Belépés
Belelapozok életem könyvébe, Itt-ott megsárgultak már
... polcára,
Amely minden nap mosolyt csal majd az arcára,
Nem baj, ha egy-egy lap kilóg a sorból,
S nem jut minden napra a sok mosolyból,
Hisz emberek vagyunk,
Hozunk döntéseket,
Az élet néha keserű is lehet,
De minden nap új csodát rejt,
Amit sokszor az ember előre nem sejt,
S ne feledd, lesznek mindig újabb lapok,
Melyeken az élet...
2021-01-07 08:14:45
A hőguta figyelmeztető jelei
... olyan erős tünetei lesznek, hogy azok akár kórházi kezelést is igényelhetnek.

A hőguta egyik jele a zavartság megjelenése. Ilyenkor az illető nem tud koncentrálni, megfelelő döntéseket hozni és még az egyszerű kérdésekre sem tud válaszolni.

A zavartság mellett mentális problémák is megjelenhetnek. Az illető nem tudja, hogy hol van, hogy hívják, mi történt vel...
2020-07-27 21:12:17
Koronavírus - A kneszet nélkül vezethet be az izraeli kormány járványügyi korlátozásokat
... miatt a kneszet plenáris ülésének jóváhagyása nélkül, elég hozzá, ha a képviselőház egyik bizottságának napirendjére kerül a kérdés.
A korábbi jogszabályok szerint a kormányzati döntéseket jóvá kellett hagynia akneszet koronavírus-bizottságának vagy más releváns testületnek, ami egy vagy több nappal késleltethette a végrehajtást.
Kedden bejelentette távozását az egészsé...
2020-07-07 10:51:17
Uniós biztos: az Európai Bizottságon belül is tapasztalható strukturális rasszizmus
... versenyképes tudással rendelkezzenek. Felvetette, hogy a bizottságnak ösztönöznie kellene az egyetemeken a fekete bőrűek szponzorálását, továbbá a gyakornokok felvételénél "sokszínűbb" döntéseket kellene hozni.
Dalli az elmúlt hetek szobordöntő akcióival kapcsolatban elmondta: a történelem ismerete segít abban, hogy a múltban elkövetett bizonyos hibák ne ismétlődjenek meg. Ho...
2020-06-29 13:52:16
Sikeres volt a védekezés, eltörlik a vásárlási idősávokat
... veszélyhelyzet. Bejelentette: eltörlik a vásárlási idősávokat.A rendkívüli jogrend jóval rövidebb volt, mint Európa országainak többségében, a kormány időben tudott döntéseket hozni, és a járvány megjelenéséhez képest jóval korábban hozott fontos korlátozó intézkedéseket, mint például az olaszok, a belgák vagy a spanyolok - fejtette ki.
A rendkívül...
2020-06-19 16:10:11
Krónika 2. rész (költségvetés)
... meghatározásánál nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni az öt fő alatti vállalkozások helyzetét, mert így becsapják a társadalmat.
Szerinte a kormány pártállami módon hozza a döntéseket, amelyen még komoly gazdasági válsághelyzetben sem változtat. A költségvetés visszavonását kérte.

KDNP: biztonságos és kiegyensúlyozott gazdálkodást tesz lehetővé a büdzsé
|...
2020-06-11 11:11:40
A mentális problémák előjelei
... eltompulása, kiüresedettség-érzés.

Motiváció csökkenése/hiánya: a tervező- és kivitelező képesség csökkenése. Az ambivalencia áttevődhet az akarati életre is, ami az elhatározásokat, döntéseket ellehetetleníti, mindez társul a késztetések csökkenésével.

Szociális élet: bizalmatlanság, eltávolodás a külvilágtól, és a saját, belső világba való visszavonulás, am...
2020-06-05 23:45:59
Szijjártó: Magyarország és Ukrajna meg akarja oldani a vitákat
... és továbbra is támogassák egymást.
Azt is mondta, a járvány továbbra is uralja Európát, és Magyarország hatékonyan védekezett ellene. Ukrajna is ezen dolgozik, a védekezés nehéz döntéseket is megkövetel és rávilágít arra, milyen fontos az egészségügyi rendszer fejlesztése - fogalmazott.
Dmitro Kuleba köszönetet mondott, amiért Magyarország segítette az ukrán állampolgáro...
2020-05-29 14:51:35
Koronavírus - Varga Judit az Általános Ügyek Tanácsán: politikai alapon vádolták a magyar kormányt a koronavíru
... Magyarország sikeresen zárta le a koronavírus elleni védekezés első szakaszát, ami azért volt lehetséges, mert a rendkívüli jogrendnek köszönhetően a magyar kormány gyors és eredményes döntéseket tudott hozni a járvány megfékezésére.
Varga Judit emlékeztetett arra is, hogy az elmúlt hetekben példátlan dezinformációs kampány folyt Magyarország ellen, mind a hazai, mind nemzetk...
2020-05-26 14:42:35
Varga Judit: a kormányülés fő témája a rendkívüli jogrend visszavonását célzó javaslat
...
Varga Judit rögzítette: a rendkívüli jogrendnek köszönhető, hogy a kormány az elmúlt hetekben gyors és eredményes döntéseket tudott hozni a járvány megfékezésére, így más országokkal ellentétben el tudtuk kerülni a járvány berobbanását, a tömeges megbetegedéseket és a több ezres haláleseteket.
Felidézte, hogy "a több mint két hónappal ezelőtt az Országgyűlésnek benyújto...
2020-05-25 17:12:11
1 2 3 .........................77 78 ............115 116 ............153 154 155 
Címkék: Európai Bizottságon, Varga Judit, Általános Ügyek Tanácsán, Dmitro Kuleba, hőguta figyelmeztető, kneszet nélkül, izraeli kormány, vásárlási idősávokat, mentális problémák, magyar kormányt, rendkívüli jogrend, élet néha, ember előre, hőguta egyik, zavartság megjelenése, egyszerű kérdésekre, zavartság mellett, kneszet plenáris, képviselőház egyik, korábbi jogszabályok, kormányzati döntéseket, vagy több, bizottságnak ösztönöznie, fekete bőrűek, gyakornokok felvételénél, elmúlt hetek, történelem ismerete, múltban elkövetett, kormány időben, járvány megjelenéséhez, belgák vagy, kormány pártállami, költségvetés visszavonását, ambivalencia áttevődhet, akarati életre, késztetések csökkenésével, járvány továbbra, védekezés nehéz, egészségügyi rendszer, ukrán állampolgáro, koronavírus elleni, rendkívüli jogrendnek, magyar kormány, járvány megfékezésére, elmúlt hetekben, járvány berobbanását, tömeges megbetegedéseket, több ezres, több mint, kiegyensúlyozott, válsághelyzetben, megbetegedéseket, meghatározásánál,
© 2013 TVN.HU Kft.