Belépés
Marhapörkölt nokedlivel
... zöldpaprika

Elkészítése:

A vöröshagymát megtisztítjuk, és kockákra vágjuk, a felforrósított zsiradékban megpirítjuk. Ráhintjük a pirospaprikát, hozzáadjuk a kockákra vágott húst, és megforgatjuk, egy kevés vizet adunk hozzá, sózzuk, finoman megborsozzuk, hozzáadjuk a felvágott paradicsomot és a csíkokra vágott zöldpaprikát, fedő alatt mérsékelt lángon párolju...
2007-03-16 00:32:04
magvas, pácolt ponty
... halszeleteket megmossuk, majd megsózzuk, és állni hagyjuk. Gorombára összetörjük a magokat és összekeverjük a zsemlemorzsával.

Elkészítés: A halszeleteket lecsöpögtetjük, megforgatjuk lisztben, tojásban és végül a magos morzsában. Bő, forró olajban, kíméletesen, 5-7 percig sütjük. Konyhai papírtörlőre vagy szalvétára szedjük, és elkészítjük a pácot. A sárgarépát, a hagy...
2007-03-10 06:41:47
Egy kis kaja....
... a vajat,a likőrt és simára keverjük.
Belekeverjük a porcukrot.Hűtőszekrénybe tesszük,míg meg nem szilárdul.
A masszából 2-3 cm átmérőjű golyókat formálunk, tortadarában megforgatjuk.
Minyonpapírra helyezzük.
Hűtőszekrényben tároljuk.
Tanács:
Tejcsokoládé helyett lehet étcsokoládéval csinálni,egy egész narancs reszelt héjával.Ilyenkor porcukorba i...
2007-02-26 12:56:49
csirke paprikás lisztben
... combokat megforgassuk benne
kevés pirospaprika
20 dkg reszelt sajt
3 dl tejföl
margarin,só

A megtisztított csirkecombokat besózzuk.
Paprikás lisztben megforgatjuk, és kivajazott jénaiba vagy tepsibe helyezzük.
A tetejét megkenjük tejfölel, pici vizet öntünk alá, és fóliával letakarjuk.
Mikor majdnem megsült, levesszük róla a fóliát, és...
2007-02-26 05:46:15
portugál csirke
... megtisztítjuk, félretesszük. A chilit, a megtisztított, szétnyomott fokhagymát és az olaj felét gépben összemixeljük, a keveréket mély edénybe öntjük, és hozzáadjuk a megmaradt olajat. Megforgatjuk benne a csirkedarabokat, szobahőmérsékleten két óra hosszat pácoljuk, azután serpenyőben mindkét oldalán puhára pároljuk.
Melegen tartjuk, amíg elkészítjük a mártást.
Megolvas...
2007-02-26 01:34:58
Buffalo csirkeszárny
... kihűlni.
Alaposan leöblítjük a csirkeszárnyakat hideg folyó víz alatt, és papírtörlővel szárazra töröljük. Egy tálra helyezzük a szárnyakat, és ráöntjük a marinádot, majd jól megforgatjuk az egészet. Lefedjük folpackal, és kb. 3 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

A mártás: Villával szétnyomjuk a sajtot egy közepes tálban, hozzáadjuk a majonézt és a borsot, és összekev...
2007-02-26 01:04:14
zöldséges csirkeszárnyak
... megmossuk, lerázzuk róla a vizet és felaprítjuk.
Elkészítés: Nagy lábasban felforrósítjuk az olajat, és a szárnyakat közepes lángon kb. 5 percig sütjük benne. Sütés közben többször megforgatjuk, megsózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kakukkfűvel. Beletesszük a hagymát és a sárgarépát, és kb. 3 percig folyamatosan kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és ezzel további 1 p...
2007-02-26 01:02:44
Fogas sült almával
... burgonya





A halat kívül-belül besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a fűszerpaprikával, megforgatjuk benne a halat.

Az almák tetejét vágjuk le, a magházat távolítsuk el. A diót apró darabokra vágjuk, összekeverjük a mézzel, fahéjjal és reszelt citromhéjjal, valami...
2007-02-22 19:31:40
Zöldséges csirkeszárnyak
... megmossuk, lerázzuk róla a vizet és felaprítjuk.
Elkészítés: Nagy lábasban felforrósítjuk az olajat, és a szárnyakat közepes lángon kb. 5 percig sütjük benne. Sütés közben többször megforgatjuk, megsózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kakukkfűvel. Beletesszük a hagymát és a sárgarépát, és kb. 3 percig folyamatosan kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, és ezzel további 1 p...
2007-02-20 12:23:56
Buffalo csirkeszárny
... kihűlni.
Alaposan leöblítjük a csirkeszárnyakat hideg folyó víz alatt, és papírtörlővel szárazra töröljük. Egy tálra helyezzük a szárnyakat, és ráöntjük a marinádot, majd jól megforgatjuk az egészet. Lefedjük folpackal, és kb. 3 órára a hűtőszekrénybe tesszük.

A mártás: Villával szétnyomjuk a sajtot egy közepes tálban, hozzáadjuk a majonézt és a borsot, és összekev...
2007-02-20 12:22:19
1 2 3 ........................149 150 .............224 225 ............297 298 299 300 
Címkék: vöröshagymát megtisztítjuk, felforrósított zsiradékban, kockákra vágott, kevés vizet, felvágott paradicsomot, csíkokra vágott, halszeleteket lecsöpögtetjük, magos morzsában, egész narancs, megtisztított csirkecombokat, tetejét megkenjük, olaj felét, keveréket mély, megmaradt olajat, csirkeszárnyakat hideg, tálra helyezzük, hűtőszekrénybe tesszük, közepes tálban, szárnyakat közepes, halat kívül-belül, zsemlemorzsát összekeverjük, almák tetejét, magházat távolítsuk, diót apró, fűszerpaprikával, csirkeszárnyakat, hűtőszekrényben, zsemlemorzsával, csirkedarabokat, étcsokoládéval, csirkecombokat, csirkeszárnyak, felforrósítjuk, hűtőszekrénybe, lecsöpögtetjük, felforrósított, megtisztítjuk, megtisztított, összemixeljük, minyonpapírra, halszeleteket, összekeverjük, pirospaprikát, papírtörlővel, zsemlemorzsát, belekeverjük, zöldpaprikát, tortadarában, megforgatjuk, papírtörlőre, folyamatosan, citromhéjjal, tejcsokoládé, marhapörkölt, félretesszük, paradicsomot, csirkeszárny, pirospaprika, megforgassuk, megborsozzuk,
© 2013 TVN.HU Kft.