Belépés
Fokhagymás füstölt csülökfalat
... lereszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a törött borsot és a csípős paprikát, majd a mustárral is összekeverjük. A húscsíkokat először lisztbe mártjuk, ezután a mustáros tésztában megforgatjuk, és a 180 fokra felforrósított olajba egyenként beletesszük. 4-5 perc alatt pirosra sütjük, majd kivéve leitatjuk róla a felesleges olajat és csípős csalamádéval vagy ecetes paprikával ...
2010-06-22 00:47:55
Finom sertésláb
... kihűlt, lefedve betesszük a hűtőszekrénybe. Másnapra kocsonyává dermed. Kiborítjuk a formából és szeletekre vágjuk. Lisztbe mártjuk, a curryvel, sóval, borssal ízesített felvert tojásban megforgatjuk, majd a parmezánnal elkevert zsemlemorzsában meghempergetve, 180 fokos olajban 2-4 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
A felesleges olaját lecsöpögtetjük, és tartármártással, va...
2010-06-22 00:46:57
Rumos cseresznyebefőtt
... edénybe vagy fényes edénybe tesszük.
3. Belekeverjük a tartósítót, és felforraljuk.
4. A megmosott, lecsepegtetett cseresznyét kis adagokban a szirupba tesszük, és megforgatjuk benne.
5. Ha gyöngyözik a lé, szűrőkanállal gondosan kimosott, kiforrázott üvegekbe töltjük.
6. Minden üvegbe teszünk egy darabka fahéjat, és 2-3 szem szegfűszeget.
7...
2010-06-21 17:24:25
Sárgabarackbefőtt
... és a befőtt tartósítóval felforraljuk.
3. Közben az üvegeket tisztára mossuk, és kiforrázzuk.
4. Ha felforr a lé, kis adagokban beletesszük a gyümölcsöt.
5. Megforgatjuk benne, és ha gyöngyözni kezd, már szedjük is ki az üvegekbe.
6. Ha elfogyott a gyümölcs, a levet újra felforraljuk.
7. Minden üvegbe teszünk egy darab fahéjat, és 2-3 szegfű...
2010-06-21 17:16:39
Indiáner
... kisült fánkocskákat hűlni hagyjuk, majd belsejüket kikaparjuk.
A kakaót a porcukorral, a megolvasztott vajjal vagy sütőmargarinnal és a vízzel felforraljuk.
A csokimázban megforgatjuk a fánkocskákat, majd hideg helyre tesszük.
Kihűlés után cukros tejszínhabbal megtöltjük őket, és kettesével összeillesztjük.

...
2010-06-21 16:40:35
Fokhagymás füstölt
... lereszelt vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a törött borsot és a csípős paprikát, majd a mustárral is összekeverjük. A húscsíkokat először lisztbe mártjuk, ezután a mustáros tésztában megforgatjuk, és a 180 fokra felforrósított olajba egyenként beletesszük. 4-5 perc alatt pirosra sütjük, majd kivéve leitatjuk róla a felesleges olajat és csípős csalamádéval vagy ecetes paprikával ...
2010-06-20 23:46:38
Finom sertésláb
... kihűlt, lefedve betesszük a hűtőszekrénybe. Másnapra kocsonyává dermed. Kiborítjuk a formából és szeletekre vágjuk. Lisztbe mártjuk, a curryvel, sóval, borssal ízesített felvert tojásban megforgatjuk, majd a parmezánnal elkevert zsemlemorzsában meghempergetve, 180 fokos olajban 2-4 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
A felesleges olaját lecsöpögtetjük, és tartármártással, va...
2010-06-20 23:45:41
Indiáner
... kisült fánkocskákat hűlni hagyjuk, majd belsejüket kikaparjuk.
A kakaót a porcukorral, a megolvasztott vajjal vagy sütőmargarinnal és a vízzel felforraljuk.
A csokimázban megforgatjuk a fánkocskákat, majd hideg helyre tesszük.
Kihűlés után cukros tejszínhabbal megtöltjük őket, és kettesével összeillesztjük.

...
2010-06-20 22:48:52
Süti
... túrót a porcukorral és a van. cukorral összekeverjük,majd 10 percig állni hagyjuk!
Ezután hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük.
A masszából kis golyókat formázunk,megforgatjuk kókuszreszelékben.
A golyók közepébe lehet tenni mogyorót,mandulát,vagy az egészbe mazsolát.
Könnyű,nyári édesség,hűtve fogyasztjuk!
Megjegyzés : nem tettem bele a 30 dkg p...
2010-06-20 08:46:39
Sajttal és színes paprikával
... tejföl

Elkészítés:

A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy 22 cm átmérőjű sütőformát baconnel kibélelünk úgy, hogy túllógjon az edényen. A húst a lisztben és a tojásban megforgatjuk, és lerakunk egy sort a kibélelt formába, megszórjuk reszelt sajttal, majd egy sor bacon következik. A rétegezést addig folytatjuk, míg a hozzávalókból tar...
2010-06-15 17:16:18
1 2 3 ........................149 150 .............224 225 226 ............298 299 300 
Címkék: zúzott fokhagymát, törött borsot, csípős paprikát, húscsíkokat először, mustáros tésztában, felesleges olajat, parmezánnal elkevert, felesleges olaját, szirupba tesszük, darabka fahéjat, befőtt tartósítóval, üvegeket tisztára, levet újra, darab fahéjat, megolvasztott vajjal, vízzel felforraljuk, csokimázban megforgatjuk, golyók közepébe, egészbe mazsolát, csirkemellet vékony, tojásban megforgatjuk, kibélelt formába, rétegezést addig, cseresznyebefőtt, kókuszreszeléket, sütőmargarinnal, zsemlemorzsában, összeillesztjük, tartármártással, meghempergetve, lecsöpögtetjük, hűtőszekrénybe, lecsepegtetett, felforrósított, megolvasztott, szűrőkanállal, összekeverjük, tejszínhabbal, hozzávalókból, megforgatjuk, fánkocskákat, felforraljuk, vöröshagymát, csalamádéval, csirkemellet, belekeverjük, szegfűszeget, aranysárgára, tartósítóval, csokimázban, cseresznyét, parmezánnal, kiforrázzuk, csülökfalat, beletesszük, húscsíkokat, fogyasztjuk, porcukorral, kiforrázott, belsejüket, megtöltjük, tartósítót, paprikával, felesleges,
© 2013 TVN.HU Kft.