Belépés
Öttusa-vk - Kovács Sarolta ismét bizonyítani szeretne
...
A székesfehérvári versenyző ezt arra reagálva mondta az MTI-nek a világkupa-sorozat negyedik állomásának helyszínén, Prágában, hogy nem sikerült döntőbe jutnia.
"Nem fordult velem még elő, hogy kiestem volna bármilyen versenyen. Talán most tényleg kellett nekem ez, hogy szedjem össze magam" - utalt arra, hogy az előzmények nem voltak kedvezőek a számára és nem is tudott ...
2019-05-25 09:41:07
Tőzsde - Pluszban zártak a főbb európai piacok
...
A londoni FTSE100 index 0,65 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,49 százalékos plusszal, a párizsi CAC-40 mutató pedig 0,67 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.
Az euróövezeti vállalatok gyűjtőindexei közül az EuroStoxx50 0,71 százalékos plusszal zárta a kereskedést.
Az előző nap jelentős veszteségei után pénteken felfelé korrigáltak az európai piacokon a tőzs...
2019-05-24 19:19:48
Ukrán kormánypárti képviselők az alkotmánybírósághoz fordultak a parlament feloszlatása ügyében
...
A politikus hozzátette: arra kérték a testületet, hogy minél hamarabb, lehetőleg két hónapon belül hozzon döntést. Fontosnak nevezte, hogy a társadalom mielőbb választ kapjon erre a kérdésre. "Mi az elnöki rendeletben az alkotmányban foglalt jogállamiság elvének közvetlen és egyértelmű megsértését látjuk" - szögezte le.
Szavai szerint a kormánykoalíció a jogszabályoknak...
2019-05-24 17:19:35
Maccabi Európa Játékok - A sportági szakszövetségek segítik a magyarországi rendezést
...
Az erről szóló együttműködési megállapodást pénteken írta alá Deutsch Péter, a játékokat szervező EMG 2019 Sport Kft. ügyvezetője a sportági szervezetek képviselőivel.
"Ez az első alkalom a Maccabi Európa Játékok történetében, hogy a versenyek előkészítésében és lebonyolításában a sportági szakszövetségek a szervezők partnerei" - jelentette ki Deutsch Tamás, az MTK Budap...
2019-05-24 15:49:31
Az Európai Bizottság elfogadta a drónokra vonatkozó új szabályok végrehajtási rendeletét
...
A tájékoztatás szerint az elfogadott jogszabályt elsődleges célja, hogy egységes uniós biztonsági előírásokat hozzanak létre drónok hivatásos és szabadidő jellegű használatára vonatkozóan. Leszögezi, hogy a repülő eszközök tervezése és gyártása során be kell tartani az unió alapvető biztonsági és személyes adatok védelmére vonatkozó követelményeit.
Az elfogadott kiegészí...
2019-05-24 15:09:18
Önkormányzati tulajdonba került Debrecenben a BMW-gyárnak is helyet adó terület
...
Közleményük szerint a fejlesztési övezet kialakításának első üteme 150 tulajdonost érintett. Az esetek 93 százalékában közös megegyezéssel - adásvétellel vagy csereterület biztosításával - zárult a folyamat, a terület 7 százalékát pedig kisajátították.
A vételár kifizetések folyamatosak, a megállapodásoknak, vagy a határozatoknak megfelelően. Az önkormányzat 300 hektár c...
2019-05-24 14:59:21
Labdarúgó Magyar Kupa - Jó hangulatot és nehéz meccset várnak a döntőtől az edzők
...
A 78. hazai kupadöntő pénteki sajtótájékoztatóján elhangzott, több mint 10 ezer jegy már elkelt, a magyar szövetség (MLSZ) ugyanakkor minden érdeklődőt arra buzdít, hogy lehetőleg elővételben váltsa meg belépőjét a 19.30-kor kezdődő fináléra.
Marko Nikolic, a MOL Vidi FC vezetőedzője azt mondta, kiemelten fontos mérkőzés lesz számukra a kupadöntő, mivel ezt a trófeát edd...
2019-05-24 14:09:52
EP-választás - XXI. Század Intézet: a nyugat-európai média elhallgatja a tényeket
...
Szabó Dávid pénteken az M1 aktuális csatornán azt mondta, a bevándorláspárti országok a kampányidőszakban próbálják a háttérbe helyezni a migráció negatív mellékhatásait, például a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket, a nyugat-európai média pedig ebben teljes mértékben partner.
A migráció jelenleg az embereket érintő egyik legfontosabb probléma, ennek megfelel...
2019-05-24 08:08:32
A memóriával kapcsolatos fontos felfedezést tettek az MTA agykutatói a Science-ben
...
"Még ma sem teljesen világos, mi dönti el az agyban, hogy valamiből tartós emléknyom lesz, vagy gyorsan elhalványul az idő múltával. A kelleténél tartósabb emléknyomok komoly problémákat okozhatnak: a szorongásos megbetegedések, illetve az úgynevezett poszttraumatikus stressz szindróma fontos jellemzője, hogy a betegeknek kórosan erős emlékeik alakulnak ki. Ezektől nem tudnak...
2019-05-23 21:10:53
EP-választás - Kormánypártok: akiknek fontos a határvédelem, azoknak a Fidesz-KDNP-re kell szavazniuk
...
Kocsis Máté kijelentette: a kormánypártok az elmúlt években bebizonyították, hogy képesek megvédeni a határt, de a következő években készen állnak arra is, hogy az unió többi, schengeni határvédelemben érintett országával együttműködve ezt a rendszert kiterjesszék és így az egész kontinenst megvédjék.
Bár Európa-szerte egyre több terror- és bűncselekményt követnek el bev...
2019-05-23 20:59:35
1 2 3 ..................1875 1876 ..........2813 2814 .........3750 3751 3752 
Címkék: Kovács Sarolta, Maccabi Európa Játékok, Európai Bizottság, Labdarúgó Magyar Kupa, Század Intézet, Deutsch Péter, Sport Kft, Deutsch Tamás, Marko Nikolic, Vidi FC, Szabó Dávid, Kocsis Máté, főbb európai, parlament feloszlatása, sportági szakszövetségek, magyarországi rendezést, drónokra vonatkozó, nyugat-európai média, memóriával kapcsolatos, székesfehérvári versenyző, világkupa-sorozat negyedik, londoni FTSE100, frankfurti DAX-30, párizsi CAC-40, euróövezeti vállalatok, európai piacokon, politikus hozzátette, társadalom mielőbb, elnöki rendeletben, alkotmányban foglalt, erről szóló, játékokat szervező, sportági szervezetek, első alkalom, versenyek előkészítésében, szervezők partnerei, tájékoztatás szerint, elfogadott jogszabályt, repülő eszközök, unió alapvető, elfogadott kiegészí, fejlesztési övezet, vételár kifizetések, határozatoknak megfelelően, magyar szövetség, bevándorláspárti országok, kampányidőszakban próbálják, háttérbe helyezni, migráció negatív, bevándorlók által, migráció jelenleg,
© 2013 TVN.HU Kft.