Belépés
Érdekes előadás - az egészségről
... eredményez.
A növények nagyon érdekes szerepet játszanak a kolloid-ásványok keletkezésében. A szöveteikben átalakítják a fém-ásványokat kolloid-ásványokká. Amikor elfogyasztjuk a növényeket, az ásványok felgyülemlenek a szervezetünkben, és hasznosítani tudjuk őket.
De mivel a talajunkban nincsenek fém-ásványok, a termés sem tartalmaz elegendő mennyiségű ásványt. Minden h...
2019-10-17 00:56:13
A halott orvos nem hazudik...
... eredményez.
A növények nagyon érdekes szerepet játszanak a kolloid-ásványok keletkezésében. A szöveteikben átalakítják a fém-ásványokat kolloid-ásványokká. Amikor elfogyasztjuk a növényeket, az ásványok felgyülemlenek a szervezetünkben, és hasznosítani tudjuk őket.
De mivel a talajunkban nincsenek fém-ásványok, a termés sem tartalmaz elegendő mennyiségű ásványt. Minden h...
2019-10-03 13:41:59
Élesztő és a szobanövények
... akkor fejti ki a hatásait. A kerti növények esetében is tavasszal és nyáron érdemes alkalmazni ezt a módszert, amikor megfelelő az időjárás. Ha havonta kétszer élesztős vízzel öntözöd a növényeket, sokkal gyorsabban fognak nőni és erősebbek lesznek.
Forrás :

Másik forrás s...
2019-09-29 12:58:02
Szabó Gyuri bácsi- füvesmester receptjeiből
... galagonya virágos hajtásából készült tehát kell naponta 2 csészével fogyasztani, a szívizmokat rugalmasan tartja, a szívritmust, pedig szabályozza.

VISSZÉR: Mindenképpen összehúzó növényeket kell. A szederlevél teája, az erdei málnalevél, az orvosi zsálya teája, és krémként lehet kezelni a körömvirággal, ha a visszér be is van gyulladva.
Ha nincs begyulladva, akkor...
2019-09-29 12:52:42
Teljesen megújult a Tállya utcai park a XII. kerületben
... kérésnek eleget téve pelenkázóval ellátott illemhely is létesült.
A közlemény szerint a parkot használók kérték az invazív bálványfák kivágását, ezek helyett az önkormányzat őshonos növényeket telepített. Az új parkolóhellyel bővített, rendezett parkolóhoz évelőket, díszfüveket, lágyszárúakat ültettek.
A park mintegy négyezer négyzetméteres területén megújultak a sétányo...
2019-09-19 16:42:17
Szent Iván éj 06.23
... ünnepeit, és a Keresztelő Szent Jánosból lett Szent Iván nevéhez kötötte. A fény diadala ünnepének egyik érdekes szokása a különböző gyógynövényekből történő szerelemjóslás. A megfelelő növényeket kiválasztva, majd a tűzbe vetve - a kiválasztott személyre gondolva - az egyedülálló hölgyek és urak hamarosan megtalálhatják párjukat. Szent Iván éjjelének elmaradhatatlan k...
2019-06-18 22:45:26
Húsvéti vigília, Urunk feltámadásának ünnepe 04.19
... történt. Isten a szárazat földnek nevezte, az összefolyt vizeket pedig elnevezte tengernek. És Isten látta, hogy ez jó.
Akkor megint szólt Isten: ,,Teremjen a föld zöldellő növényeket, amelyek termést hoznak, fákat, amelyek magot rejtő gyümölcsöt teremnek a földön." Úgy is lett. A föld zöldellő növényeket termett, amelyek termést hoznak fajuk szerint, és fákat, ame...
2019-04-20 15:57:54
Nagyhétfő 04.15
... földön. Az ő tanítására várnak a távoli szigetek."
Ezt mondja az Isten, az Úr, aki megteremtette az eget és kifeszítette, aki megszilárdította a földet s kisarjasztotta rajta a növényeket, aki éltető leheletet ad a földön lakó népnek, és életet mindennek, ami csak jár-kel rajta: ,,Én, az Úr hívtalak meg igazságban, én fogtam meg a kezed és én formáltalak. Általad k...
2019-04-15 08:59:27
Nagyböjt a biblia szerint 11. rész
... tanítására várnak a szigetek.
Második rész
5 Ezt mondja az Isten, az Úr, aki megteremtette az egeket és kifeszítette, aki megszilárdította a földet s rajta kisarjasztotta a növényeket, aki éltető leheletet ad a földön lakó népnek, és életet mindennek, ami csak jár-kel rajta:
6 Én, az Úr, hívtalak meg az igazságban, én fogtam meg a kezed, és én formáltalak. Megtett...
2019-03-18 21:26:49
Az ember a múltban, jelenben és jövőben
... ennek megfelelően rendezték el a szociális és gazdasági feladatokat.
A Penmeanmawrnál álló kőkörök alaprajza olyan, mint a leégett
Goetheanumé volt. A druida papok ismerték a növényeket és állatokat érő kozmikus hatásokat. Uralkodtak az elementáris lényeken, és ezt gyógyszerek előállítására használták fel. Jakob Böhme
és Swedenborg szellemi jellege, mint régebbi föl...
2019-03-18 11:45:26
1 2 3 ..............46 47 .......69 70 ......91 92 93 
Címkék: Szabó Gyuri, Szent Iván, Keresztelő Szent Jánosból, Jakob Böhme, halott orvos, biblia szerint, növények nagyon, kolloid-ásványok keletkezésében, szöveteikben átalakítják, ásványok felgyülemlenek, talajunkban nincsenek, kerti növények, szívizmokat rugalmasan, szederlevél teája, erdei málnalevél, orvosi zsálya, közlemény szerint, parkot használók, invazív bálványfák, önkormányzat őshonos, park mintegy, fény diadala, különböző gyógynövényekből, megfelelő növényeket, tűzbe vetve, kiválasztott személyre, egyedülálló hölgyek, szárazat földnek, összefolyt vizeket, föld zöldellő, távoli szigetek, földön lakó, druida papok, elementáris lényeken, megszilárdította, gyógynövényekből, szervezetünkben, elmaradhatatlan, kisarjasztotta, felgyülemlenek, keletkezésében, feltámadásának, négyzetméteres, parkolóhellyel, szerelemjóslás, megtalálhatják, penmeanmawrnál, megteremtette, szobanövények, elfogyasztjuk, előállítására, körömvirággal, lágyszárúakat, szöveteikben, hasznosítani, kifeszítette, pelenkázóval, mindenképpen,
© 2013 TVN.HU Kft.