsonynak, mégis nagyon sokan hajlamosak megfeledkezni róla!
Advent időszaka, mikor is az Úr fiának eljövetelét várjuk, igazából nem arra való, hogy a boltokban kóborolva keresgéljük az akciós ajándékokat, hanem hogy elgondolkodjunk azon, mit is jelent...
2020-12-13 13:31:10
A narancs gyógyhatásairól


Amikor télen a hazai gyümölcsök vitamintartalma a tárolás folyamán lassan csökken, a citrusfélék - a citrom és narancs - még dúskálnak a vitaminokban. Hiba volna azonban megfeledkezni a sárgás, narancsos gömbökben rejlő többi áldásos összetevőről.
...
2020-12-07 22:04:53
Nézd csak meg jól, mi minden van körülöttünk. A víz háborog
... Hányan értik meg reggelenként, micsoda
kiváltság, hogy fölébrednek, hogy láthatnak, szagolhatnak, tapinthatnak, hallhatnak, érezhetnek? Közülünk hányan képesek egy pillanatra megfeledkezni a nyűglődéseikről, hogy elámuljanak ezen a csodás látványon?
Úgy tetszik: az ember éppen annak van a legkevésbé tudatában, hogy él."
/ Marc Levy /
...
2020-11-15 08:44:51
Horst Seehofer: a szélsőjobb jelenti a legnagyobb biztonságpolitikai kihívást Németországban
... hozzá.
Az iszlamista szélsőségesek is erősen fenyegetik Németország biztonságát. A média figyelmének középpontjában ugyan a koronavírus-járvány miatt nem ez a téma áll, mégsem szabad megfeledkezni arról, hogy az iszlamista terror veszélye változatlanul nagyon magas - mutatott rá Seehofer.
Hasonlóan fogalmazott Thomas Haldenwang, a BfV elnöke, aki kiemelte, hogy a szélső...
2020-07-09 15:32:04
Ítélkezés helyett imádkozzunk,
... kapcsolatban állni népével, különösen a kísértés és a bűnbeesés órájában. Mindig kötődik a néphez. Mózes sosem veszítette el népének emlékét. És ez a pásztorok egyik nagysága: nem megfeledkezni a népről, nem megfeledkezni a gyökerekről. Pál erről beszél szeretett fiatal püspökének, Timóteusnak: ,,Emlékezz anyádra és nagyanyádra, a gyökereidre, népedre!" [2Tim 1,5]. Móze...
2020-06-18 10:21:48
Koronavírus - ITM: új digitális keretstratégia készül
... közölte.
Magyarország felismerte a digitális átalakulás szükségszerűségét, ezt a versenyképességi-modernizációs célok szolgálatába kell állítania, miközben a szuverenitási kérdésekről sem szabad megfeledkezni - fogalmazott.
Az új stratégia legfontosabb célja, hogy Magyarország 2030-ra a tíz, digitalizációban élen járó uniós ország közé kerüljön. Ennek érdekében egymássa...
2020-06-11 14:42:18
Koronavírus - A Szerencsejáték Zrt. 50 millió forinttal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet
... kríziscsomaghoz, valamint a felajánlással 600 nehéz körülmények között élő gyerek nyári táboroztatását és fejlesztését is támogatják országszerte.
"A mai nap üzenete az, hogy nem szabad megfeledkezni arról a társadalmi rétegről, amely a legnagyobb gondokkal küszködik ebben az országban" - hangsúlyozta Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-vezérigazgatója.
K...
2020-06-10 14:03:10
Koronavírus - Petrícek: kompromisszumot kell keresni a helyreállítási alap szétosztásánál
... hogy üdvözlik a vitatémát, kompromisszumot szeretnének, és eleve nem elutasító módon ...
2020-05-29 17:01:48
Andrea Riccardi: II. János Pálnak messiási látomása volt ...
... főrabbit. Furcsa, mert összesen két embert nevez meg benne, a titkárát, Stanisław Dziwiszt és a főrabbit. Jel ez, amellyel mintha azt mondaná, hogy
az Egyháznak soha nem szabad megfeledkeznie a zsidósághoz fűződő kapcsolatáról, amiről - lengyel irodalmi hagyományt követve - úgy beszélt: ők az idősebb testvéreink.
- ,,Minden megváltozhat" - ...
2020-05-17 07:24:05
Virtuálisan készül fennállásának 25. évfordulójára a Fonó
... köszönhetjük, akik a Fonóból indultak vagy akiknek pályája rövidebb-hosszabb ideig összefonódott a miénkkel. Születésnapunk alkalmából éppen ezért nem szeretnénk az ő ünneplésükről sem megfeledkezni, őket is szeretnénk elismerni, hiszen velük együtt teljes az életünk. Éppen ezért indítunk el egy szavazást." - idézi a kommüniké a Fonó honlapját.
A Fonó a rendkívüli helyzet ala...
2020-05-14 12:02:49
1 2 3 ...................63 64 ..........95 96 ..........126 127 128 
Címkék: Horst Seehofer, Szerencsejáték Zrt, Ökumenikus Segélyszervezetet, Andrea Riccardi, János Pálnak, Varga János Veniam, Marc Levy, Thomas Haldenwang, Lehel László, Ökumenikus Segélyszervezet, Stanisław Dziwiszt, karácsony értéke, narancs gyógyhatásairól, szélsőjobb jelenti, helyreállítási alap, helyes választ, boltokban kóborolva, akciós ajándékokat, hazai gyümölcsök, tárolás folyamán, citrusfélék &#8211, pillanatra megfeledkezni, csodás látványon, ember éppen, legkevésbé tudatában, iszlamista szélsőségesek, média figyelmének, iszlamista terror, bűnbeesés órájában, pásztorok egyik, digitális átalakulás, szuverenitási kérdésekről, társadalmi rétegről, legnagyobb gondokkal, zsidósághoz fűződő, idősebb testvéreink, rendkívüli helyzet, digitalizációban, versenyképességi, gyógyhatásairól, kompromisszumot, vitamintartalma, elgondolkodjunk, vezérigazgatója, kríziscsomaghoz, segélyszervezet, nyűglődéseikről, megfeledkeznie, németországban, szerencsejáték, keretstratégia, szétosztásánál, helyreállítási,
© 2013 TVN.HU Kft.