Belépés
Mangán és a pajzsmirigy egészsége
... mennyiségben található meg az emberi szervezetben. A mangán fontos szerepet tölt be számos enzim működésében, így pl. a növekedésben és fejlődésben, de elengedhetetlen a csontok és kötőszövetek megfelelő működésében is. A többi ásványi anyaghoz hasonlóan támogatja az immunrendszer optimális működését.

Néhány korábbi kutatás arra az eredményre jutott, hogy a mangán hatá...
2021-08-02 21:58:11
Harmadik oltás
Mára regisztráltam a harmadik oltásra. Biztos, ami biztos. Bár nekem a két kínai is megfelelt, de úgy gondoltam, nem rossz egy kis emlékeztető. Pfaizert kaptam Győrben az oltóponton. Nagyon sokan voltunk. Zsókának még két hét kell a négy hónaphoz, de amint lehet, regisztrál ő is.
Én bízok a magyar orvosokban, miért ne bíznék. Azt a politikai hisztit, ami a tőlünk nyugatra van...
2021-08-02 16:43:39
Mire jó a K-vitamin és milyen táplálékban van sok belőle?
... kívül összefüggésbe hozták a jobb epizodikus memóriával, főként az idősebb emberek esetében. Ezen kívül a vérnyomás szabályozásában is segítségünkre lehet, hiszen támogatja, hogy a szív megfelelő mennyiségű vért pumpáljon a szervekhez és a szövetekhez, így kisebb lesz az esélye az egyes betegségek kialakulásának.

A K-vitamin-hiány megnöveli a vérzés kockázatát. Felnőtte...
2021-08-01 21:26:04
Hormonműködést zavaró táplálékok
Hormonokra szükségünk van, hiszen számtalan testi funkciót látnak el. Ha megbetegszik a pajzsmirigyünk, akkor ennek hátterében a nem megfelelő hormontermelés áll. Ha lecsökken a szervezetben az ösztrogénszint, számos komoly betegséggel kell szembenéznünk. Ha például nem termelődik elegendő inzulinhormon, a cukorbetegség rémével kell szembenéznünk.

Láthatjuk, hogy a hormo...
2021-08-01 21:19:39
Facebookon kaptam
Szervusz Kedves Évi .
Nagyon szépen köszönöm kedvességedet .
Szép estét , és jó éjszakát kívánok sok szeretettel .
Puszillak .
A megfelelő fényben , a megfelelő pillanatban minden rendkívüli .

...
2021-08-01 21:01:04
Az évszázad esküvője, ami egy rémálom kezdete volt
... szerencséért

Miután a ruhatervezők egy életre szóló megbízást kaptak, az Emanuel házaspár mindent megtett annak érdekében, hogy mindent úgy alakítsanak az öltözéken, ahogy az megfelel Diana elképzeléseinek. A grandiózus ruhával kapcsolatban egyvalami azonban az esküvő napjáig titokban maradt: a címkéhez egy 18 karátos, fehér gyémántokkal kirakott, arany lópatkót is odav...
2021-07-31 23:00:42
Szúnyogok ellen természetesen
Az emberek a szúnyogok egyik kedvenc áldozatai. A különböző szúnyogokfajtákat különböző dolgok vonzanak, mint az illat, a fény, a hőmérséklet, de például a maláriát terjesztő szúnyogok az izzadságot kedvelik. Bármelyik fajtával is találkozol, ha összecsipkednek, az eredmény mindig kellemetlen. A piacon kapható szúnyogriasztószerek java DEET (N,N-dietil-meta-toluamid) tartalmú, amel...
2021-07-30 20:33:44
Tóth János versei
... a fénybe menni
gödröt ásni nagyot mélyet
betemetni büszkeséget
haragot a kapzsiságot
rosszat mit a világ látott

víg tavasznak kéne lenni
emberségnek megfelelni
összefogni minden kezet
tiszta gézzel fedni sebet
örülni a légnek fénynek
pitypang szirom száll a lélek

víg tavasznak kéne lenni
meggyfák alatt énekeln...
2021-07-30 19:30:36
Visszafordítható a szervezetben a gyulladás
A szervezetünkben kialakuló gyulladás számos betegség okozója lehet. Szerencsére azonban van arra lehetőségünk, hogy életmódváltással és megfelelő táplálkozással visszafordítsuk a gyulladást és ezzel számos betegséget előzzünk meg.

Sok ember számára a gyulladás egy állandó, krónikus probléma, gondoljunk csak akár a különféle allergiákra és autoimmun betegségekre, a szív-...
2021-07-29 21:20:55
A női hormonok támogatója-ligetszépe
... minden másban is megtalálható, mint például a fekete ribizliben, a borágóolajban vagy a spirulina algában is. A GLA pozitívan hat az agy működésére, a csontok egészségére, de a haj és a bőr megfelelő kondícióját is támogatja, mindemellett kiemelkedő a gyulladáscsökkentő hatása.

A ligetszépeolajnak nagyon sokféle előnye létezik. Többek között pozitív hatással van az öreg...
2021-07-29 21:09:11
1 2 3 ...............4517 4518 .......6776 6777 ........9033 9034 9035 
Címkék: Tóth János, Szervusz Kedves Évi, pajzsmirigy egészsége, évszázad esküvője, rémálom kezdete, emberi szervezetben, mangán fontos, többi ásványi, immunrendszer optimális, eredményre jutott, mangán hatá, harmadik oltásra, négy hónaphoz, magyar orvosokban, politikai hisztit, tőlünk nyugatra, jobb epizodikus, idősebb emberek, vérnyomás szabályozásában, szív megfelelő, egyes betegségek, vérzés kockázatát, cukorbetegség rémével, megfelelő fényben, megfelelő pillanatban, életre szóló, megfelel Diana, grandiózus ruhával, esküvő napjáig, szúnyogok egyik, különböző szúnyogokfajtákat, maláriát terjesztő, izzadságot kedvelik, eredmény mindig, piacon kapható, fénybe menni, világ látott, légnek fénynek, szervezetünkben kialakuló, különféle allergiákra, fekete ribizliben, borágóolajban vagy, spirulina algában, csontok egészségére, ligetszépeolajnak nagyon, visszafordítható, életmódváltással, összecsipkednek, visszafordítsuk, szabályozásában, szervezetünkben, elengedhetetlen, elképzeléseinek, táplálkozással,
© 2013 TVN.HU Kft.